185

Смехурко

преди 5 години

Като няма истинска новина, поне да се посмеем!

184

Смехурко се завръща

преди 5 години

Ние сме нашето огледало. То не е виновно, ако не харесвате своя образ. Какви са тези претенции към коментиращите? Насочете ги към авторите на смехориите в редиците си!

183

Бай Ради Цаката

преди 5 години

Не трябваше да триете мнението на Смухурко! Такива като него са причина да се четат творенията на лековатата журналистика, която е обсебила сайта ви. Сами си режете клона.

182

Бай Ради Цаката

преди 5 години

А бе на много махленско ниво взехте да дращите! Проблемът е в ниската рентабилност и евтините производства с нискоквалифицирана работна ръка. Смартфоните на и без това непроизвеждаща нищо администрация не оказват почти никакво влияние. Те се носят в лодката, без да гребат.

181

Анонимен

преди 5 години

Много се работи.ама заплатите ниски.и много крадат управляващите.много

180

englishmaninbg

преди 5 години

задръжте! в България ограничителният код се ограничава до 40 часа седмично, в повечето страни няма такъв закон само стандартно определена седмица, а за Великобритания това е 37.5ч. седмично, но преди да подпишете договор, вие сте помолени да подпишете декларация, се съгласявате да не спазвате стандартите на ЕС (номерата, отпечатани тук), младшите лекари работят 130 часа седмично, средната професионална 70-90 часа, майка ми е 68 и работи 80 часа седмично в болница! попитайте някой от вашите сънародници, работещи във Великобритания, какво ще ви купи стандартна 37.5ч. седмица - 80% от наемната ви

179

bobi 1980

преди 5 години

programistite ne sa efektivni i vzimat golemi zaplati.zaradu tiah e zle darjavata.

178

Анонимен

преди 5 години

Мутрите станаха бизнесмени вече.Време е за нов престъпен високо ефективен синдикат.

177

pkboev

преди 5 години

Човекът твърди, че факторите за ниско КПД са кафета и цигарки... Няма да видим светлина в тунела докато подобни текезесарски останки продължават да задават посока на бизнеса тук.

176

Образ на бг бизнесме

преди 5 години

С допотопни и китайски машини чорбата иска супер производство.Стиснат селски ***. Бивш партиен секретар. Слага норма, като не можеш идваш в събота ама за Бог да прости.

175

Анонимен

преди 5 години

В Европа работят и произвеждат. У нас бъхтят.

174

Анонимен

преди 5 години

така е , българина се разработва като не се подиграват на труда му, разбирай - в чужбина

173

Кико

преди 5 години

Българите работят прекалено много за парите които получават. Това е защото държавата е смотана като Албания. Тоест лошо държавно управление и неефективност на всички нива.

172

Кръстьо Костов

преди 5 години

До АнонименДоколкото разбирам- тя от българите само тебе е познавал ?

171

extremist

преди 5 години

В ГЕРМАНИЯ ШЕФА НЕ МОЖЕ ДА ВИ СЕ ОБАЖДА ПО ВРЕМЕ НА ОТПУСКА

170

extremist

преди 5 години

В ГЕРМАНИЯ РАБОТОДАТЕЛЯ НЯМА ПРАВО ДА ВИ ЗВЪНИ В ДРУГО ВРЕМЕ РАЗЛИЧНО ОТ РАБОТНИЯ ДЕН

169

extremist

преди 5 години

В ГЕРМАНИЯ ИМАТЕ ПРАВО ДА РАБОТИТЕ 4 ДЕНА В СЕДМИЦАТА

168

extremist

преди 5 години

ОТКЪДЕ ДА СИ КУПЯ 2 КИЛА "ЕФЕКТИВНОСТ" ??? В МАГАЗИНА НЯМА , ПОМОГНЕТЕ МИ ....

167

extremist

преди 5 години

ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ , БЪЛГАРСКИТЕ ИНЖЕНЕРИ СА ВИСОКО-ЦЕНЕНИ С ДОБРО ЗАПЛАЩАНЕ,И НИКОЙ НЕ ГИ ОПРЕДЕЛЯ КАТО НЕ-ЕФЕКТИВНИ.ЗА БЪЛГАРСКИ "БИЗНЕСМЕН" ИЛИ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ - ЕКСПЛОАТИРА ВИ , ПРИБИРА ПЕЧАЛБАТА , НАКРАЯ СЛУЖИТЕЛИТЕ СТАВАТ ВИНОВНИ, ЩОТО ФИРМАТА СЕ ПРОВАЛИЛА(РАЗБИРАЙТЕ ГО "НЯМАМ ДРУГАРЧЕТА ОТГОРЕ В МОМЕНТА, НЯМА КОЙ ДА МИ ПОДХВЪРЛЯ ДАГОВОРИ, ЩЕ ИМА СЪКРАЩЕНИЯ ПОНЕЖЕ ВЕЧЕ ИЗПИХ ПАРИТЕ И ...НЕ СТЕ ЕФЕКТИВНИ")

166

шматка

преди 5 години

Така е защото няма механизация бе офшоркоВ ЗЕ имат роботи които заместват 3-4-5 работника но техния "труд "не влиза в статистиката.Освен това и сивата икономика е голяма.Ако икономиката изсветлее БВП ще се вдигне поне с 40%