27

Анонимен

преди 5 години

До 28 от 25Аха, щом НЕ смятам ,че е нормално да си губя времето с "много гимнастика" или да "вия" като гладен вълк заради "спартанската диета" задължително съм дебелана , която не може да те разбере ;)

26

:)

преди 5 години

До Анонимен 25Можеш да го разбереш само ако не си дебелана. Ако си стройна и стегната по рождение и нямаш излишни килограми, но искаш да коригираш някоя от телесните си обиколки, наистина ти трябва много гимнастика. Може и спартанска диета,ако си здрав(а).По-пухкаво и отпуснато тяло на човек, който води заседнал начин на живот, ще се промени осезателно дори само за половин година, ако започне да спортува и да се храни разумно.

25

До 23

преди 5 години

Аз съм млад аполон желай мен остави кординати да се запознаем по-готин съм от доктора и водещия.

24

Анонимен

преди 5 години

И как може да се дават маса пари за това гнусно и опасно нещо.Човека е най глупавото творение,шега на създателя...

23

Анонимен

преди 5 години

До 20Ако и за няколко см. се потиш с години във фитнеса и не хапваш *** хляб нито грам захар си яко за съжаление.

22

Ххл

преди 5 години

СЛЕД КАТО НЕ СЕ ПОДМИВА И НЕ МОГА ДА Я ЛИЖА ЗА КАКВО МИ Е ???

21

Анонимен

преди 5 години

Докторът прилича на Аполон, желая го

20

Цацата

преди 5 години

За голямо дупе се иска и голям инструмент! А в последните години с тая работа пред компютъра .... камъка(корема) расте, а под камъка вече няма риба, а цацааааа.

19

Българско д/пе

преди 5 години

Тези каки искат да имат по-големи д/пета и дори дават пари, за да постигнат това, рискувайки живота си.Ние пък не мирясваме, докато не успеем чрез диети и фитнес да се сдобием с малко, стегнато и елегантно д/***. Никой обаче не качва тук статия, чрез която да ни обясни дали е лесно и дали не крие рискове липосукцията, чрез която бързо и леко да намалим обиколката на д/пето си с няколко сантиметра, вместо 2-3 години да се мъчим на уредите във фитнеса, да не хапваме и троха хляб, нито грам захар.

18

Анонимен

преди 5 години

Мойта женка за има-няма 15 г. си направи бразилско дупе и без фитнес. Като няма кекс ако ще и футболно игрище да направи ми е все тая.

17

Анонимен

преди 5 години

Само не мога да разбера, като толкова им харесват бразилски ***, ама да ги поразмърдат малко - фитнес, малко клекове с тежести, малко пилатес за тънка талия, щото тогава изпъква ханша и ето ти резултат, който наистина ще е естетичен. Един отпуснат *** като го напълниш като коледна пуйка, няма да стане стегнат, само дето ще има повече маса да се тресе. Аз лично желета не харесвам, без оглед на размера им, ама въпрос на вкус, рекло кучето...

16

До: Бай Тъпчо :)

преди 5 години

Много добър синтез, браво!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Какви дупета,аз пък бидейки жена се впечатлих от мъжката хубост на доктора а и на водещия,ако си трофла да те е срам да отидеш при такъв доктор.

14

:)

преди 5 години

Момичета, клякайте с щанга на раменете! По-евтино е и резултатът е траен и безопасен.

13

Анонимен

преди 5 години

Те по-принцип латиносите имат меко казано странен вкус.Една жена е красива когато е естествена и има хармонично тяло.Не да мяза на бременен кораб отзад

12

Анонимен

преди 5 години

Жените имат фалшиви цици и фалшиви *** от които хващат рак на циците и на гъзовете и после мъжете им плащат ампутацията на дупетата им. Никога не си вземайте жена с фалшиви цици и *** щото после излиза солено. И ПРИРАЖДАНЕТО НА ДЕТЕТО ОТ ФАШИВИЯ *** НА ЖЕНАТА ИЗИЗА ДЕТЕ ДЕФОРМАЦИИ КОЕТО ПОСЛЕ БОЗА СИЛИКОН

11

бай Тъпчо

преди 5 години

Еееее абе то сега електронни цигари пушат, безкофеиново кафе и безалкохолна бира пият, нови, ама скъсани панталони носят, надупчени ботуши посред лято и чорапогащи с къси панталони посред зима турят, мъжете на гола глава чоко носят и жени с надути джуки, *** и вимета взимат и не стига, че фалшиви, ами и камара пари им трошат...Момичета за дебилни са женат и хич не им иде на акъла, че детето им, на баща си ще прилича а не, на колата и къщата му ...

10

Анонимен

преди 5 години

Бразилско дупе или дебел г... хахахааа въпрос на виждане или просто оправдание за дебелината на телесата им

9

Мдаа

преди 5 години

Подчерта...допълни...ала бала...

8

тъпкача

преди 5 години

До АнонименМоже ли и яз да попляскам... ) ? I'll call baby !