130

Стига

преди 5 години

Ей. ***, радвайте се, че имате един бандит по-малко на свобода. Другарката ви вече е в Сливенския. Искате борба с корупцията, но щом човекът е наш и червен - не не може, той е сготвен. Лицемери подли и крадливи сте вие, затова ще видите власт в бъдеще през крив макарон. Безсрамници и крадци!

129

КОЙ КОЙ

преди 5 години

НАПИСА КНИГАТА ХАЙКА ? А ЗА КОЙ ПИШЕ ТАМ ? А СЕГА ДЕ ?ОСТАВКА СЪБУЖДАЙ СЕ НАРОДЕ?

128

МАХАЙ СЕ

преди 5 години

КОЙ ЩЕ РАЗСЛЕДВА ФАНЪДКОВА ЗА ТООПЛОФИКАЦИЯ??? КАК СЕ ПРАВИ ФИЛМА ГЕПИ ? КОЙ ЩЕ РАЗСЛЕДВА ЗА РЕЙСОВЕТЕ КОЛКО СЕ КУПИХА??? ЕХ ФАНДЗДЪЧЕ НЕ СЕ ЛИ НАСИТИ ? КОГА ЩЕ СИ ПОЛУЧИШ ЗАСЛУЖЕНОТО ИМА ЛИ ГОСПОД ДАЙ ИМ ЗАСЛУЖЕНОТО ?СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ ? ГЕРБ -ОСТАВКА

127

пандизпалас

преди 5 години

*** всеки ден повтаря че ББ бил мутра.Да, ама него не са го хващали в Турция да укрива търсен от Интерпол.Бащата на Бойко не гази хората по улиците. Да не казвам че въпросния даже не е отишъл да види дали човека е жив. Въпреки че е длъжен да окаже първа помощ!

126

Анонимен

преди 5 години

Има толкова много начини да вземеш подкуп без да те хванат, или е много глупава, или е нагласена. Лично аз вярвам на второто.

125

Анонимен

преди 5 години

ако делкаше с печените мафиоти от софияска община сега щеше да си е в къщи и да си брои милоните.

124

1225

преди 5 години

Скроиха и шапката. Като им пречи на далаверите така е при ***, фи, ята

123

Опълченец

преди 5 години

До КракраА тя на какво се опълчи, не разбрах само? И аз искам такова опълчение, да взимам стотици хиляди еврака опълчение и простите гладняри като теб, дето реват, че са гладни и че не ядат асфалт да ме защитават, само защото не съм от ГЕРБ, а от БСП :))) Поне да взимахте някой лев, ами вие безплатно простеете

122

Кракра

преди 5 години

Иванчева е пример за това как властта се отнася с непокорните.Сега ще я държат в затворите като опасен престъпник,за пример на останалите които биха дръзнали да се опълчат.Съдът събрани послушковци ще я държат затворена докато се смени това управление и дойде ново.

121

до 124

преди 5 години

И кой точно го доказа, като още не е започнало Делото ?Цветан Потуран и Тиквено-Прасешките медии ли ?

120

Анонимен

преди 5 години

Този Ваклин защо не му търсят произхода на парите минали през Сейшелските офшорки и опрани тук. Ха някаква си Иванчева ще му пречи на опиранет ама ха. Тя не знае с кого си има работа.Там е работата, че не е само Ваклин! Ко си приказваш? Тази крадла за пари майката си....продава.

119

Анонимен

преди 5 години

Този Ваклин защо не му търсят произхода на парите минали през Сейшелските офшорки и опрани тук. Ха някаква си Иванчева ще му пречи на опиранет ама ха. Тя не знае с кого си има работа.

118

3D принтирана водка

преди 5 години

Абе вие луди ли сте? Това че сте от БСП значи ли, че трябва да защитавате един доказан престъпник. Тази не на 99,9%, ами на чисти 100% си е корумпирана и виновна. Всички около нея са забъркани и са бъркали в кацата с меда. И понеже е от БСП е невинна, нали така, другаре? Ами ако беше от ГЕРБ? Мале мила, какъв вой щеше да се вдигне тук, не е истина. И всички щяха да са убедени, че е виновна.

117

Дупка

преди 5 години

То и проваленият проект Южен поток е корупция и против националните интереси в особенно, особенно големи милиардни размери, но няма и думичка от прокурор. Сега ще се плаща по-скъпо за газ. А една кокошка със седемдесет билки, половин Мерцедес 15г. Не я защитавам, мисля на глас и правя аналогия ..

116

Анонимен

преди 5 години

До истСъди Ваклин тогава - хайде какво чакаш? Подал ли си сигнал в прокуратурата, дай доказателства, свидетелствай, докажи твърденията си! Нека истината да излезе на яве! Много интересно какво трябва да прави един строителен предприемач според теб, между другото? Може би да бродира гоблени?

115

Анонимен

преди 5 години

на протеста в Плевен организиран във ФБ относно ужилването на 250к души отфалиралото ЗД на протеста се яви цял ЕДИН човек Дано на 16. 9. пред Парламата има поне 2-***!

114

До 116

преди 5 години

Ако имаш познанства с престпъници, най-малкото трябва да си оперативно интерес, ако пък заемаш висок обществен пост, трябва да те разследват за корупция. В случая имаме налице цялата комбинация, съмнителни познанства, пострадало лице, свидетели, белязани пари и още един куп косвени доказателства. Ако не осъдят Иванчева, това ще е знак че в България борба с корупцията няма.

113

ист

преди 5 години

Целта е постигната, застроява се квартала.Ваклин е доволен, плати комуто трябва.А Иванчева ли - поетът го е казал-какво тук значи някаква си личност.

112

Анонимен

преди 5 години

И публичният регистър на КФН се сринаЧестито Тикволандци, поклоници на неграмотни крадци

111

Анонимен

преди 5 години

Два въпроса:1. От датата на ареста насам в "Младост" строи ли се?2. От коя партийка е сегашният кмет на "Младост"?