55

88

преди 5 години

*** E ZIF , germanskata iranska ( op ariska ) nacia i vsichki pod nacii kato bylgari i irlandci , *** E ZIF

54

ЦК на ГЕРБ

преди 5 години

Къде сте виждали евреин да е приятел на някого?!!!!

53

Анонимен

преди 5 години

A UTRE KATO IDE DA BLIJE PRI ERDO KVO SCHTE MU OBQSNQVA KVI DRUGARE SME LI?

52

Анонимен

преди 5 години

NIE PRAVIM TUK PRAZNIK SYEDINENIE TOI SEZAVRQL V IZRAEL GLEI MU AKYLA KROI MU SCHAPKATA ZA KOGO RABOTI TOQ CHOVEK OSVEN ZA SEBE SI

51

Брей

преди 5 години

Тоя Давид Леви е по-нагъл и от С.Гьокче!Лъжа,след лъжа!Обаче това с еврейските инвестиции цепи мрака...

50

хохолите капут!

преди 5 години

До Анонимен 71 не се притеснявайте моля

49

Хм

преди 5 години

Биби Нетаняху е по-често в Москва,отколкото Б.Борисов в Израел,но значи ли това,че са приятели????Всъщност Нетаняху и в САЩ ходи по-рядко.Ама няма и нужда-САЩ са Главният Слуга на Израел още от края на II-та Световна,че и по-рано-преди да я има държавата Израел.Там всичко е ясно.

48

Анонимен

преди 5 години

евтина пропаганда......

47

Анонимен

преди 5 години

Заради тая среща, хвана ме срам, че съм българин! Заклевам се!

46

Факт

преди 5 години

"Премиери приятели,държави приятелки"Много хубаво,ама няма и грам истина!Най-първо евреите изобщо нямат приятели,но и не търсят!Те делят всички други на 3 категории-Слуги,Врагове и Безразлични(неинтересни).Не е трудно да се досетим от коя категория сме и защо Боко е там по няколко пъти в годината.Само че има един проблем-Началниците в Брюксел и Началниците в Тел Авив имат доста сериозни различия!И нашичкия се чуди къде да се наведе повече-трудна дилема за такъв като него.Виж за Цветанов не проб

45

БАЙ КУРТИ

преди 5 години

ЕВРЕЙТЕ ИМАТ ИНТЕРЕСИ ТЕ ПРИЯТЕЛИ НЯМАТ

44

да бе

преди 5 години

"С аргатин приятелство да нямаш!" са казали старите хора!Що ли!?Ами щото за шепа стотинки ще те продаде и теб,и приятелството ти!Ако някой си мисли,че евреите се вързват на "приятелството" на боко,в грешка е!

43

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВКА НА ШАЙКАТА ДОВЕЛА БЪЛТАРИЯ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА

42

Анонимен

преди 5 години

Ахахахха... И цъкат минусчета, но никой още не е измислил една дума дори, за да репликира. :))) То ако имаше за какво, когато човек знае и е умен и казва истината, веднага може да репликира. Ама когато трябва да изчакат за да питат супервайзора на троловете (който още не е изтрезнял) и когато трябва да синхронизират мненията и когато трябва да ИЗМИСЛЯТ някаква фалшива история като реплика, тогава минава време... Мдаааа...

41

Анонимен

преди 5 години

Много е смешно и жалко как българите все се пишат за по-католици от Папата.И в момента е така, пишат се за по-руснаци от руснаците. Те самите руснаци си признават за помощта която са получили от САЩ и UK във войната, а българите не искат да признаят. Руснаците даже и филми като правят за онзи период, даже във филмите го показват това. И за получените самолети от САЩ и UK има филми. Както документални, така и игрални. И за получени танкове има и за метали и за храна. А вие си цъкайте вота тук :)

40

Анонимен

преди 5 години

Между държавите няма приятели, има интереси. Нашия тиквун, ако още не го е разбрал зле ни се пише не, че сега сме много добре.

39

Анонимен

преди 5 години

Както винаги, руските подлoги пак се превъзнаснасят и си мислят, че с посхвърляне на мнения ще спечелят хибридната война в Интернет.Тук става дума за България и Израел, а клоyните пак са намесили любимата им тема за "Величието на Русия и колко е непобедима".

38

Анонимен

преди 5 години

"направи фатална грешка, като поиска територията на Русия."-----Отделно, че ако САЩ и Великобритания не са снабдявали още от началото на войната Русия с военна техника и суровини, тогава Русия я пиши бегала. То една слаба тогава Финландия в Зимната война ги смачка, а какво остава за Германия. Русия е голяма по територия, а по население? Само една Турция има население колкото 54% от това на Русия. А останалите страни? А източната граница кой ще я пази от Китай в наши дни? Мисли малко!

37

Анонимен

преди 5 години

,,АКУМИТЕ(ПРАВОСЛАВНИТЕ ХРИСТИЯНИ) СА ЖИВОТНИ КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДА ЗАКЛАНИ И ПРИНЕСЕНИ В ЖЕРТВА НА НАШИЯ БОГ""-ЦИТАТ ОТ ЕВРЕЙСКИЯ ТАЛМУД....ДРУГ ЦИТАТ-,,САМО ЕВРЕИТЕ СА ХОРА,А ГОИТЕ(НЕЕВРЕИТЕ) НЕ СА ХОРА ,А СА НИ ДАДЕНИ ОТ НАШИЯ БОГА ДА НИ СЛУГУВАТ""..ТЕ С ТАКИВА Е ТРЪГНАЛ НАШИЯ ПОЛУГРАМОТЕН *** ДА НИ ПРАВИ (ПРИЯТЕЛИ) И (ПРИЯТЕЛСКИ) ДЪРЖАВИ

36

Nzz

преди 5 години

Няма кой и как да превъзпита някой! Камо ли пък отоманците! Аа само бг-тата ги възпитават 500 години но дайбоже още толкоз за възпитание!!