105

Анонимен

преди 5 години

Ако е за израел може и да превземе белият дом иначе са мечти.

104

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха -- дойче веле ,не си спомням да съм челнещо от този източник ида съм сметнал че е нещокоето си струва да се чете .

103

Анонимен

преди 5 години

Тая да не е от партия Да, Америка :D

102

Анонимен

преди 5 години

Най-после комунизъма ще победи в сащ <3

101

edin

преди 5 години

Не беше ли тази дето успя да отсвири съперника си след като му спретнаха скандалче за неприлично поведение? Тактиката е ясна. Ако имаш насреща мъж, намираш някоя кифла да пусне в социалните мрежи инфо, че преди 3-4 десетилетия тоз я е пипнал по коляното и с него е свършено. Не се плашете - скоро и в БГ :-)

100

Бончо

преди 5 години

До 104Като гледам това са все роднини на президенти или обвързани с тях по някакъв друг признак.

99

Нострадамус

преди 5 години

Според мен тези лица имат шанс да станат президенти:Майк Пенс-вице на ТръмпДжо Байдън-вице на ОбамаМайкъл Авенати-адвокат на порноактриса спала с ТръмпДуейн Джонсън-Скалата, който е актьор и кечистДжордж Прескот Буш-внук на Буш-старши и племенник на Буш-младши. Син на Джеб Буш.Джоузеф Патрик Кенеди-Трети-внук на Робърт КенедиИванка Тръмп-дъщеря на Тръмп

98

Щиглец

преди 5 години

До 100Но жена-президент приела юдаизма има и то огромен шанс. Тоест Иванка Тръмп.

97

Нострадамус

преди 5 години

Тази няма шанс. Демократите ще се разцепят на две партии в бъдещето: На Либерална Капиталистическа и на Социалистическа Лейбъристка.

96

До 99

преди 5 години

Къде видя комплекси за малоценност? Обективната истина е че ролята на жената е да ражда и отглежда деца, да се грижи за семейния уют, а това е най-отговорната и важна задача за човечеството, колкото и феминистките като теб да го отричат. Жените нямат място в политиката, в бизнеса и т.н., това са някакви смехотворни и жалки опити, да се правите на мъже. Как е възможно индивид който иска и се държи като мъж, да се нарича жена? Защо трябва да толерираме и стимулираме такова сбъркано поведение?

95

Анонимен

преди 5 години

Жена социалист президент на САЩ? Никакъв шанс!

94

Анонимен

преди 5 години

До 96Това мъжките комплекси за малоценност са голяма работа...

93

extremist

преди 5 години

ТРЪМП ЩЕ ИЗКАРА ВТОРИ МАНДАТ; ИМА ПОДКРЕПАТА НА ОРЪЖЕЙНОТО ЛОБИ И СИ ИЗПЪЛНЯВА ПРЕДИЗБОРНИТЕ ОБЕЩАНИЯ.....

92

Мен

преди 5 години

Това е добре. Тръмп може да изкара втори мандат.

91

Анонимен

преди 5 години

Жени-водач е много лоша идея, жените са майки и домакини, не политици, да не говорим за президенти, предпиемачи и т.н.

90

Анонимен

преди 5 години

До SharkА червените сте все дърти, глупави и за нищо не ставате.

89

Shark

преди 5 години

До Шопа. Те млади, умни и красиви са само сор-Соидите.

88

Анонимен

преди 5 години

До ШопаНема такова животно :млад умен и красив СОЦИАЛИСТ.-няма в т.н. бсп, защото е олигархична партия, иначе защо да няма?

87

Валентина

преди 5 години

Американската икономика е във ФАЛИТ!!!Тя нито може да обслужва свите дългове, нито да ги плаща!!! Основната причина е в колосалния дълг на америка, които продължава да расте!!! Прословутото глобалиэиране иэигра на човечеството и преди всичко на своите инциатори САЩ и ЕС най лошата сега!!! Фактите са налице, съвършено нереална картина на друга реалност!!! Едно е сигурно, эапаэването на сегашната финансова система е невъэможно!!!

86

Shark

преди 5 години

До Ddd. Именно тези, които я плюят, искат това - всичко да им е безплатно и да не работят. Определено мисля, че идеите не включват това да не работят хората и да получават всичко безплатно, това е интерпретация на някои, на които така им отърва, или както се казва четат като дявола евангелието.