165

Анонимен

преди 5 години

Не хрантутете църквата, а бъдете модерни и избирайте само граждански ритуали и за трите.

164

Анонимен

преди 5 години

Айде и поповете го обърнаха на търговия и печалбарство!!!!

163

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Както винаги става в Бг , проблемът не е в цената , а във фактурата - отчитат ли ги тия 500лв или попът отчита по официални цени и разликата си я дели с шефа

162

Анатема

преди 5 години

комунистите да спрат да плюят по църквата нека си ходят по Бузлуджа да се продават за безплатни кебапчета и бира

161

Анонимен

преди 5 години

Навремето хората са влизали в църквата за да намерят покой и утеха,а сега е една мафия

160

Модерен и Млад

преди 5 години

Не ни трябва лицемерно православие и попска лакомия, ние модерните млади демократи на България почитаме Свети Патрик Сейнт Джеймс and Halloween, understood?

159

Откровение

преди 5 години

Носят си кръста. Видях ги на един събор. Тежки кръстове,и ланци. Тежко злато. Горките ,водят ги в зловещи черни джипове. Ами н анатема.

158

True

преди 5 години

Тези,които не влизат в църква,най-много реват!Комунисти и от сектата на педофила моамед.

157

Анонимен

преди 5 години

До 162И много попска наглост и лицемерие! Типично за умиращ *** народ държащ се за радиото на прокажени попове!

156

Анонимен

преди 5 години

До 159Исус е казал че слънцето грее еднакво за всички. А защо мразиш обратните?! Дедо поповете нима са само хетеро?! Що възелин се льоска по манастирите та сакън не са обратни. От българския *** по смешен няма!

155

Мен

преди 5 години

Много простащина се лее по форумите.

154

Бау

преди 5 години

До 159Не е, не е нормално религиозна злобо ...

153

Бау

преди 5 години

Религиите са такава глупост, че няма накъде повече ... Онези насилваха деца, защото знаят много добре, че цялата история е измислица и няма да отидат в никакъв ад ...

152

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен" Не, не съм обратна, хааааха, просто не ми се връзва Исус и омраза."Това си е твой проблем, най-вече психичен проблем. И да, и Господ Бог Иисус Христос и християните МРАЗИМ гейовете и обратните. А по твоите драсканици ясно виждам, че не си нормална. Представяш се, че не си обратна, но пък подкрепяш обратните. Нормално е нормални хора да НЕ одобряват и да мразят хомосексуализма, явно ти НЕ си от нормалните, а от обратните, смао дето не искаш да си признаеш...

151

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен " Не, не съм обратна"Не си обратна, но обичаш гейовете и лесбийките.

150

Анонимен

преди 5 години

До ГТи да не си обратен?

149

Анонимен

преди 5 години

До Г"Не знам дали Исус е мразил гейовете, нали уж всеопрощаващата божия любов и т. н., сега пък мразил. Не ми се вярва толкова напреднала в духовно отношение същност да е подвластен на такива примитивни емоции..."Пише се Иисус Христос. И да, Той НЕ е бил гей, нито е обичал гейовете, напротив- мразил ги е. Мразил е и содомците и гейовете - и това е доказано ги градовете Содом и Гомор. А не е ли примитивно и противно да си обратен и гей?

148

Православен християн

преди 5 години

Винаги съм се отнасял към църквата с нужното разбиране и любов, но цените са солени дори и за софиянци. Петохлебие - от 2 лв на 10 лв., четиридесетница -от 20 на 40 лв., водосвет -30 лв., маслосвет -60 лв.

147

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 150Малко са тези християни, дръзнали да направят такова нещо. А революцията във Франция и Русия става благодарение на атеистите и масоните, имало е и заблудени вярващи. За съжаление такива са направили огромна грешка- да въстанат против светската власт.

146

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен" И Христос няма деца, нищо чудно да е бил прикрит гей."Не хули. Говориш лъжи и клевети. Христос НЕ е имал деца, Той НЕ е бил гей, Христос е мразил гейовете, така, че Той НЕ може да бъде гей. Не може Бог, който мрази и е против гейовете, да одобрява гейството. А относно атеизмът, пак прочети това, което съм написал за тези "мозъци" на атеизма и доказани убийци и престъпници.