13

Чак пък ръст

преди 5 години

Хора, просто сега започва новата учебна година и студенти си търсят жилища,но НЕ са чак толкова много както беше преди 10г. НЕ пишете неверни неща,че е едва ли не БУМ.Наемите в София за доста високи и ако решат да ги вдигат още, тези които работят в София ще емигрират в чужбина. Друг е въпросът,че агенциите не правят проверка в какво състояние са някои жилища,които не са ремонтирани от 50 години и цените не съответстват на качеството. Не може да се живее само от наеми.

12

Глупости!

преди 5 години

Има не един и двама хазяи, точно в центр.част на София и в прехваления "Изток", които дават по две стаи и кухня за по 400 лева месечно. Става въпрос за много стабилни тухлени жилищни сгради, апартаменти в чудесно състояние, много добре обзаведени със здрави почти нови и ли съвсем нови мебели.Само на мен са ми известни три такива давани под наем жилища. При едното от тях едната стая е преходна. Другите са с по две отделни стаи в големи апартаменти, като останалите две стаи са си заключени.

11

Иконамист

преди 5 години

Ако удвоим цените вдигаме БВП-то!

10

от 10

преди 5 години

Като продължение на коментара ми. Брокери не използвам- всичко е на основа на договор за наем, всичко минава през НАП данъци не укривам. Защо не използвам брокери? Хора от типа ден година храни, без идея и визия за кариерното си развитие, без особен интелект. До момента съм си закупил 2 жилища директно от строител без никакви брокери. Брокерът няма юридически познания, за да помогне при покупко-продажба. Вмятам го, за да не кажете, че съм някой подобен индивид, правещ реклама на някакви жилища.

9

Анонимен

преди 5 години

Аз съм програмист по професия, но имам някои наследствени имоти, които давам под наем от години. Имам старо жилище в центъра на София, там живее ТВ водеща. Спомням си, когато го пуснах под наем, за има няма седмица се намери наемател. Другото ми жилище е апартамент, ново строителство- панорамна гледка, много разчупен и модерен сам на цял последен етаж- отново за седмица го дадох под наем. А двете са със серозен месечен наем и пак си намериха временни ползватели. Търсене има. Предлагане- също.

8

Анонимен

преди 5 години

Расте само броя на надписите "Продава се" по прозорци и балкони в новото строителство на "престижните" квартали. И стоят блоковете празни, с години. Без никой да живее, няма ни собственици, ни наематели. Не знам що за "инвестиция" е това. Е, ако строителя е от британските вирджински острови, както при пострадалия от далекопровод работник, тогава е ясно.

7

Анонимен

преди 5 години

И брокерите да *** ...

6

O belya

преди 5 години

Apartementi bez parkomesta i bez garagi, bez slanchevi balkoni i bez chist vazduh...ma vii ot koi vek ste ve?!

5

Анонимен

преди 5 години

Пак платени публикации за стресиране на столичаните в повече.

4

d-р G

преди 5 години

До House M.D.Диагнозата е ясна, следва *** туширане на "инвеститорите" и след това бурни психосоматични смущения и обсесивно-компулсивни разстройства на брокери и "инвеститори", съпроводени с гърчове и ярко изразени кверулантивни асоциации...

3

House M.D.

преди 5 години

Не става ясно дали цените са в перихелий или афелий. Няма яснота и относно техния ексцентрицитет. Какъв им е спинът? Ще естерифицират ли?

2

Столичен рентиер

преди 5 години

Нека козарите да идват НА София, НА големия град и да наемат! Имам една панелна дупка 55 квадрата, 600 - 700 лева ше й поискам и някой провансаджия ше ги даде и ше си мисли, че е мноо напред! Плащайте с парите от продадените ниви и имоти на безценица от обезлюдяващите се села, от които сте се пръкнали!

1

Анонимен

преди 5 години

ПУК! А? Вариантите били два или ще останат на същото или ще тръгнат надолу. Варианта е един и брокерите го знаят като по учебник, затова му се вика крива на тази линия дето показва, така, че варианта е един. Надолу. И септември-октомври като се настанят сутдентите? Още по отвесно надолу, като на стар пръч.