165

Анонимен

преди 5 години

................каза Валери - "Далавери" Симеонов!!

164

Гражданин

преди 5 години

Вънкаааас

163

Анонимен

преди 5 години

Предлагам- Никой да не гласува.

162

Анонимен

преди 5 години

Пак се събраха.

161

1

преди 5 години

До Анонимен-15, все едно сюлейман паша е болен лидеров,а вейсал паша е черкезина балевски,нямат никаква разлика.

160

1

преди 5 години

Питам черкезина,щом България е над всичко,кажи едно нещо,което си направил,за България,мотела "козия рог",за България ли го направи,или да си пълниш,крадливата душичка,с държавни пари,винаги държавата ти плаща за пълен мотел,а спят,двама трима граничари,или порнофилмите по телевизийката ти скат,са в името на България.

159

Анонимен

преди 5 години

Ех, ами тя бабата от приказката го каза, кокалчето от човешко око се насища на злато само ако сипят на везната една шепа пръст, за съжаление

158

1

преди 5 години

черкезина ,щял да си тръгне,абе таранкоолу,като си тръгнеш ,и България,няма да я има ли бе,отивай си и не се връщай.

157

Кккк

преди 5 години

Евтина ку...ва си Симеонов

156

Анонимен

преди 5 години

Всичко е много просто-тотално гражданско неподчинение!!!Нито един гласувал!!!Ганди го е измислил отдавна и изгони Британската империя без нито един изстрел!!!Ама с тоя *** народ...

155

Плезльо

преди 5 години

Този как се плези, че България била над всичко за него. Лъжа. Властта е всичко за Симеонов, Сидеров, Каракачанов и Марешки. Заедно с тиквите ще затрият Родината ни.

154

Кой

преди 5 години

Кой създава фалшиви новини? Твърдението в официалната декларация на НФСБ относно "оставчените" в МЗХГ в 2/3 е фалшива новина - това показва бърза справка в сайта на министерството.

153

Анонимен

преди 5 години

До 157... А ти знаеш ли, че има и ОТКАЗ от гласуване, един вид протест когато не си съгласен с предложените бандити ? Ако не знаеш Белгия престоя 3.5 г. без законно избрано правителство чрез избори именно по тази причина, че не харесваше представените кандидати за депутати и министри в списъците, затова и населението на Запад е в прогрес, защото знаят всички форми на протест, единни са и ги прилагат, не задават въпроса : "Ти какво предлагаш?".....а ОТКАЗВАТ ДА ГЛАСУВАТ, толкова е просто.

152

До номер 156

преди 5 години

Ти какво предлагаш? Кой да управлява като всичките са един дол дренки?

151

Анонимен

преди 5 години

Eй бу'дали български, не ви ли омръзна циркът който ви разиграват 29 г червените вампири които сами избирате на всички избори и стигнахте до там, че накрая и избрахте червен бандит с шайка крадливи бивши комсомолци да ви наритват "топките" ? Какво се карате тук бе овце, няма ГЕРБ, няма патриоти разни, няма ДПС, всичко е БКП, преди бяха шумкари и ятаци, след тях избрахте децата на шумкарите, сега сте избрали най-алчните и крадливите - ВНУЦИТЕ НА ШУМКАРИТЕ...айде ако можете да мислите, ПОМИСЛЕТЕ !

150

Анонимен

преди 5 години

Няма партия заиграла се с ГЕРБЕРУНДУМ и да е оживяла. Пътнико виден кради като за последно това ти е последният мандат в живота.ННикога повече няма да стъпиш в Парламента.Единствено айдуци и тимирути от Бургас могат да гласуват за тая куха батка Варели. Ще дойде ден народа ще ви търси отдоворност и всеки ще бъде обесен точно в името няа България и ще виси в града си по местоживеене мазен и гнусен селтако на име варели

149

Анонимен

преди 5 години

Доста разкрачена позиция!А и какво толкова реве, то всъщност няма правителство, а едно авторитарно тикве и обслужващ персонал около него, та като стане сакатлък да има гърмящи бушони, така че и пет глави да паднат - няма никакво значение!

148

Анонимен

преди 5 години

"" Симеонов остава във властта, но търси отговори ... ""...........................Прав е Валери Симеонов както обикновено ...За пръв път може да се каже, че има алтернатива на Бойко в лицето на Валери СимеоновБойко вече не му се занимава с вътрешни проблеми ... на него България му е вече тясна ...решава международни проблеми той ... и въобще май е време да си ходи.

147

Коментатор

преди 5 години

И Каква стана тя - Валери даде на прокурор Ангелкова, оказа се, че няма престъпления, т.е. той не е прав, затова получава туризма. Не е истина!

146

Шопо

преди 5 години

Каква България,бе айдук!?