18

Jas

преди 5 години

Значи госпожицата под фереджето се е опитвала да стане аллахова булка, но лошите белгийци са я арестували и вкарали в затвора. Изключително грубо потъпкване на човешките и религиозните и права, не разбирам кой го е допуснал...още по-малко разбирам защо са я пуснали изобщо, в затвора няма мобилни телефони и компютри с интернет...

17

дедо Пешо

преди 5 години

Белгийка? А нас ни цедите за гражданство до девето коляно. Пада ви се.

16

D

преди 5 години

Все повече европейскиимена като Семра,Кадрия,Мохамед и т.н. срещам

15

Анонимен

преди 5 години

ПРАВИЛНО!!!КАКВО ОБЩО ИМА БЕЛГИЯ СЪС ВОЙНАТА В СИРИЯ ИЛИ В ДРУГИТЕ АРАБСКИ ДЪРЖАВИ !!!!!ДА ХОДИ ДА ПРАВИ АТЕНТАТИ В РУСИЯ ЗА СИРИЯ ! В САЩ ЗА ЛИБИЯ ИРАК ИРАН АФГАНИСТАН !! МОЖЕ И ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ФРАНЦИЯ !!АКО СЕ ПРАВЯТ АТЕНТАТИ В ДЪРЖАВИ КАТО БЕЛГИЯ ХОЛАНДИЯ ПОРТУГАЛИЯ ТЕ СА С ЦЕЛ САМО ДА СЕ ПОКАЖЕ, ЧЕ ХОРАТА НЯМА ДА ИМАТ МИРА НИКЪДЕ!!

14

Анонимен

преди 5 години

Консултирахте ли се с ДВ преди да го напишете това? Щото баба Шмъркъл не харесва нейните мили подопечни да стават център на внимание когато става дума за атентати. Не забравяйте че те са просто хора бягащи от войната и от лошия чичко Ассад който не слушка добрите кравари от ФАЩ

13

НПО-либерал

преди 5 години

Не бива така! Трябва да се уважават религиозните особености на мюсюлманите! Нали живеем в мултикултурно общество и трябва да проявяваме толерантност и разбиране!

12

Циник

преди 5 години

Белгийката Юсра...нещо като българката Зюмбюлка....язък, че не е успяла!Трябва да свикнем с културните особености и придобивки на ново...и старопристигналите...изолирани случаи - като на поточна линия!Брюксел е седалището на "просветените", които мислят за нас...управляват ни...и мерят извивките на краставиците..

11

Анонимен

преди 5 години

До Морският.Да където българина Мохамед или Хасан са нещо много често срещано последните 600 години :)

10

Морският.

преди 5 години

За мен тази част "Белгийката Юсра Б. С." казва всичко........малко по малко все повече се радвам че живея в източна Европа.

9

Анонимен

преди 5 години

Аз не знам защо си мислят, че са анонимни като пишат по соц мрежите с други имена.. също не знам защо и коментиращите тук си мислят, че са анонимни :)))

8

Анонимен

преди 5 години

Не се прави така! Ако искат хубав атентат, най-подходящи са детски градини и начални училища. А ако искат гражданска война то трябва да се извършат в рамките на един час, но да са посещавани предимно от цветни или мюсюлмани. За нормални европейски деца никой няма да си вдигне пръста. Ще се саполиват 2-3 дни по телевизията, ще направят парад с плюшени мечета и пишат трогателни съобщения, но нищо повече.Ако са пичове белгийците ще й спретнат една публична баня с много с8ински сапyn.

7

Анонимен

преди 5 години

Я, ама верно ли? Да и кажат, че е хубаво да прави така.

6

Анонимен

преди 5 години

Ако учеха арабски в училище, това нямаше да се случи!

5

Додо

преди 5 години

Белгийката Юсра Б. С.============Брей....., казват, че провокацията е част от успеха, а някой май иска да провокира вълна от коментАрии. Не намъ! Остани си със здраве...и с "белгийката Юсра".

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Еврейските фашисти!

3

:-)

преди 5 години

Пак ли кришнари?

2

Анонимен

преди 5 години

Юсра - типично кюрдско име. Въпросът е кой спонсорира този етнос от толкова години?

1

АК-47 НОМЕРА

преди 5 години

Смръчовина,нямат работа