52

Анонимен

преди 5 години

Няма значение кой за кого е гласувал и подкрепя политически, защото жертвите цвят нямат! Просто най-после трябва да се възстанови законността и да се носи персонална отговорност! Краде се, всеки го знае, но животът няма цена!!! Някои хора преминаха всички граници и това трябва да спре! Докато не е станало късно!

51

Анонимен

преди 5 години

Колкото е по-лек един автомобил, толкова по-голяма вероятност има от аквапланинг!!!Толкова е елементарно!!! Автобус, който тежи минимум 3 тона, пълен с пътници, с 80 км/ч да е бил не може да направи аквапланинг.

50

Анонимен

преди 5 години

Нали "усвояваме", нищо друго не е от значение.

49

Анонимен

преди 5 години

"Пътят е приет без никаква забележка от 20-членна приемателна комисия" - за тях ще има ли наказания или ще им останат хонорарите???"Длъжностните лица ще си понесат отговорността за неотстранените дефекти" - какви наказания - забележка, мъмрене???

48

Иво

преди 5 години

Този и той един крадльо, нищо смислено не казва, а само трепери да не го надушат и него

47

Анонимен

преди 5 години

До L.Ако беше написал - Защо са ни тези магистрали, като останалите пътища са убийци? - по щяха да те разберат.

46

Kes

преди 5 години

Bg medii sa massovi teroristi.

45

Анонимен

преди 5 години

пак дебилни мутри обясняват нещо, което не разбират

44

Анонимен

преди 5 години

Преди два месеца лаборатория на АПИ тествала настилката на пътя-убиец край Своге, където днес се обърна автобус и загинаха 16 души. Това съобщиха от Главна дирекция Национална полиция. Оказало се, че коефициентите за плътност и сцепление били в пъти под допустимите, но никой не си направил труда да вземе мерки.

43

Анонимен

преди 5 години

Фатално! Мантинелата на пътя край Своге била най-нисък клас и сложена не на място

42

Анонимен

преди 5 години

Важното е че сме стабилни.Детеубиецът Московски продължава най-нагло да е министър.Цацаров продължава да се прави на разсеян, все едно не е убито едно българско дете.А Тлъстият шеф и на двамата - отново ни лук ял, ни лук мирисал.

41

Анонимен

преди 5 години

До БългаринаГерб яко са в аквапланинга на народното недоволство и ше бъдат изхвърлени на следващия завой без мантинелаау колко патетично! Тия лафове от селянката от Крушовица ли ги научи :)

40

L.

преди 5 години

Защо тези хора не карат по хубавите магистрали, ами все по пътища с дупки се бутат?

39

Хан-Булгур

преди 5 години

Кога България е имала по-хубави пътища ? Не се сравнявайте с Англия или с Руанда! По-назад сме! Най-лесно е да обвинявате, най-гот е някой друг да ви е крив! Сами сме си криви! Няма ден в който да не бъда засечен, или да не съм подложен на някаква агресия!А това ме прави АГРЕСИВЕН! СТАВАМ УБИЕЦ! НО ТОВА МЕ КАРА ДА СЕ ЧУВСТВАМ И ЖИВ! И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА ВИ СЕ КАРА!Честно! ШОФЬОРЪТ в дефилето Е НЕВИНЕН САМО АКО НЯКОЙ ПРЕД НЕГО Е НАМАЛИЛ ИЛИ СПРЯЛ ВНЕЗАПНО!

38

Байфидан

преди 5 години

До до бай фидан. Глуппак, затлачени с десетилетия проблеми не се оправят за 10 (а те реално са 7, с прекъсвания и връщане назад заради мръсотиите на бесепарите и депесарите). И ако за теб не е така, за много хора управленията на ГЕРБ са по-добри, направиха се доста неща (макар и с грешки, макар у не колкото ни се иска), и ненапразно печелят всички парламентарни избори. Ако са толкова лоши, защо пак гласуват за тях. Защо бе, ***?

37

до Байфидан

преди 5 години

и викаш вие дойдохте само да си поддържате блатото... нали затова са ви избрали и са ви дали 10 години. Имаш ли идея колко много неща можеха да се направят за 10 години??? Аман от оправдания, ами като не сте можели нищо да направите по въпроса с прогреса да не бяхте се кандидатирали. То само с крадене не става, трябва и акъл.

36

Анонимен

преди 5 години

До за първи път. Май причините за катастрофата са комплексни - и лоша настилка, и лошо време и шофьорска грешка. Нали ако беше карал с 20 или беше изчакал пороя, това нямаше да се случи.

35

Митко

преди 5 години

Как никой не коментира състоянието на гумите. 100% са били прекалено изтъркани. Аквапланинга е много по-вероятен и лесно да стане, ако грайфера е малък. Живял съм във Франция 15 години и НЕ МИ ДАДОХА техничестки преглед на автомобила, защото клаксона не ми работи, заедно с копчето за аварийните съгнали. Тук в България минах с пукнато предно стъкло, да не говорим, че не са чували колко е важен грайфера на гумите. Глупав народ сме си!

34

Байфидан

преди 5 години

До 24 червен ано0нимник. Само че ГЕРБ са на власт от 2009, и то с няколко прекъсвания. Та преди 2009 държавата цъфтеше, така ли? Или нещата са затлачени отдавна?

33

анонимен

преди 5 години

И как ще си търсите каквото и да е по съдебен път като самият ти казваш, цитирам: ..."Пътят е приет без никаква забележка от 20-членна приемателна комисия"... за какви дефекти говориш, след като сте разписали, че нямате забележки? В противен случай трябваше да има Протокол с дефектите и забележките и срок, в който те да се отстранят! Трябва съдебните ви претенции да са към тези 20 човека, които са подписали, че пътя е наред, както и към г-н Министъра, който би трябвало да носи винаги отговорност