35

смехотворно беее

преди 5 години

Те пък обвиняеми или подсъдими ще чакат да им връчат лични карти за престъпници а няма да си правят фалшиви и пак да бягат през границата.

34

Бай Оня

преди 5 години

Нека отдадем почти на загиналите германски войници и офицери във войната срещу Югославия и Гърция, които позволиха на България да достигне граници близки до санстефанските. От такъв паметник имаме нужда, а не от паметници на съветските окупатори и американските *** бомбардирали София. а на всички прокомунистически и просъветски *** които ще оплюват поста ми, *** съм им в устите и на гробовете им, с пожелание по-скоро да влязат там!

33

Анонимен

преди 5 години

Господин Терзийски дали е минавал през ГКПП Ново село и ГКПП с. Славеево ? - да се порадва на опашките които правят неговите хора.

32

Ала_Бала

преди 5 години

Някой знае ли случайно КОЙ си избра Цацаров и Цецка?ЦВЕТАНОВ ги ИЗБРА!!

31

Ала_Бала

преди 5 години

Нещо ме стряска с този вид карта. До произнасяне на присъдата, следствения е невинен. Като му се даде друг вид карта, той все едно е осъден. Тази мярка ми прилича, да е я препоръчал Цветан Цветанов!

30

Анонимен

преди 5 години

На калпавата глава косите и пречели.

29

Анонимен

преди 5 години

Броя на коментарите тук все повече намалява не ви ли прави впечатление това явно значи, че вече на хората им писна да коментират залудо и се изнасят от *** БГ.

28

Полицай

преди 5 години

Не е ли по-сигурно от съда да ги карат направо в затвора ?!

27

Жорката

преди 5 години

Кога ще хванат Майсторите измамници, които ме измамиха с ремонт на покрив на гараж като ме подмамиха с ниска цена после по средата на ремонта ме изнудиха да подпиша договор за 10 пъти повече и прокуратурата каза, че няма престъпление щом са си искали а Аз не съм спрял да давам.

26

Никой

преди 5 години

Боже, Боже, Боже, Боже. Вместо в дранголника - с други лични карти. В кой свят живеят тези мошеници с техните реформи. Боже пази България от тези ***.

25

РъБъ

преди 5 години

МВР да не е само на границата, във вътрешността на страната също има полиция - тя какво прави ? няма ли задължение да търси тези лица, а разчитат само на гранична полиция

24

Анонимен

преди 5 години

И за каква цел освен чип, в новите лични карти ще има и АНТЕНА? да не би за да стане още по-масово следенето на хората кой къде ходи!?! Досега използваха информацията от шпионските камери на АПИ, при нужда и данните от мобилните оператори! Е, вече с новите лични карти няма да имат нужда от мобилните оператори, ама не са познали! Всеки има вкъщи микровълнова фурна, или пък фолио от шоколад примерно! ГЕРБ - ВИДИМИ, и още повече - невидими резултати!!!

23

Анонимен

преди 5 години

Ще издадат нов документ на някой хулиган, крадец на шоколад от магазин или блуза от Мола. Обаче източилите милиони, производителите на цигари контрабанда, ало- измамниците и подобни едри риби, никой няма да закача.

22

Анонимен

преди 5 години

Ще ги хванат за шлифера.

21

Анонимен

преди 5 години

И как ше ги задължат да идат до тайонното да си сменят картата? Кой ще изземва старите? Добра идея, но неосъшествима на пръв поглед.

20

House M.D.

преди 5 години

Спокойно, колеги! Веднага щом си вземете новата лична карта, е необходимо да я поставите в микровълновата.

19

Прокопий

преди 5 години

Да беее...щото въобще човек не може да мине отстрани на КПП-то. Сякаш някой я пази тая граница?

18

man

преди 5 години

то едно време и залените паспортчета прибираха преди казарма, но много си ги "изгубваха" за удобство..

17

бай-Митьо

преди 5 години

Ще си ги хващат,ще си ги пускат,ще си бягат ! Новите лични карти само ще напълнят малко бюджета и нищо друго. Така е било,така и ще бъде ...

16

R

преди 5 години

Един печат на челото - ,,НЗНС" !