33

Анонимен

преди 5 години

Много дървени философи тук. Най-големия е"Минаващь"със дефицити по български език и обща физика. Не мога да си обясня какво го квалифицира да раздава съвети или налага собствено мнение, докато не е в състояние да аргументира елементарни обстоятелства!

32

Дарвин философ

преди 5 години

Макрон каза стратегическо партьорство с Русия и Турця без приемане в ЕС-най-логичния ход.Вива ла Франс

31

баба МЕРНИК

преди 5 години

Бежанците са ви,аскера

30

Анонимен

преди 5 години

шкембе войвода да ходи на ги ограмоти на тема казарма.

29

до Авторката

преди 5 години

Зел/ке Васи/лева значе само копираш Текста от интернет без да си писала и буква дори и накрая си слагаш името под Текст все едно е твое произведение , не ви ли е срам да крадете от интернет и то всеки ден , сайта ви преживява само с кражби на Текстове

28

Търси

преди 5 години

С лакирани нокти, къси полички и на токчета.

27

Анонимен

преди 5 години

До МинаващьОт много време не се беше появявал такъв комичен разказвач като тебе. Има само един, който се пуска от време на време с никнейм "Боби".

26

noFreeman

преди 5 години

какви служащи има там бе, аз съм слушал, че всичко се е обърнало там и даже българската армия за 5-6 дена може да превземе Джендърландия (разбирай швабия)...

25

Анонимен

преди 5 години

До МинаващьАма за какво да се набутват немците с военна техника и излишни плащания,като тези пари могат да отиват за наука,производство,образование,медицина,социални дейности от които има повече полза?Ще видите,че и санкциите ще спаднат,защото всички губят от тези санкции, включително и европейците и американците.

24

Анонимен

преди 5 години

Това го въведе човека който написа "Моята борба", така че нищо ново за Германия.

23

Минаващь

преди 5 години

Между другото англииските реактивни двигатели ВСВ са по-добри от немските недодялници неслучайно руснаците купуват англииски Ролс-Ройс Нен и с тях започва ерата на реактивните Миг-ове въпреки че руснаците имат достъп до немските реактивни двигатели които са ненадеждни и с по-ниски показатели.А първият реактивен двигател е патентован във Франция още през 1929-та га немците не са знаели къде се намират.Та те така с тия смешници.

22

месара

преди 5 години

е защо търсят, те са си в германия, я колко "мигранти" внесе меркел!

21

юбералес

преди 5 години

До АнонименХитлерюгенд. Ама ти откъде да знаеш.

20

Анонимен

преди 5 години

Русия иска стандарт, иска сътрудничество но, Сащ не разрешават.Те искат да държат Русия далеч от Европа защото Европа и Русия са непобедими заедно! Затова ни внушават разни измислици.Нито Русия, нито Германия искат война.Те изгубиха милиони млади хора и знаят какво зло е това!Всичко друго са лъжи и пропаганда. Въоръжаването на Русия е в отговор на политиката и действията на Сащ а не защото ще напада някой.

19

Минаващь

преди 5 години

Както казах американците дизел за коли не знам да правят ако искаш да се състезават багер с кола...Французите също правят нелоши дизели за коли.Ти ме пита дали правят дизели американците аз ти казах че са най-големите я областта.Коли с дизел са канцерогенни багери в града има по-малко отколкото коли нали.Американците не си тровят населението с азотни оксиди ако знаеш какво е това или с фини прахови частици.А и дизеловите двигатели какво общо имат с армията.

18

А бе

преди 5 години

До МинаващьНека сложим на чертата американски дизел и германски!Докато се разсее пушека на американеца,немеца ще е на хоризонта!Канцерогенни били немските дизели,а американските-не!???Щото гроздето е много кисело,когато не го достигаш!

17

Минаващь

преди 5 години

Всъщност фон Браун е крал ракетите на американеца Готард създател на първата ракета с течно гориво.Та е ясно кой от кои е крал.Американците не правят дизели за леки коли щото са канцерогенни.А германците причиняват рак на населението си с тези дизели.Иначе най-големият производител на дизели в Света са американците Къминс дали не могат да ги правят според теб.

16

Минаващь

преди 5 години

Бомандировача Щука е имал конструктивен недостатък(както повечети прехвалени немски кло.ети ВСВ) с разположен незащитен резервоар отдолу чието оцелване е довеждало до взрив.

15

А бе

преди 5 години

До МинаващьВярваш ли си на глупостите?В САЩ ВСЕ ОЩЕ НЯМАТ ЧИТАВ ДИЗЕЛ!Германските дизелаци вървят повече от американските бензинки,а горят 3 пъти по-малко.Не напразно им спретнаха скандала,щото иначе няма стигане!За американската ракетна програма да не говорим-без Фон Браун бяха за никъде!

14

Минаващь

преди 5 години

Освен това немците нямат стратегически бомбандировачи и небходимото количество муниции.Ако тръгнат да правят нова война ще посинеят от бой