168

До 176

преди 5 години

Не си прав аз живея в САЩ и ходя до германия както тук и там тротоара е снабден с рампи за инвалиди но в бг тротоара не става и за ходене плочките са се озъбили а и там паркират колите не давай умни коментари без да си помослил първо

167

Анонимен

преди 5 години

В Германия подобни триколки нямат място на пътното платно. Това са помощни средства за хора в напреднала възраст ако придвижването им е затруднено от артрит. В България ако може ще плъзнат и по автомагистралите.

166

Социолог

преди 5 години

Официалният бюлетин се публикува ежедневно на сайта на МВР (https://mvr.bg/press/...), за да не се прикриват събития (Явно и от класифицирана информация не разбирате). Но дискусията ми бе полезна - Видя ли инвалидни колички на пътното платно ще ги целя, защото съм Европеец.

165

Анонимен

преди 5 години

Аз не харесвам Президента Радев, но туй няма нищо общо с настоящата ситуация.Ако "акумолаторната тротонедка" има регистрационен номер, туй значи, че МВР я е признало за участник в движението и следва Георги Радев да получи акт за отнемане на предимство.Ако обаче няма регистрационен номер, трябва да бъде санкциониран "инвалида", който се движи по републиканската пътна мрежа, с нещо, което не е превозно средство.

164

Селски хроники

преди 5 години

Дъртия Радев е видял комичната тротонедка и решил да изгъзарее с мерджана. Оня пък се заинатил и нарочно се блъснал в него. Ченгето дошло и се държало селски.

163

Анонимен

преди 5 години

Двоен стандат

162

Анонимен

преди 5 години

Do 93 Take e, vsichki sa ludi

161

Анонимен

преди 5 години

Dnes vidyah motor na trotoar. Nyama da pitam kakvo pravi trikolka na shose

160

Анонимен

преди 5 години

Човека е по-важен от някакви си камери.В държава ни търсенето на истината е занимание за ***,защото истината е в парите.

159

ШибиРиби

преди 5 години

Ех бай Георги бай Георги мишок си ти също като сина ти а се правите на лъвове. Признай си че си зяпал в на бе си балдърите докато си карал в кръговото не го увъртай. Най много да ти вземат книжката. Сега и сонати ще бере срам барабар с теб

158

До Социолог

преди 5 години

абе пич, що не си така активен там в статиите за трагедията в Своге , ами се пънеш тук и ми се правиш на буден гражданин.

157

до социолога

преди 5 години

официалния бюлетин е за такива философи като теб изготвен от пиарите на МВР. В ежедневния доклад на Оперативен дежурен в МВР Хасково го има но няма да ти го покажат защото е класифициран документ.

156

Инвалидности

преди 5 години

Има снимки в нета и на "инвалида" и на "инвалидната количка" и кадри от двете камери. От тях става ясно, че "инвалидната количка" не е такава а е "акумулаторна тротонедка", както добросъвестно е написал катаджията. От външния вид човека по нищо не може да се познае, че той е инвалид. Има ли той някакъв такъв документ за инвалидност и въобще на какво основание този човек продължва да бъде наричан "инвалид", а тротонедката- инвалидна количка, а от двете камери става съвсем ясно кой кого е ударил

155

Анонимен

преди 5 години

по логиката на защитниците на Радев, той даже е трябвало да даде *** газ да кривне малко, и даже да мине 2 пъти върху човечеца, просто защото той не е бил там.Въпроса е защо МВР крие инцидента, и правото не важи за всички.

154

Анонимен

преди 5 години

Партията защитава Георги Радев с благодарност за услугите на президента

153

Социолог

преди 5 години

До до социолога -Доста точно. става дума за "бакалска" отчетност.А защо прокуратурата проверява липсата на инцидента в официалния бюлетин, при наличието на което трудно ще промениш лисчето?

152

до социолога

преди 5 години

ааа сега Германия не ти изнася, относно морала, Бя е правова а не морална държава. Морала за теб е едно за мен друго но правото е единно....

151

Анализатор

преди 5 години

До Анонимен (146)Вероятно не малка част от "защитниците" на Георги Радев са шофьори и паркират автомобилите си върху тротоари и тревни площи.Не знам какво гласи закона в Германия по тези въпроси.

150

до социолога

преди 5 години

как да не е регистрирано, щом на място е съставен акт, този акт е документ със строга отчетност с персонален номер. Това да не бакалски тефтер листчета....

149

Социолог

преди 5 години

до атакуващите 152 -Защо не вземате отношение, че МВР една седмица не е регистрирало инцидента?