17

Козичка 12

преди 5 години

Без компромисна към лошо отношение но с усмивка на лице за добра дума излизаща от сърце !

16

Анонимен

преди 5 години

Мъж водолей също е жесток с жените както мъж стрелец той си е направо женомразец.

15

Анонимен

преди 5 години

Жените полудява коьирозите стават развалини. Толкова са добри. С вас мъжете е възможно да е добър, но с жените Козирога си играе жестоко. След това стават тотално развалини, аронексични заболели от нещо. Я рак, я захар.

14

Rs

преди 5 години

Козирог умен стабилен най издръжлив работлив просто класа

13

Козирозите-мъже

преди 5 години

са уравновесени, добри, търпеливи и щедри.Но не търпят лъжите от когото и да е.

12

Анонимен

преди 5 години

Козирогът е страшно търпелив и никога не атакува пръв. Трябва много да сте го ядосали, унижили, да сте прекалили, за да избухне. Той е работохолик, служител, но чак лидер не е. И страшно държи на независимостта си. Посегнете ли на личното му пространство, става лошо.Не е високомерен. Той се затваря в себе си. Отстрани това затваряне изглежда като високомерие.Който е писал статията, не познава задълбочено Козирога. Не е бил близък с него. Има само странични наблюдения.

11

Анонимен

преди 5 години

Козирогът с добрите е добър, с лошите е лош. Нормално.Не може да тъпчете някого и да очаквате той да държи на вас или да ви обича.

10

Гробокопач

преди 5 години

Жените козирог са наистина отлични любовници, добри домакини, предани съпруги, но рогатото си е рогато, по някое време нещо им става и обръщат палачинката, винаги са неудовлетворени, което им създава и определени психичекси проблеми във връзката. Мъжете козирог са отвратителни. Трепети ги и тва е;))) Сатири на Дионис;)))

9

Анонимен

преди 5 години

Има много свестни Козирози, има и гадове.В общи линии, повечето черти от характера на Козирога са такива, каквито са описани тук. Само че при някои хора изпъкват едни черти, а при други - други. Много зависи от възпитанието, което е получил Козирогът. Зависи и от това, в каква ситуация се изявява.

8

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуТя Козирожка ли беше?

7

Гoшу

преди 5 години

Бях си забравил слушалки за 900 лева при нея и ми се обади, за да ми каже, че са при нея. А аз ги бях отписал, защото наистина не знаех къде съм ходил, какво съм правил и изобщо нямах идея какво се случва, бях в мъглата 3 дена.

6

Анонимен

преди 5 години

Сметкаджии!

5

Анонимен

преди 5 години

В козирога отрицателни черти - с лопата да ринеш! То други нема.

4

Анонимен

преди 5 години

Положителни - интелигентни, вежливи, разумни, добронамерени. Отрицателни - невротични, тесногръди, сметкаджии. Но не са нито най-злопаметната зодия в зодиака, нито пък най-самоуверената.

3

Анонимен

преди 5 години

от 2И не си позволявам да оборвам хората отдавна. Това го правех като малък. С течение на годините разбрах едно- остави човека да си мисли каквото си иска. Ти няма как да му наложиш своето мнение..най-много да се стигне до скандал и в най-крайния случай до бой.

2

Анонимен

преди 5 години

И аз съм Козирог, но само с 6-та точка не бих се съгласил- да подценявам другите. Що за глупост? То по принцип си е глупост да подценяваш хората....

1

Анонимен

преди 5 години

Има право автора на статията...аз съм козирог и напълно ме обрисува.