12

До Мигрант

преди 5 години

Навсякъде стават инциденти - преди месец в Гърция ужасен пожар - 100 жертви, в Италия падна моста - над 40 жертви, във Финландия катастрофира автобус -4 жертви...Нооо!!... Българинът псува де що види и ВЕДНАГА тръгва да емигрира.. А едва ли гърци/италианци/финландци емигрират заради един нещастен случай... Е, верно че в България станаха доста, но.. НЕ миграцията е начинът..

11

Мигрант

преди 5 години

Затова мигрирам братя , обичам си страната , планини , море , язовири , красиви жени , нооо тук има несигурност всеки ден и риск , да падне дърво , да те премаже пиян/дрогиран с кола , от калпави пътища да се обърне автобус , беззаконие , корупция , мръсотия .

10

до някой по-долу

преди 5 години

Прав си , всеки нелепо загинал е нещо тъжно и още по-тъжно и жалко е когато е можело да се предотврати

9

До 7

преди 5 години

Добавям още. *** за 75 години колко магистрали направиха и с по колко ленти???Пътувайте на техния пръстен от магистрали Тракия-Хемус-Черно море, който преди 55 години казаха, че всеки момент ще завършат. Е, завършиха го. Там магистралите са с по 4 ленти, затова използвайте тях и няма да сбъркате. По-добри са.

8

Анонимен

преди 5 години

Докато КАТ изопачава и прикрива истинските причини за катастрофите а именно дупките и лошите пътища ще има още повече убити!Тиквостанска милиционерска ***!А тиквата ще прави още един лапащ пари орган за катастрофите!Тиквеномилиционерски к*&***!

7

Професор

преди 5 години

Горе главата Генерале! Страната е в подем. Мачкай комунистите. Хиляди километри магистрали, детски площадки, безплатно саниране. Огромни инженерни съоръжения на турската граница против бежанците и на румънската против дивите пpaceта. Само ГЕРБ! Да живеят ГЕРБ, БСП, ДПС и Патриотите!

6

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден умират деца! Дали са отличници или деца от гетото - няма значение! Но вие искате да ни разплачете с историята на това дете. Мисля, че всяко дете е ценно !

5

Фалш

преди 5 години

Огромни Съболезнования. Най лошото е че ще има и още и още жертви есен идва дъждовете ще започнат след това зимата.Искренно се надявам да е последната тежка катастрофа но дълбоко в себе си невярвам..

4

позор

преди 5 години

До аминПрав си те ни убиват всеки ден а ни я мълчим и само гледа ме,ни я сме си виновни за всичко,жалко е.

3

House M.D.

преди 5 години

Мнението на кучето му явно ще бъде в отделна статия. Драснете по две-три статии и за всяка от останалите жертви. Наистина е интересно.

2

123

преди 5 години

Мир на душата на това младо дете.Много е тъжно,че си отиват толкова добри и стойностни хора...Много сила и вяра на родителите му, въпреки, че няма по-лошо нещо, да надживееш детето си...По всичко казано и написано , Георги е бил прекрасно момче, което е рядкост, изключителна рядкост .Почивай в мир добър Човеко.

1

амин

преди 5 години

Боже,колко народ си отиде заради алчни и корумпирани политици и техните дружки"бизнесмени"който грабят страната като за последно!дано и те си купят с награбеното свещи за най близките,за да усетят болката на народа....