75

Стефчо е

преди 5 години

човек "от нашата черга" и знае,че онези са силни( президент,баща),имат пари,а той няма за дела' и поне е останал жив и без счупено.Но трудният живот,който живее го кара да да вижда безизходица,но и да преценява правилно:казал е,че Актът не отговаря на истината.И ВСИЧКИзаедно мълчат и го карат да се подпише.( така беше при соца- като загази член на БКП;той НЕ Е виновен.И знае човек,че еБЕЗСМИСЛЕНО да се бори:хляба и ножа в ТЯХ).А президент и баща знаят ли,КАК оздравява натъртено при 70-год.човек?

74

Бг.реалност

преди 5 години

И ето как буквално от нищо лъсна ,,достойнството" на президента на абсурдистан.Мдааа,така стават нещата в живото понякога.Г-син призидиент,Не само че ви няма никакъв като такъв ами се оказва,че и като човек е доста спорен въпроса дали въобще сте такъв.Нека народа гледа сега за какво точно е гласувал и какво си е избрал !Проблема обаче е само,че раята е толкова изпростачена вече,че от лодката да падне, водата не ще уцели.

73

Анонимен

преди 5 години

Хайде направо по темата-президента Радев ако има някакво достойнство заради постъпката на баща си, да взема да подпомогне финансово пострадалия инвалид и съпругата му,защото и тя е болна.Със сигурност хората не живеят богато,може да им купи някой електроуред,да им помогне със продукти за зимнина или да им плати сметките.Време е да погледне хората в очите,а не да гледа от позицията на величие.В крайна сметка е президент,благодарение на вота на народа.

72

Кьорсуфра

преди 5 години

Tia drugari na vseha hepten sa glupazi,,I presedent I upravliava6ti"

71

Стефчо

преди 5 години

То и в Чехия и Ромъния и в Унгария имаше комунисти, ама са по добре от БГ.

70

Анонимен

преди 5 години

БКП на БКП око не вади! Лесно забравя българина и за това пати. Герберасти и Комюнасти са едни и същи бре другаре. Всьо красноие бре тикви. Метла за сите и сме се отправили на часа.

69

Ставрю

преди 5 години

Гербесари плювачи колко искаш, кухи леики.

68

червена мърша

преди 5 години

До Анонимен *** вие още малко и надрусан ще го изкарате инвалида това е птс и законите по пътищата са същите като за мпс

67

Анонимен

преди 5 години

Имал ли е шофьорска книжка да кара триколка..а гражданска имал ли е?

66

Shark

преди 5 години

До srzgf. Първо да се направи разследване кой фалира КТБ? Второ, да се направи разследване кой фалира Олимпик?

65

Анонимен

преди 5 години

Като я гледам тази триколмка ъ- тя си е велосипед с електромотор.Значи за нея важи чл. 140 Чл. 140. Водачът на велосипед е длъжен да се движи възможно най-близо до дясната граница на платното за движение.А той в лявата лента??!

64

до кога Народе???

преди 5 години

за съжаление това е България със страхливо зомбирано общество и институции подвластни на комунистическата мафия безхаберие и беззаконност шуробаджинащина наше и ваше

63

Т.,петрова

преди 5 години

От нищо нещо.Какви убийства има и се прикриват а сега да се омаскари президента куп простотии.Едва ли ще хванат вяра обикновените хора.Това са гербажииските ***.

62

srzgf

преди 5 години

Колко пари му предложиха на тоя *** хората на Фуражко, за да изтърси подобна дивотия: "От нищо нещо стана. Благодарен съм, че съм жив и здрав, нямам проблеми", обобщава Тодоров. Признава, че харесва президента и като човек, и действията му..." Ако дъртия кьорчо го беше вкарал в болницата натрошен, дали щеше да ги плещи тези смешки??? И все пак колко пари му предложиха от червената касичка на БСП и преЦедента??? Да се направи разследване и куките да го притиснат тоя *** да си каже!!

61

Анонимен

преди 5 години

"подобни нерегистрирани превозни средства нямат място на средата на пътя!"А велосипедистите и те ли трябва да се редят на опашка пред КАТ да получат регистрационни номера?

60

Анонимен

преди 5 години

"" Характерната черта на комуниста е, че не изпитва вина! Не изпитва вина за Белене, не изпитва вина за откраднатите милиарди, за Виденовата хиперинфлация, за Лукановата зима, за фалиралата ни през 1989 г. държава! За нищо! Дай му да краде, да трепе, да лъже и все уж-в името на народа. ""....................Много точно казано !!!

59

Анонимен

преди 5 години

"Кой е виновен и кой не е, мен не ме интересува."Е как не те интересува? Дядката ти отнема предимството и те блъска, а теб не те интересува. Утре друг ще направи същото и може да е с фатален край за теб. Много са ви наплашили комуниситите. Отдавна вече не сме такова тоталитарно управление, какво толкова се страхувате от някакви роднини на бивши ***?

58

Читател.

преди 5 години

Въпроса не е в това че потърпевш и виновен са се разбрали.Въпроса е защо не е оповестено.Ако не е бил записа от камерата нямаше да се чуе нищо.Само защото е баща на президента ще го крием.

57

Анонимен

преди 5 години

До БравосХарактерната черта на комуниста е, че не изпитва вина! Не изпитва вина за Белене, не изпитва вина за откраднатите милиарди, за Виденовата хиперинфлация, за Лукановата зима, за фалиралата ни през 1989 г. държава! За нищо! Дай му да краде, да трепе, да лъже и все уж-в името на народа. И показателен е факта, че въпреки явното нарушение- виновен е обикновения човек! А такъв баща какъв ли син е възпитал, а? Сигурно сина е по-отговорен, по-морален? ---------------------АБСОЛЮТНО ТОЧНО !!!!

56

Господин Никой

преди 5 години

Днес прочетох какви хора управляват България ,като например Цветан Цветанов -пъпеша ,учил в помощното училище във Велинград . Е такива малограмотни хора управляват днес България .