10

Анонимен

преди 5 години

Пожелавам на Меркел крепко здраве и комсомолско дръзновение и да приеме в Германия още 10 милиона мюсулмани и други елементи. Те да ядат и пият и да им дават помощи. Няма начин, един ден те ще сринат Германия. Дано тогава зомбираните германци разберат "файдата" от пришълците. Ще бъде късно, ще заживеят скромно като нас.

9

Коки

преди 5 години

Много ми е интересно как в друга новина се казва, че германците едва ли не хвалят политиката на меркел и много я харесват, имигрантите им работят, те си почиват, сега изведнъж крайно десните печелят много и германските граждани ги харесват. Странно ми е? Иначе не може меркел да кани някакви създания в Германия и те да си лежат цял ден и по 1500 евро на месец и не само това, ами висока раждаемост на още търтеи и все големи претенции, а германецът да опъва каиша. Накрая ще се спука балонът.

8

Анонимен

преди 5 години

ВРЕМЕ Е ДА УПРАВЛЯВАТ МУСТАКАТИ МЪЖЕ.ТОГАВА ВЪВ ВСЯКА ДЪРЖАВА ИМА РЕД

7

Я па тия

преди 5 години

Не щат да си подобрят генетичния материал-какви хора!

6

Анонимен

преди 5 години

На всяко действие има противодействие.Меркел си повярва че е "вечна".Но не би.

5

La Marseillaise

преди 5 години

Най-сетне немската нация скапала демографията на Европа в две световни войни ще бъде разпадната на частите си отпреди Френско-пруската война и ще се свърши с тях.А територията им ще бъде използвана за изграждането на световен бежански център.

4

La Marseillaise

преди 5 години

Германия се разпада супер.

3

Анонимен

преди 5 години

Забелязвате ли къде стават атентатите!? - предимно в бившата Източна Германия. Защо?Защото там имат манталитета на източния блок и разсъждават като Хитлер. AfD е новата национал - социалистическа партия!

2

Зозо

преди 5 години

Пак ще кажа: Ако Меркел не пусне мустака в скоро време, спукана й е работата!

1

Циник

преди 5 години

Дано тези льохмани от АзГ не дойдат на власт щото най - вероятно ще посегнат на социалните ми помощи, а само с работата над вечер в бакалията на дядо Реза не се преживява.