11

Iceblast88

преди 5 години

Абе вярно, че Свинетка остана без министерски пост сега като свърши Европрецедателството. Тази трагедия идва в точния момент и ще се използва като извинение да се създаде ново министерство или орган където Свинетка да може да разплуе тлъстото си туловище и по цял ден да грухти и да получава едни заплати за тая работа. Тя горката последните няколко седмици почна да залинява - ето вече е едва 300т. Сега да го напълните и с роднини на калинките, че горките измират от глад.

10

ХАХА

преди 5 години

До ДругТРЕЙС - въъъъъъъъъъъъъъъъъъннннннннннн крадливи не........ци!!!!!съд за тях

9

Друг

преди 5 години

Ленто резачеството е приятна професия но режейки нещо тоз който реже е един вид гарант.Ето тук съм с ножицата,значи всичко е честно,както трябва..Но не и при нас. ***- скоро пада или пропада.На всеки обект строен с държ пари да има инф табела,кой за колко строил,кога,и снимки на лентаджията.Народа ще гледа пс ува и като тръгне за урните..Егати държ щом не може да накараш някой който си позлатил да си свърши работата.А лой е държавата?ТОЙ

8

Абе...

преди 5 години

От едно време има приказка,ако искате нищо да не се решава а забатачи създайте комисия( орган).Ще създадат сега с пет Калинки вътре и какво.Хора трябва експерти,знаещи а не от партийни квоти.,най логично е хора които са работили това от нула.Не може..само да ги местиш едни пъпеши от един на друг пост.Но експ имат мн лошо качество да знаят,значи пред тях не може да блеснеш с " Винету"- иска се акъл

7

реалист

преди 5 години

Министъра ли ще носи отговорност? Нещата стават още по - безотговорни и безконтролни. Да сте видяли министър осъден? ОСТАВКА НА НЕКАДЪРНОТО И КОРУМПИРАНО ПРАВИТЕЛСТВО!!! РАЗСЛЕДВАНЕ И СЪД ЗА КОРУПЦИИТЕ В СТРАНАТА!!! АКО НЕЗАВИСИМА РАЗСЛЕДВАЩА ПРОКУРАТУРА ДА СЕ САМОСЕЗИРА!!!

6

Анонимен

преди 5 години

У нас всички проблеми така се решават - нова комисия, нова институция, която да контролира предишната. Новите държавни постове бързо се окупират от роднините и с още по-бързи темпове установяват нищоправене и усвояване на средства.

5

Iceblast88

преди 5 години

Поредната катастрова, която ще се използва за създаване на заплатопучаващи места за братко и батко. Имаме вече такъв орган, колко още трябва да се направят? Просто накарайте вече съществуващите да работят, а не само да се разписват за заплатки. Да не говорим за факта, че колкото повече отговорни агенции има толкова повече се размазва отговорността!

4

Анонимен

преди 5 години

МИ ТО СЕГА Е СЪЩОТО НО ЗАВОАЛИРАНО :DНЯМА ДА СЕ ВЛЕЕ ЩОТО ТОВА ЩЕ ЗНАЧИ ОТКРИТО ГЛАВАТА НА МИНИСТЪРА ТОЕСТ ПРЕМИЕРО!

3

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

2

Armagedon

преди 5 години

До Анонимен 1.Има полезен ход и това е всеобща стачка срещу безумията в политиката и управлението на Държавата.Защото тези безкрайни безумия вече засягат всеки един гражданин,независимо от политическите му"пристрастия"или възраст.Всеки един от нас може да стане жертва на безхаберието в Държавата.

1

Анонимен

преди 5 години

Не знам у нас дали в такива случаи изобщо има някакъв полезен ход. Който и да е на власт при издънка създава някакъв нов ба.рдак като все "забравя" да смени жриците на любовта.