127

Анонимен

преди 5 години

След тия срс-та и доказателства, накрая ще излезне невинна и ще осъди българия. Просто е сготвена. Марковски не случайно се е хванал, знае че ще спечели.

126

Анонимен

преди 5 години

Това са пълни глупости, начазаха и ските на тая, защото е неудобна. Наистина в днешно време само катаджиите взимат така поскупи. В политиката има толкова рафинирани методи, че в ръцете да я гледат, не могат да я хванат.

125

Zapoznat

преди 5 години

Стига сте се драскали едни други, просто не сте запознати с фактите и доказателствата, има и записи със СРС които ясно доказват фактическата обстановка по случая. Затова има и паникьосани на успокоителни.Аман от самоуки специалисти!

124

Анонимен

преди 5 години

Да беше наел хора, да я накарат да изчезне...

123

Anonimen

преди 5 години

Ходя често в Младост и не познавам човек, който да смята, че Иванчева не е сготвена, всички с които говоря, считат, че е подготвено.Строежите наистина избуяха неимоверно след ареста й. Не съм ***, обикновен човек и съм споделям

122

Пишурката

преди 5 години

Често в общината МладаПодкупчета тлъсти падат. Две кметички-веселушкиСветят като крушки.. Дрън дрън дрънНе е сън, не е сън,В Сливен ще живеят майТоз любовен рай...

121

До 116

преди 5 години

Изгуби баса, в Имотния регистър се вижда кое кога, а в търговкия се яижда, че ликвидирани фирми нЕма. Къде да си взема парите?

120

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

Кърджилов, на Иванчева сега не трябват адвокати , а детективи които да разнищят гнусната постановка с арестуването...

119

Ми пич

преди 5 години

И ти си грозен като пор, ама ако те арестуват за това, ще ревеш, нали :) Та си задръж компетентните присъди, базирани на излъчване, за у вас.

118

Анонимен

преди 5 години

Тази женица няма излъчване на честен човек. Нещо злобарско, тип ***. Пък, като видях, кой и е адвокат, дето тарифата му е голяма и защитава само мафиоти...Ясно е, че тя не е читава.

117

Анонимен

преди 5 години

"Закона бил на нейна страна" Дъра , бъра.Сега се вижда , че закона е в парите и корупцията върви напред.

116

Анонимен

преди 5 години

Чудна му работа. Като кметицата е грешна и не пуска разлешитно.Ваклин направо пише до Столична , както там са и шефовете или с разрешение от партията. Но имало е нещо друго зада нея прескачат.

115

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНапротив,Иванчева се е оплакала,че искат незаконно да строят,подала е и документи за това.И поже закона е бил на нейна страна,са я сготвили,за да не им пречи.

114

Анонимен

преди 5 години

А защо не проверите законни ли са тези строежи?То ако бяха необходими повече сгради са щели да ги построят още като са строили през соца комплекса.Сега децата няма да има къде да играят и зелените площи ще изчезнат.

113

Анонимен

преди 5 години

До Име Ако се е оплакъл до всички институции,защо няма подведени под отговорност и хора от Голяма община за съпричастност за склоняване към подкуп.Ако всеки си върши съвестно работата,нямаше да се стигне до тази ситуация.

112

Накратко

преди 5 години

Не е истина колко хора подкрепят корумпирани хора.Зле е работата,зле е .

111

Анонимен

преди 5 години

Да се връщат БСП и ДПС в управлението,герберите носят само нещастия на хората и теглят огромни заеми,които ни поставят в зависимост,нищо добро не направиха,ако продължават да управляват,ще избият цялото население.

110

Име

преди 5 години

"До Свилен Щерев 103 Свилене , преди да пишеш прочети, че човека се е оплакал на всички възможни инстанции.." вие влагате поврат във всички посоки на възможните разследвания. моля прокуратурата да се заеме и със собственото си самоубийство. но все пак, въпреки иронията ми, бихте ли дали по-точни данни. всички са потресени, но всички продължават охотно да служат на порочната система. ми утре, така ще почнете с масовото убийство на г. марковци, ченгетата на цоциалистите!

109

Анонимен

преди 5 години

Тоя Ваклин е или дете на човек от ДС. Който го подпира от сам от там. Или той също учактва в игра на ДС за облаги.Това е скалъпен номер да премахнат кметицата. И да се развихри " пашалъка". Алчност и корупция.43881 Но в средващите избори ще се обърне палачинката..

108

Анонимен

преди 5 години

Не знам Марковски колко добре е запознат с доказателствата но за 6 месеца не научи името на потърпевшия и продължава да го нарича Ваклинов