79

Иван

преди 5 години

Защо бе защо все трябва някой да излиза и да ни подготвя за неизбежното то всичко поскапна оттарване няма поне не ни првете на *** вдигайте цените и това е има ли друг път много говорене и после пак вдигане на цените

78

Мартин

преди 5 години

Моля ви, спрете с мрънкането, абсурдно е все да намирате виновници. Светът е такъв, нещата поскъпват. А чужбина предлага просто една валута, която като се обърне в левове е двойна...

77

Норд Фейс

преди 5 години

Ами като поскъпва газа, не виждам какво може да се направи, да кажем, че е неизбежно поскъпването на парното.

76

Баба Марта

преди 5 години

Слугата на енергийните крадци псевдо професор Тасев пак е на амбразурата за да ни подготвя за ново ограбване. Не ги слушайте ами да им счупим тъпите кратуни и крадливите ръце...

75

Анонимен

преди 5 години

Зимата емигрирам обратно към Англия. Не мога повече. :) Много мои познати направиха същото. Искрено съжалявам, че се върнах тук.

74

Режене на ленти

преди 5 години

Когато Бойко реже ленти от построеното от народа, като квачка събира всички журналисти около себе си и се плези по всички телевизии, а когато увеличава почти ежемесечно цените се крие на плажа.

73

Изгърбиха ни

преди 5 години

Бочко и Цвъцко ни пробват ежедневно до колко високи цени можем да поемем. Увличиха цените на застраховки, природен газ, парно, ток, гориво и лекарства. Давайте тикви. Има още за крадене и има още мегдан за увеличаване на цените. Народа няма вече силици дори да ви се озъби сериозно.

72

Украйна

преди 5 години

Питайте украйнците, лапат такси като за световно.Питайте украйнският ви братски народ, усвояват като за последна, след 2019 им спират кранчето.Направете протест пред украйнското посолство.А после ще правите пред турското.Важното е че ББ ще внася от Травиата и Бътерфлай газ.

71

Изгърбиха ни

преди 5 години

Бочко и Цвъцко ни пробват ежедневно до колко високи цени можем да поемем. Увличиха цените на застраховки, природен газ, парно, ток, горивои и лекарства. Давайте тикви. Има още за крадене и има още мегдан за увеличаване на цените. Народа няма вече силици дори да ви се озъби сериозно.

70

стареца

преди 5 години

Вече 30 год. има само ПОСКЪПВАНЕ, ПОСКЪПВАНЕ и пак ПОСКЪПВАНЕ.........до кога ще се издържи?

69

Анонимен

преди 5 години

А защо Русия трябва да ви намалява цената на газта. Русия има интерес да продават колкото се може по скъпо, от къде накъде да ви намалява цената. Ако ви е скъпо, не купувайте от Газпрок, минете на възобновяеми енергийни източници. Или купуайте евтино от Норвегия, шистова газ от САЩ, от Египет, Катар, Азербайсджан, Туркменистан, Казахстан по Набуко, Травиата и мадам Бътерфлай ако искате, защо купувате скъпо от Русия като като имате толкова много алтернативи?

68

Анонимен

преди 5 години

До 59 привет от ГерманияДоста често започна да предизвикваш съдбата и тя ще откликне. Животът е пълен с изненади ....

67

доктор

преди 5 години

До 61 АнонименПрост, ***, *** та дрънка ! То постоянното дрогиране води до безмодъчие...

66

Пристанище Бургас

преди 5 години

Чакаме танкерите с евтината шистова газ от САЩ.

65

Анонимен

преди 5 години

Ми не купувайте от Лукойл бе, кой ви кара да зареждата от Лукойл, на всяка крачка има други бензиностанции, а те зареждат от Лукойл, пък после се оплакват...що зареждате от Лукойл, зареждайте евтино от дригуте, а те си плащат данъците другите.

64

антиджендар

преди 5 години

Нещо са се разгонили со ро сои дни те джендари от софия ! Абе джендер-дроги ранти, Булгаргаз не е ли българска фирма ? Какво се правите на умъртвени ? Цената я вдигат нашите демократо -гербаджииско-бесепарски посредници.

63

бай Тодор Правешки

преди 5 години

Здравейте другарки и другари! Вкусни ли са бананите?

62

баровец с джип

преди 5 години

Хо--хо-хо, а -ха-ха-ха :)))) Голям кеф. Браво на Путek, само така! Бой, бой, бой по русофила, да *** как умира от глад, няма какво да яде за да си плаща сметките за парното, бензина троен да го направят от Лукойл, ама вечер да целува иконата на Вожда-цар и Вседържец. Пускайте по няколко анимации на великите ядрени бомби, дето ще започнат да се произвеждат след 1000 години и русофила ще е щастлив, той с това се храни. Голям кеф. Така по-бързо ще ги умори, също като Сталин, те и него обичат :)

61

ДЖЕНДЪРАЦИ

преди 5 години

РУСИЯ НЕ Е ПОВИШИЛА ЦЕНАТА НА ГАЗА...ТОВА СИ ДЖЕНДЪРАСКА БЪЛГАРСКА РАБОТА--НОВА ДАЛАВЕРКА НА БОКО УМНОТО--ВОЖДА НА *** И БУГАРИТЕ-ДЖЕНДЪРАЦИ...!!!

60

До 64

преди 5 години

Лукойл е на британския клан на, еди кой си.Кой да чете, вие туркофилите сте такива!Та таварищЪ Ердоган, тия ги разправяй на баба ти.от Русофоб