29

На закинтос

преди 5 години

До анонимния букингНай-вероятно имаш предвид 3класни стаи или къщи за гости без закуска обед и вечеря. Виждам ги такива булгури... До магазина за хранапосле пекат в двора на лела Кателия и салатка от доматите и. Никакви таверни никакви атракциони и обиколки. Как то скъпо!!! Иначе се смилат от селфита... Ами те са го казали всяка селяния да си знае морето!

28

Адмиралъ

преди 5 години

На тия толкова пари им давай ей така без нищо, че скоро туризма там ще е безплатен. НЕ на финансовите инжекции за гръция

27

аз

преди 5 години

тънки сметки ли ще правим или ще видим истината - хотели, обслужване, плаж, вода и храна в Гърция са много много по добри, цените са почти еднакви

26

КОС

преди 5 години

трябва да си от реп ка да идеш в кубан където долу са всички барове и пияни оли го фре ни

25

Анонимен

преди 5 години

КОГО ЛЪЖЕТЕ, ЧЕ В ГЪРЦИЯ Е ПО ЕВТИНОХОТЕЛ КУБАН СЛЪНЧАКА ДЕТО ВСИЧКО Е ВКЛЮЧЕНО Е 150 ЛЕВА НА ДЕН ЗА ЧОВЕК И ТОВА МИ СЕ ВИЖДА СТРАШНО СКЪПО!! ТОВА Е ЗА ОНЯ ДЕТО БИЛ ЗА 4 ДНИ НА НЕСЕБЪР 1200 ЛЕВА ХА ХА ХА КОГО ЛЪЖЕ!

24

Анонимен

преди 5 години

СЛЪНЧЕВ БРЯГ ИМА МЕСТА КЪДЕТО ДА СИ ПОСТАВИШ ЧАДЪРА ТИ А НЕ ДА ПОЛЗВАШ ГОТОВИ ЧАДЪРИ И ТЕЗИ МЕСТА СА НЯКОЛКО!!!АЗ СИ ИМАМ ЧАДЪР И Е МНОГО ПО-ПОЛЕЗНО ДА СЕ ИЗЛЕГНЕШ НА ПЯСЪКА ОТКОЛКОТО НА ТВЪРДИЯ ШЕЗЛОНГ!ПОРЕДНАТА РЕКЛАМА НА ГЪРЦИЯ НО ВИНАГИ ЩЕ ПРЕДПОЧЕТА СЛЪНЧЕВ БРЯГ!

23

Чоко

преди 5 години

Цените на два шезлонга и чадър на остров Скятос през юли варираше между 7 и 10 евро в зависимост от плажа. Никъде нямаше чадъри само срещу консумация. Вечеря с вино и десерт за четирима варираше между 40 - 80 евро в зависимост какво се консумира. Най-скъпо беше рибата.

22

Анонимен

преди 5 години

СЛЪНЧЕВ БРЯГ В МОМЕНТА ПРЕДЛАГА 35 ЛЕВА ЗА ДВАМА СЪС ЗАКУСКА!!! И ТО НА 300 МЕТРА ОТ ВОДАТА И НА 800 МЕТРА ОТ ЦЕНТЪРА!ТЪЙ, ЧЕ НА ТЕЗИ ЦЕНИТЕ ИМ СА ДВОЙНИ!!!!!!!!!!ГЪРЦИЯ Е 2 ПЪТИ ПО-СКЪПА ОТ БЪЛГАРИЯ!!!

21

До 13

преди 5 години

Да салатата е 6 евро, но тая риба, за която говориш е като нашата цаца, другите не са на тия цени. Обяд за двама е 50 евро. Ако избереш най-евтиното може и да ти излезе 15 евро, ама на човек. Колкото до шезлонгите. По селата все още има шезлонги срещу консумация, ама гърците все по-често слагат такса от около 10 евро за полаване, точно заради такива дето лежат по цял ден на едно кафе. Разчитат на по-голяма консумация - бири, сандвичи, фрешове и прочее. Едното кафе на ден не им е изгодно.

20

Лол

преди 5 години

То стига да не ми се налага нонстоп да се пазя и оглеждам и да внимавам.. то така е и в градовете. Излязохме навън видяхме че не ти се налага да се пазиш и внимаваш ей така докато си се разхождаш в града. Невероятно. Какви хора сме ние бе? хахахха

19

Питър

преди 5 години

Тази година за пръв път не се писах ваканционен патриот и отскочих до Гърция.Догодина и пр. - пак там. Има толкова много хубави места, а в България останаха 3-4

18

Питър

преди 5 години

До Бургаски17k км плажна ивица? Т.е. 17 000 километра? При положение, че обиколката на Земята по екватора е 40к км :) Да пробваме пак? Иначе съм съгласен ца за другото

17

Бургаски

преди 5 години

Безмислени сравнения като цяло. Гърция има 17к км плажна ивица и стотици острови, т.е има за всеки вкус и джоб. От свръх богати през средна класа и по-бедни туристи. В БГ богаташи и средна класа не идват, няма какво да правят тук. Нашите плажове ги дадоха на мутри, които са пълни ***. От тези хора качество няма как да изискаш. От цялата ситуация пак страда малкия и среден бизнес, т.е хората които знаят как се прави туризъм. В БГ още има такива :)

16

баси

преди 5 години

В момента на слънчака шезлонг-10лв. чадър-10лв. една овчарска салата -10 лв.Това е цените от вчера.Предполагам и днес ще е същото!

15

Анонимен

преди 5 години

До На закинтосАз на теб ли да вярвам, или на букинг.ком? Съвсем се оливате с лъжите. Цените са подобни на тези в статията.

14

Toi

преди 5 години

Винаги е по добре в Гърция! Няма да се впускам в подробности, но ми стига, че няма да гледам простите и празноглави мутри по нашето море. Вчера ми се обади приятел от Сл. Бряг и като ми описа за каква *** става дема.....не благодаря....колкото и да ми струва предпочитав си Гълция за море. Хората там са спокойни и няма агресия, истинска почивка.

13

бургазлия

преди 5 години

А при нас е пълно сега с французи и португалци,предимно млади хора,но има такива на средна и пенсионна възраст.Бг дестинацията според техните думи е една от най-добрите в Европа като съотношение между цена и качество на услугите.

12

До 11

преди 5 години

Сега ще ти мапиша колко ще те одерат в Гърция:На плажа получаваш шезлонги, чадър, масичка и стол срещу консумация - можеш да си поръчаш едно фрапе само за три евро, а в БГ те дерат татуираните нискочели поне 15 лева за два счупани шезлонга и един чадър.Обяда ти излиза 15 евро ако си поръчаш ограомна салата и огромна порция с риба и бира. Общо взето по заведенията една голяма порция е 6 евро.Нямаш проблеми с паркирането. Няма нискочели татуирани мутри.Така те дерат!!! После защо ходя там!

11

На закинтос

преди 5 години

То бива ама на тая дезинформация и Гьобелс ще завиди. В момента съм на ов. Закинтос и под 450?за 5 дни няма. Шизофренни списвачи където само в тяхното въображение е евтиното гръцко море.

10

варненец

преди 5 години

Не знам за какви мутри говорите по морето , но във Варна в момента е пълно с италианци и испанци ,предимно младежи има и на средна възраст. Сменете си опорните точки драскачи платени ...аахахахаха