86

Ха ха ха ха

преди 5 години

Особено от Франция и Италия ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха Ама авторчето,вий там вече съвсем,а?Тия гъбки дето ги пафкате....недей така.То ясно,че поръчкова статия ама чаааак пък толкова :))))В абсурдистан,държавата от 303-ия свят и какво...туристи от фащ?Да чакаме туристи от фащ е като да чакаме бочу да построи истинска реална магистрала по подобие на онези в Германия.

85

Бг.реалност

преди 5 години

Едно от най-важните неща в курортния сектор е начина на обслужване.КАК се отнасяш към клиентите си.В тази област абсурдистанеца разкъсва измеренията.С навъсена мутра все една света му е виновен персонално той обслужва клиентите си пуфтейки недоволно като всяка дума задължително се вади с кука за кит от устата му.Поздрави,усмивка,любезност,отзивчивост...тези неща са минали далеееееч отвъд слънчевата система.Това спа ще е просто поредната пералня за пари на поредния престъпник от парламента.

84

Анонимен

преди 5 години

Здравей Бонобо!От постовете ти се разбира, какво българина мисли за Америка.Да знаеш, че няма много общо с действителноста.

83

Бонобо

преди 5 години

Забавляват ме тези, които мислят, че САЩ е раят на Земята и да дойдат у нас е велико събитие за балканските ***.Нали в махалата ми ходят на групички американчета, пият биричка в евтини кръчмета.Един показва баничките на една витрина с думите "Ай лайк диз!".Всички бяха с по два крака, никой не носеше цилиндър и не пееше "Янки дудъл".Накратко, онези от именията с басейните, слугите в ливреи и "Линкълните" няма да дойдат да си оставят парите на Ангелкова, ще идват хлапета да си оправят акнето.

82

Анонимен

преди 5 години

Те и нас, българите извън Бг, ни чакаха, чакаха...Ся чакат американци. Разчитат, че не знаят кво е в България.От Сащ в България само български министър може да се върне, със селфита.

81

Хахах

преди 5 години

Американците са точно тръгнали за Българска спа да знаете ... яко лъжат народа и той вярва ли вярва.Трябва да си луд за да отидеш от САЩ в страна от третия свят и то на спа.Хахахахахах

80

Питанка

преди 5 години

Е, как да дойдат туристи от Запад , като билета от Лондон до Бургас е на стойност почти като Лондон-Тампа?

79

Балкантурист

преди 5 години

Тая да отиде да чака самолета Карлуково-Атланта

78

Да бе

преди 5 години

За франсетата незнам, но на американците ще трябва да им се обясни първо, че съществува такава държава България, някъде на другия край на света. И че там нещата са като в 19 в. ... Тогава само ще можем да излъжем някой ентусиаст че срещу 2-3000 хиляди долара може да се върне във времето с 2 века, обикаляйки родопските села или каквото е останало от тях...

77

Анонимен

преди 5 години

Споко, искам да питам нещо друго.Някой помни ли преди години в центъра на София се въртеше една жена, по всичко си личеше, че някаква луда и миришеше на клoшаp от 10 метра... кожата и физиономията и бяха много странни, като на някаква индианка от Мексико (но няма да се учудя ако е била например cигойнеpка или някаква друга от тоя сорт), вървеше по улицата и говорише сама на висок тон на някакъв странен и неразбираем език. Все едно на индиански...

76

Анонимен

преди 5 години

До 100Варела може и да е крив за много други неща, но поне за подвизите му на Слънчака, беше 100000% ПРАВ! Чак се учудих, че такъв човек може да роди нещо умно. И именно заради неговите подвизи, може най-накрая да се замислят да идват по-стойностни туристи, че досега идваха само утайките на Европа. Тия които плащат как си трябва, те не ходят на места с наpкомани и побойници и мyтри и леки момичета които се продават за 100 лева на час с промоция сифилиc.

75

Анонимен

преди 5 години

"Ще чакаме туристи от САЩ, Франция, Италия"Правилно... ще има да си чакаме...

74

Анонимен

преди 5 години

Едни чакат туристи от САЩ, други чакат "Годо".Абе всеки чака нещо.А аз пък чакам петела да пръдне и черешата да роди грозде ама нейсе, ще има да си чакаме всички до трето пришествие.А бългaрите чакат рапоня да ги оправи..............ХА-ХА-ХА

73

100

преди 5 години

След подвизите на Валерката в слънчака , скоро туристи няма да има , поне бяхме посъбрали някакви , макар пияници и наркомани , а имало вариант да го направят министър на туризма , е тогава ще цъфнеме .

72

Ванката

преди 5 години

Кой ще дойде в тази клоака, бе момеее? То ние, че сме си местни се изнасяме по други страни, та поне 5 дена да се почувстваме като бели хора... Един кв. метър няма здрав и чист в страната, кой побъркан ще харчи пари и време за ***!?

71

Дивия изток

преди 5 години

Какви туристи от САЩ, вие сте луди хора.. Мексико име под носа, курортите по двата океана са на световно ниво, цените са безумно ниски, пътуването кратко... Кой луд американец ще се грабне до Родопите да отиде на басейн? То само двупосочния билет на 1 човек ще му е 2000 долара, с жената и децата вече си на 6-7 хиляди... С тия пари ще изкараш 2 месеца по шезлонгите на Карибите...

70

Ралф Тайсън

преди 5 години

А камериерки за кик-бокс ще има ли ?

69

Анонимен

преди 5 години

"Ще чакаме туристи............"Има доста да почакате.П.П. Имам усещането че се връщаме към соца преди 1980г.

68

lelka

преди 5 години

За сведение на министърката, наскоро ходих до една наистина световноизвестна спа-дестинация, а именно Баден-Баден. Туристи почти никакви. Празни ресторанти и хотели. И представете си че почти навсякъде беше пълно с надписи на руски. По хотели, по магазини, по ресторанти. Но и руски туристи нямаше.

67

Хахах, ааааа.

преди 5 години

Да сте чували руснаци да ходят вКарловивари?