41

Анонимен

преди 5 години

10 години в ЕС 10 години ГЕРБ - инвестициите спаднаха 10 пъти..

40

NoName

преди 5 години

Нека си кажем истината: Инвестициите заобикалят страната ни по една единствена причина. Бюрукрацията изнудва инвеститорите по всякакъв начин, Държавата промотира България, Предприемача предприема действия и се сбълсква с реалността в Б-я след като влиза в някоя община - а там всичко се таксува. Тук държавата не е виновна, а местното управление. Нека всеки се замисли и ще види че знае за поне едно предприятие отказало да развива дейност в тяхната община заради РЕКЕТ ОТ СТРАНА НА КМЕТСТВОТО!

39

Анонимен

преди 5 години

години наред мръсни пари от наркотици и проституция се изпираха чрез регистриране на фирми в Кипър и Австрия и след това ставаха "чуждестранни инвестиции". Тъй като ЕС затегна колана, а и нашия пазар се насити и вече няма възможност за бъзи инвестиции с голяма възвръщаемост е нормално и "чуждестранните инвестиции" да намалеят

38

Анонимен

преди 5 години

"години наред нито една политическа сила, която е на власт, не желае да изрече публично и официално този факт."Тоест ГЕРБ. Инвеститорите отчаяно се дърпат от корумпирани и зле управлявани държави.

37

До предния

преди 5 години

А, сега разбирам! Аме та като за военна техника са си много добре магистралите. И с лош асфалт, и без асфалт, и с дупки да са - няма проблем. Ама какво да кажем ние другите, без танкове и БТРи по тия пътища?

36

Цирк

преди 5 години

Цирка е пълен, никой не иска да инвестира в блатото на Европа. Защо ли?Тези отгоре въобще и не ги интересува защото ТЕ са добре. Високи заплати, крадене кой колкото може, скъпи държавни коли, премии ... народа куче го ял както казваше баба ми, тоест за тях никой не го интересува.България загива, бавно и сигурно.

35

Анонимен

преди 5 години

Кой нормален ще инвестира в България?

34

Анонимен

преди 5 години

Интересно защо инвеститорите ни избягват като всички кредитни агенции ни дават висока оценка?

33

Анонимен

преди 5 години

Че кой луд ще инвестира в България като може да инвестира в Турция?

32

Анонимен

преди 5 години

Кръговете от фирми изместват чуждите инвеститори. Рушвета брате., Преде тука

31

Инфраструктура

преди 5 години

Искаме магистрала, която да свърже започващите да се развиват индустриални зони с най големите пристанища в Гърция, даващи излаз директно в Средиземноморието - еко протести.Искаме втори лифт в Банско, за да развиваме туризма в региона - еко протести.Има ли инфраструктурен проект в Бг, който да не е спъван от някакви протести?

30

Анонимен

преди 5 години

справедливост,сигурност и липса на непредвидени разходи-това го няма тукимаме платена справедливост(който даде пари,той е правия),полицията пък участва заедно с организираната престъпност в схемите,вместо да се бори с нея,а разходите за подкупи непрекъснато растат,защото политиците са ни много гладни и не позволяват бизнес без тяхно участие

29

Анонимен

преди 5 години

"Магистралие" на Тиквоний водят към ......Ада, бе другари.Същото е и със стадионите за 10хил в село с 50 човека население,училища и едетски градини "насред полето", улици и пътища свършващи в нищото.Но важното е че "данък Тиква 50%" е платен.И те така, народа *** и Боко е *** та всичко си е точничко.

28

Анонимен

преди 5 години

Шоколад, часовници, швейцарски ножчета, самолети, влакове...

27

Анонимен

преди 5 години

С този тиквен премиер и криминалните структури които управляват прокуратура и съдще видите чужди инвестиции ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН!!

26

До 28

преди 5 години

Хахахаха. Той си е нясно че ни е светнала червената лампа ама лапат докато могат. Всички инвестиции последните 2-3 години с от офшорните холандски зони в ЕС. Което си е пране на пари, а не инвестиция.

25

Анонимен

преди 5 години

До А беЧе те си имат заводи бе. ДА не си мислиш че си нямат ? Швейцария е силно индустриализирана за разлика от мантрата, че там било имало само банки.

24

Анонимен

преди 5 години

Мятрялът калпав. Най-лошото от соца и ориента.

23

Анонимен

преди 5 години

Ами когато чужд инвеститор дойде тук и поиска някой да му свърши определена работа, чува хиляда изключително разумни (ама наистина) обяснения защо тая работа няма как да стане. След това отива някъде другаде и работата бива свършена.

22

Факторът

преди 5 години

Боцо :)))