9

Анонимен

преди 5 години

И на мен ми харесва дамата как изглежда. И като характер изглежда да е свястна.Това, че снимки от личния й живот станаха публично достояние, не е притеснително. Нормалните хора вършат такива неща.Виж гнусно и подсъдно е например какви ги вършат "богоугодните" католически свещеници.

8

Анонимен

преди 5 години

Стига сте плюли момичето, хубаво си е, спор няма. На мен лично с кестенява коса ми харесваше повече, но и така си е хубава.

7

Аз

преди 5 години

Не я харесвам аз и то не защото няма силикон или вафли, просто не ме кефи.

6

Анонимен

преди 5 години

Много готина и талантлива и естествена девойка. Българският *** няма как да я хареса - няма силикон, екстеншъни,вафли в косата и не се появява по телевизия Планета. Та така за "коня"...

5

На меринджея тъщата

преди 5 години

Кестеняви вежди и изрусена - дава да я блъскат в гърлото и няма против да и се изпръскат в муцуната. После плюе, каквото е влязо. Въпреки това одобрявам!

4

...

преди 5 години

Верно си шматка и то голяма. Погледай малко кино, Лорънс не участва само в Игрите на глада. Мн искам да видя ти как изглеждаш, щом тя е кон?!?

3

шматка

преди 5 години

Проби разбирам че си пъпчив тинейджър но "Сойка присмехулка" е филм направен за дванадесет годишни а актьорската игра на коня е на ниво селско читалище.

2

probi

преди 5 години

Тоя кон , kакто се изразява красавицата шматка от коментар 1, е нещо, което шматка-та не е и никога няма да бъде! Защо ли? Само, като прочетете коментара и видите псевдонима, под който пише, веднага ще си отговорите. И то, без никакво съмнение - правилно!

1

шматка

преди 5 години

Тоя кон кой го припозна като красавица не знам.Сойка та сойка.Ми то жив бухал.Филма и той за възпитаници на климатично училище