38

Жорката

преди 5 години

Аз имам Гараж пред които някои са решили да ползват мястото като платен абонамент паркират само те мисля и аз да въведа платено паркиране 1 път една гума 2 път две гуми нарязани.

37

анонимен

преди 5 години

Да се плаща, ами дайте нормални заплати и ще плащат хората... Дайте работа на хората в провинцията и няма да има нужда да разчиствате посредством социална дискриминация, щото това за плащането си е дискриминация, която по конституция била забранена... Конституцията гарантира достоен живот, ама ....друг път, а дотогава пълнете софия, докато не остане въздух за дишане, тогава ще сложите и на въздуха платен паркинг, нали, който си плати- ще диша, който гольо нема пари, нема диша

36

Фънди..

преди 5 години

Платена зона до Нови Искър!!!!!!!!!!!Пари тря се праат ,кво си мислите Вие?

35

Анонимен

преди 5 години

Драганчо, навремето в София нямаше 700 000 автомобила и всяко семейство да има по 2-3. Иначе съм навит - вдигат данъка и ГО тройно и пак ще се паркира безплатно и безпроблемно :)

34

Драган

преди 5 години

До АнонименГлупак ! Навремето можеше да се паркира навсякъде из цяла София безплатно ! Какви са тия платени зони и райони ? Парк-местата трябва да са безплатни за всички българи !

33

Цветан Караилиев

преди 5 години

До Анонимен1 Няма на тази земя безплатен обяд!Искаш да паркираш до стадиона-плати си и няма проблем.Инак стария си таралясник си го заври където щеш

32

Анонимен

преди 5 години

Държавата ни е толкова бедна, че се чуди откъде да взима пари. Само дето тия пари не стигат до бюджета, а до джобовете на едни други хора...

31

модерен

преди 5 години

Със Спарк съм, не плащам!

30

aklek

преди 5 години

mnogo e eftino. 1 evro za 30 minuti. koito iska eftino, da hodi pesha, s velosiped, bus, tram, metro....

29

ррррррррррррр

преди 5 години

Колко лесно, нещо да е вложила тн СО, че да търси приходи? Едно време бяха велики приказки: ще има парко-места, вертикални гаражи, подсемни гаражи, дрън-дрън! Де що има празно място за паркиране все го окупираха, а парите къде са? Името на тъпака общинар и бой по манерката!

28

rze

преди 5 години

Целта била да се осигури ред и спокойствие ?!?! И как ще стане това бе наглеци ? Паркинга пак ще е пълен и няма да има никакъв ред и спокойствие ,просто открихте мекото на баницата със закъснение и ще усвоявате парите с оправдание за "ред и спокойствие".Гнусна работа.Източват се само сметките на хората ,а един паркинг не се сетихте да направите по тези места.

27

а дано, ама надали..

преди 5 години

Евала.Сега да въведат и Софийско жителство и София ще се "разчисти"...

26

Анонимен

преди 5 години

*** иска да трови и да си зарязва таратайката, където му падне, ама да не плаща.Е, не става.

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6След като направиха платено вече мога да си намеря място около Женския пазар или около театър Сълза и смях. Та не си прав. Някои се замислиха да ли да ходят и до тоалетната с таралясниците си.

24

WC

преди 5 години

Ами то лев на 4 часа си е като без пари.Толкова струва едно ходене по нужда.

23

Анонимен

преди 5 години

хаха то и без тва едва събират публика, сега хептен - поредно малоумие..

22

NoName

преди 5 години

Това е една добра новост!

21

Анонимен

преди 5 години

Хубаво, нека има сини, зелени и не знам си какви зони, ама да построят паркинги и да ремонтират улиците. А те само прибират едни пари и нищо, дупка до дупка, места няма.

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Те ''гостите'' на столицата не са си тръгвали,ти викаш да не идват..

19

Анонимен

преди 5 години

Да не идват гостите на столицата, като им е скъпо. Ако можеше и туристите-чужденци да разкараме, щеше да е още по-хубаво. Колкото по-малко хора - толкова по-добре.