42

Шоп

преди 5 години

Да се бият, нас като тракийци, славяни и татари, к'во ни бърка? Англичани и шотландци си имат закачка от векове, пък и двамата са поданици на 100-годишната рептилка Кралицата. ШотланскиятКьопалдак не е чак толкава престарял, подпира се на бастуня, место да дървари с него дрогираната кратуна на ингелизкотоКопиле! Скоро даваха по TV-то карате турнир, по ката, мъже и жени в инвалидни колички, иска се желание. Охраната си заслужават боя, да са минали един курс по самоотбрана, а не да са тюфлеци!

41

GG

преди 5 години

Английскито ко**ле може и да получи обвинение за опит за убийство, защото на камерата се вижда как го души и то за поне няколко секунди.

40

дкмс

преди 5 години

щеше да е голямо шоу ако беше риски турист.ееееиии тизи путин до девето родство би бил споменат и неговата майка.ха ха ха ха....

39

имигрант

преди 5 години

защо не се дават примери с българи с подобен случай в чужбина какво става.дори от консулствата са против нас ако ги извикат или им се обадят.посланника ни във франция се издъни пред медиите и каза с тираджии и *** не ме занимавайте повече.ха ха ха...5 000 000 туристи на министърката.

38

Анонимен

преди 5 години

Кажете само, че е на Слънчака и повече няма какво да се обяснява!

37

Майтапчия

преди 5 години

Айде,хайлендъри,какво чакате!?Англичаните взеха да ви бият и в България!Ако сте мъже-веднага събирайте хора за поне един чартър и на Слънчака!Искаме да видим реванш!Алкохол и стимуланти има в изобилие,както и ку*ви за афтърпартито(след боя).Ако искате,може да се осигури и подкрепление от Перник,но ще трябва да платите бензина-Голфовете са стари и много горят.

36

Анонимен

преди 5 години

Сега ще му осигурят безплатен транспорт до летището, като две ченгета ще му носят луфарите.Ама това си е в ОллИнклузива.Първо, нашите представители, като оная кобра Ангелкова, така ни рекламират с цел да развият туризма.После, нашшите агенции свалят *** и се надупват, като дават оферти на безценица (които не важат за българи).И накрая резултата-идва някаква долна ***, на алкохолен, секс, дрога туризъм, гарнирана с адреналина да пребиеш камериерка, за което си плащаш някакви 50-100евро

35

муспи

преди 5 години

Медиите са прозрачни, - нито дума за етническата и расова принадлежност на този "англичанин"? Значи нещо като френския национален отбор. А може и този шотландец да е *** поне колкото Бойко Борисоф, - само *** Британия се позволява курорт в България. От своя страна българските *** власти са го освободили, поради недостатъчни доказателства на обвинението.

34

55647

преди 5 години

До GogoНевъзможно е вече. Туризмът е в лапите на примитвни типове, които направиха курортите по свой образ и подобие. Мутрата пресъздава мутренското в себе си. Престъпникът пресъздава престъпното в себе си. Жалко за красиват ни природа... Те я унищожават методично и неотклонно. Място за порядъчни хора в техните курорти просто няма.

33

Анонимен

преди 5 години

първо -точно така, те драпат да се разделят Шотландия и Англия, може би след брекзит ще им е възможно, второ - англетата идват тук и се напиват като кирки, брутално опасни и неконтролируеми изглеждат острани, виждала съм ги и са като развързани. много агресия, не знам как им дърпат юздите в англия....

32

Анонимен

преди 5 години

Когато пияният, а най-вероятно и дрогиран англичанин, се прибирал към стаята си, видял мъж с *** в коридора. Британецът явно объркал стаите и взел непознатия за крадец, затова започнал да го удря, разказаха разследващи.Пълни глупости. Англето е знаел, че този е шотландец , а както знаем тези се мразят от векове до кръв...възползвал се е на пияна глава и предвид състоянието на другия и да го пребие.

31

Анонимен

преди 5 години

Всъщност шотландците също са британци. Така, че статията трябваше да бъде озаглавена "пиян британец преби инвалид британец"

30

Анонимен

преди 5 години

Шотландците винаги са яли бой от англичаните.

29

Gogo

преди 5 години

Разкарайте ги тези *** от Черноморието и направете луксозни курорти за хора с пари. Повярвайте ми ще печелите повече отколкото печелите сега от тези *** на най-долно ново в западните общества.

28

Анонимен

преди 5 години

Това си е вътрешен конфликт между британци. Не трябва да им се месим.

27

Анонимен

преди 5 години

сигурно го е помислил за камериер,включен в цената

26

Анонимен

преди 5 години

200лв и си отива,това вече го включват и в туристическите пакети-напиване,дрогиране,почивка и бой на камериерка по желание.Така е в Тикволандия

25

Анонимен

преди 5 години

А БЕ, ЩЕ ИМА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА СЛЕД БРЕКСИТА.

24

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се признае, че руснаците са по възпитани от англичаните.

23

Анонимен

преди 5 години

Че защо е бил с майка си? На 27 години.Да не е извратеняк или ***.