17

Анонимен

преди 5 години

Не знам що за човек е в живота. Но на екрана пресъздаде найхубавите и рядко срещани черти на мъжа. Романтичен и щедър, отговорен и загрижен. Няма да го забравя в "В есен в Ню Йорк заедно с Уинона Райдър . Впрочем това е любимият ми филм. Препоръчвам го на всички романтични души.

16

Пеев

преди 5 години

Прегърбил се, гърдите му хлътнали, физиономията леко уплашена - не е добре със здравето сигурно.

15

До Здраве

преди 5 години

Како, като те гледам...ти бая време не си сайдисвана, да ми говориш за мозък.... Но съм съгласен с теб, че мозъка е важен за да може да се чиластри качествено.... Язи проблеми с интелигентни жени нямам. Който не му харесва хумора, може да си вземе "интелигентни мъже", които не онождатт жените си, а изтъкват само интелектуалните си потенциали... Тука просто споменах един факт. Чичо Гиър може и още има мозък да хване 30 годишна по-малка и да я изкламбичка, за което мъжете трябва да го поздравим

14

БилВтибет

преди 5 години

По голяма глупост, че Китайската окупация била страшна. Когато посетих тибет видях следното. Просещите за храмове монаси, просят до 5 часа следобед, после се качват на чисто нови градн черокита и отиват в кръчмите. Там е като в дивия Запад, много хора са останали с грешно впечатление за Тибет. Адски са облагодетелствани като малцинство, каквото е построено там е единствено благодарение на китайската армич, тебетците носят каубойски шапки, а билярдните маси са изкрани отвънка на прашния път..

13

Анонимен

преди 5 години

Тоя поне се е оттаковал на Хубави жени

12

Здраве и

преди 5 години

успех за Р.Гиър!А коментар 10 е образец на ПРОСТАЩИНАТА , бай ганювщина: знаеш ли, че интелигентна жена НИКОГА няма да застане до теб, като ти чуе ПРИКАЗКАТА, а за "писмо" да не говорим.Не "половият ти орган', а мозъкът е важен.

11

Ала-Бала

преди 5 години

Поздравления! Според кратката биография изглежда, често е играл себе си, затова е толкова естествен. Колкото до Тибет, там на китаиците им казват "Освободителите". В най-скоро време гордите тибетци, ще бъдат напълно покитайчени. Китайската окупация е по-страшна от немската и руската!

10

Дедо

преди 5 години

Браво на чича Ричард...праска 36 годишна мадама. Дай боже и аз кът стана на неговите години и аз да мога да праскам толкова годишни.... Мъжа не се гледа в годините, а дали може или не може.... Добър актьор... Жив здрав и да му е корав до единия век

9

ЧРД

преди 5 години

Господ здраве да му дава. Изключително харизматичен и красив мъж.Изповядва Будизма.В очите му има много топлина, състрадание и смирение.Богат, красив, и мъдър - рядко срещана комбинация.(каква разлика между Гиър, и *** велосипедист - биещ момиче)

8

ужас

преди 5 години

оцелял всред толкова хубави жени хаха жив и здрав голям актьор голям актьор брво

7

Анонимен

преди 5 години

Да е жив и здрав !!! ВЕЛИК !!!

6

Анонимен

преди 5 години

Другарят Гиър на 69! Жив и здрав! И все хубави жени да има около него!

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Та кой нява да одъртее? Колелото на живота си има смисъл

4

Анонимен

преди 5 години

Одъртя и той...Еееех годините летят

3

Анонимен

преди 5 години

Е, не съм го виждал лично, но харесвам спокойното му и неагресивно излъчване във филмите. Пожелавам му добър и хубав път!

2

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Happy Birthday Mr Richard !

1

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Винаги ,когато гледам филм с Richard Gere,ми става готино на душата.