24

Анонимен

преди 5 години

Европейците са умни и прави,никога повече фашизъм и нацизъм в Европа!Фабриките на смъртта е един от първите документални филми, които показват какво намират съюзническите войски, когато освобождават нацистките лагери на смъртта.https://youtube/watch?v=_wf4IEkLRlI

23

:(

преди 5 години

Те нека да продължават да пълнят Европа с едни, на които се дава 4-годишен интеграционен период, за да хайлазуват, ядат и безчинстват на гърба на данъкоплатците, пък ще започнем да виждаме такива татуировки и графити под път и над път!

22

Схемата

преди 5 години

Тъй като отне около 30 години на либералите да разберат, какво означава 88 очаквам скоро крайно-десните да започнат да си татуират 44x2 или "корен квадратен от 7744". Либералите доказаха, че със завидните си умствени способности базирани на принципа "ако това, което казваш нарушава чувствата ми и ме кара да се чувствам зле - значи е грешно", ще им отнеме да разберат значението на новите татуировки достатъчно дълго, че да се възроди Четвъртия Райх за това време. Пък дори 1000 години да отнеме.

21

Анонимен

преди 5 години

О не!!! Как е възможно??? Нали белгийците бяха жертва на злите нацисти???Нищо, че е имало 2 СС дивизии съставени само от белгийци.В общи линии Третия Райх е бил като Европейски съюз. Всички заедно под шапката на Германия. Много прилича на сегашния.

20

Анонимен

преди 5 години

Това са същите които подпомагат "социалните клубове" като Азов и обучават момчетата с домашно шити униформи от Ливов да боравят с оръжия. Такова лицемерия като съвременните западни демократи няма другаде.Може би само Нетаняху, който твърди че слабите народи като Иран трябва да изчезнат е по-голям анти-фашист и от тях. :P

19

бай х

преди 5 години

народ който се срамува и забранява националните си герои - няма бъдеще

18

Циник

преди 5 години

Алаходупния провокатор в темата се чуди - защо европейците - не обичат фанатизираните му съверци да колят, и изнасилват абсолютно безнаказано жените и сестрите им .А пишман илитератите - преписвачи журналисти, които трябва да са против всякаква цензура, са се превърнали в слуги и лакеи на върхушката, която напълни Европа с убийци и изнасилвачи!

17

Анонимен

преди 5 години

И те така до ден днешен. Историята още пази спомените за подривната дейност на християните в чужди за тях земи. Много християнско, няма що! Също както днес всички християнски държави се изредиха да създават все по-неграмотно мюсулманско население, за да могат да черпят природните богатства на мюсулманските страни (Афганистан, Ирак, Сирия, Либия, Мали навсякъде са настанени миннодобивни и петролни компании на западните държави).

16

Анонимен

преди 5 години

Но иначе ме кефи как си казал "разликата между ислямската, християнската и юдейска религия е само в дребните детайли". И сам си се *** върху всички писания на съотботниците ти в коментарите. ;))

15

Анонимен

преди 5 години

"Историята е доказала по безспорен начин, че европейдната раса е носител на прогреса"Напротив, много е спорен начинът. Имало е едни хора, които поради религията си са станали по-добри, по-хрисими, било им е забранено да убиват и т.н. И от друга страна е имало една Европа, от която Папата постоянно е пращал кръвожадни убийци да плячкосват и да правят мизерии в чуждите земи. Европа цели векове тъне в невежество. Всичко идва от Индия и Близкия изток. Най-цивилизовани в Европа са били българите.

14

House M.D.

преди 5 години

Поредното доказателство, че Белгия е No. 1 по свобода на словото.

13

Еврутолерас

преди 5 години

Европа пропада с всяка изминала година.

12

До 11

преди 5 години

В спора се ражда се ражда истината, защо трябва да се дразним? Лошото днес е че обществото си затваря очите пред истината. Когато допуснеш грешка е редно да я коригираш, а не да се правиш че тя не съществува, защото балона се издува и в един момент когато се спука, става доста неприятно за всички. Аз нямам против никой, каквато и да неговата религия, етнос и т.н., но смятам, че когато някой идва в дома ти, той е длъжен да спазва установените правилата и порядките.

11

До 10

преди 5 години

Не мюсюланите са проблема, а онези неграмотни ориенталци идващи от Близкия изток, Африка и т.н., те ако искат може и да се будисти, но си остават варвари, в масата си носители на много различна култура от тази установена в Европа. Историята е доказала по безспорен начин, че европейдната раса е носител на прогреса, дали сме повече или по-малко от другите, аз няма да споря, но твърдя че всяка жаба трябва да си знае гьола, както мъдро са го казали нашите предци.

10

Анонимен

преди 5 години

Споко, само те дразня, иначе знам, че сте скaпани фашисти с пpомити мозъци и сте фанатици християни, за които останалите хора нямат право на живот.

9

Анонимен

преди 5 години

Да кажеш "орди" за мюсулмани е признак за тежка шизoфрения, малоyмие, а вероятно и комплекси от стерилитет. Да твърдиш, че християните са нещо повече, че са с нещо по-добри, е признак за същото.

8

Анонимен

преди 5 години

Абе как може !Еврожендърите веднага да заличат от математиката числоно 88 щото не отговаря на европейските директиви и евро*ейските ценности!

7

До 7

преди 5 години

Реално разликата между ислямската, християнската и юдейска религия е само в дребните детайли, така че да говорим за по-съвършена религия е признак на тежка простотия, типична за изгладените мозъци на фанатици като теб. В Европа проблема е културен, много култури на едно място, означава единствено конфликт, но *** либерални кратуни в Брюксел така и не го проумяха. Единствения вариант за стабилна и просперираща Европа е асимилация на емигрантите, но както виждаме в тази посока не се работи.

6

Анонимен

преди 5 години

До ЦиниГ"човека с факти доказва какво се случва в Германия с мюсюлманските oрди"Колко пренебрежително казано... "орди". АХахАХхаХА! Хората от една по-съвършена религия ако са "орди", тогава християните в Европа не знам какви са.

5

Анонимен

преди 5 години

Някой е решил народите на Европа, Африка и Азия да се смесят.