52

съвет към професора

преди 5 години

Професоре, СЛЪНЧАСАЛ СИ. Докато не завали следващият дъжд, си стой вкъщи,ама не вдигай телефона,че някой ало измамник вземе те излъже.

51

М, да ...

преди 5 години

продълж. от пост 55Гербери сори на местна /БГ/ почва сте си си оставате ***, за континентално дори неможем да говорим!

50

М, да ...

преди 5 години

президентът при всяко публично изявяване търси конфронтация....--------------А вие чорбаджи /Цветанов/ понеже се обиждате ! Раздали сте се докрай- колкото е по възможностите ви /можете толкова/ като непоемате /бягате/ да поемете отговорност за смърта на 17 човека на пътя на Своге и не само! Ах колко сте предвидими и познати! понатрупахте малко имоти, малко парици и решихте, че сте нещо по различно от сънародниците си1 Нещо повече с власт и пари, де! :)) Гербери сори на местна /БГ/ почва сте се

49

питам Префесор до 34

преди 5 години

Господине,искам да ви питам към какви ,,светли бъднини'' Ви се струва,че ни води ГЕРБ? По скоро ще бъдем погълнати от някоя черна дупка и България ще изчезне на картата на Европа,а Вие пишете да сме ,, Горди в ЕС".Също ми отговорете ,тоя на снимката Цветанов с 9-те апартамента дето се хили мазно,той ли ще Ви опази от престъпници? Че той е баш капо ди тути капи!!!!

48

Анонимен

преди 5 години

За какво се радва толкова не се знае. Положението отдавна в БГ е катастрофа.

47

МАХАЙ СЕ

преди 5 години

*** НАРОД -ГЕРБ НА ВЛАСТ ? ОСТАВКИ КОГА ? ЕХ НАРОДЕ ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИШ ДА ТЕ МАЧКАТ И ДА СЕ ГАВРЯТ С ТЕБ ?ХАЙКА -КНИГА -КОЙ ЛИ Я НАПИСА ?

46

Анонимен

преди 5 години

цветанов я кажи на нас простите хора от къде извади шесте апартамента-от ръкава ли ? и остави останалите хора сами да говорят за себе си !

45

анонимен

преди 5 години

Дано господ накаже вашите деца в мъки! А вие гадове да сте живи и да ги гледате!

44

Анонимен

преди 5 години

Пъпешът е вторият човек в Държавата.А първият е полуцрамитна Тиква. Гордейте се.

43

гост

преди 5 години

Депутатите ще се съберат извънредно на 4-ти ,а на 7-ми няма да работят- направиха си 4-дена почивка -големи гяволи еййййй!!

42

Iceblast88

преди 5 години

Пък и как да ги изгонят, нали ще се разприказват за схеми и грабежи. Няма как да ги оставят на вълците, вече знаят много, туко виж си отворили устата и измамата става ясна на всички. Поредната пародоя за замазване на очите на стадото.

41

Iceblast88

преди 5 години

Цирка е ясен, бай Тиквонии си измива ръцете като каце - ето поисках им оставка, но парламента не ми даде. Министрите измити от греха - подали оставка да си ходят, ама парламента не ги пуска. Парламента - поредната институция за размиване на отговорност, докажи кои, как е гласувал и всеки ще вика, аз бях за да си ходят и готово. Цирка продължава със старите пачаври начело.

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 38"Ама, какъв професор е този? Който има желание винаги може да го намери във ФБ и да види какъв .. е."Въпрос. Ако ФБ се разминава с "професора", който драска, какво следва? Проверка на IP-та и ще даваш обяснения в Страсбург! Да ти идва на акъла, че всеки ден ниже да използва различни псевдоними и да краде други личности.

39

Анонимен

преди 5 години

Хора с криви глави не трябва да имат власт.Те са повредени.

38

Професор

преди 5 години

Гадно ли ви е комунисти? Хаха! Как ви мачкам виртуално нали. Правете като вятъра кacкети!!!

37

Анонимен

преди 5 години

На тази снимка всичките са потенциални затворници, най вече този усмихнатия.

36

Фалш

преди 5 години

А твоята оставка кога менте такова

35

Анонимен

преди 5 години

професоре, защо хвалиш суджук партия, мутренка партия

34

Анонимен

преди 5 години

Ама, какъв професор е този? Който има желание винаги може да го намери във ФБ и да види какъв .. е.

33

Анонимен

преди 5 години

Препоръчвам НЯКОЙ от столетницата да "забележи" този "професор", който се подвизава тука и разлива дитирамби във възхвала на цветарчетата!!! По-добър "пропагандатор" БСП няма да намери!!! Колкото повече този "професор" пише тука, толкова повече стават привържениците на столетницата!!! Само по минусчетата ще го познаете и ще ви стане ясно защо е така! Леле.....щом "такива" възхваляват цветарчетата, работата им е спукана!