61

БГ

преди 5 години

НЕ ВИЖДАМ НИКАКВА ПОЛЗА ОТ НАТО ОСВЕН,ДЪРЖЕНИЕ В ПЕДЧИНЕНИЕ ДАДЕНИТЕ СТРАНИ,НОВИТЕ РОБИ В СВЕТА,И МННОГО ВОЕЕН ПУШЕК,ПРИ НАЯ СЙВРЕМЕННА ТЕХНИКА ,ДА КАРАШ ДРУГ ДЪЪРЖАВА ДА ОТДЕЛЯ СРЕДСТВА ЗА ВОЕНН ГРУХОСТИ,ТОВА ПЪЛНО ГОСПОДСТВО НАД ДРУГИЯ,ВОЕНЕН КОЛОНИАЛИЗЪМ НА САЩ.

60

рамбо

преди 5 години

Да ви напомня,сащ-исаните,Периметър 21.СЛАВА РАСИЯ,да живее комунизма

59

Анонимен

преди 5 години

До Идеалист 57 Русия е агресивна,не НАТО.Ако не ти харесва,марш,в Русия.Но,защо тъпитеруснаци се натискат да живеят на запад,техните слуги -българските комунисти от БСП,също.

58

Анонимен

преди 5 години

И какво от това,заради Русия съседите й трябва да загубят суверенитета си и да не членуват в никакви съюзи,които не й харесват.Русия е стъпила на половината северно полукълбо,единствена не е освободила своите колонии,защото граничи с тях и сега не им дава възможност да бъдат свободни страни.Русия е заплаха за мира в света,нарушава международните договори и няма право да иска от други страни да ги спазват.

57

Калитко

преди 5 години

Да ви кажа честно, по би ми се искало, да бяхме попаднали под английско или американско попечителство след Втората Св. Война.Как мислите вие?

56

наблюдаващотдалеч

преди 5 години

путин мяука като изплашено коте!

55

Анонимен

преди 5 години

През 90-те сравняваха икономиката на Русия с тази на Португалия сега на Италия.Има напредък

54

Така беше.

преди 5 години

Мужикът който не спазва нито 1 споразумение се страхува от 1 батальон.Нато е ОТБРАНИТЕЛНА ОРГАНИЗАЦИЯ. За всички войни е виновна Русия. Особено за двете най кървави ПСВ и ВСВ. Да не си съсед на ***.Навремето преди да ни "освободят" рашите, нашенци ходеха със ШУБИ и КОЖУСИ.Руснаците ни донесоха ***. Нашенци ги нарекоха ;ОСВОБОДИТЕЛКИ.От Русия само ЗЛИНИ ,нищо добро

53

Хахах, ааааа.

преди 5 години

Тоя верно е баш неврастеник.

52

Путлер

преди 5 години

А аз си мислих че Европа ще я анексирам без бой......ех това лошо НАТО!

51

Наблюдател

преди 5 години

Темата е много интересна и актуална, коментарите са страхотни, браво на днес.бг.

50

Анонимен

преди 5 години

Преди малко ПОПИТАХ и поста ми беше изтрит, сега пак питам докога ще търпите тоя неврастеник.Вие сте на ход.

49

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Жужето се изнервя от това, че НАТО инсталира ПРО- та по границите с Русия, а това са отбранителни оръжия... - а, ако бяха нападателни...

48

Анонимен

преди 5 години

Късно е тавариш путин. Заобиколен си от всякъде. Когато Гробокопа4ев Горба4ов предаваше соц лагера къде го беше наврял. Хем го беше наврял хем заклещил. Сега ще гледаш и ще мигаш на пар.цали. Какво си мислехте вие от бившият СССР 4е като разтурите вашата система и западняците ще разстурат тяхната ли. Много наивни сте били особено оня със белега на главата. За няколко милиона долара ви предаде без бои. Склеротика реигън ви го напъна доста здраво.

47

Анонимен

преди 5 години

4 IP адреса

46

Анонимен

преди 5 години

Дотук 3 IP адреса.

45

Анонимен

преди 5 години

много хубави коментари, браво! Личи си нивото на комунистическите ***.

44

РУСКИ СМРАДЛИВ ТРОЛ

преди 5 години

Пак се уших като руски обущар.....

43

антикомунист

преди 5 години

Ако приемем,че НАТО доближава Русия.....Какво от това--Нали Русия с военните си съюзи и държави също приближава НАТО? т.е. защо трябва да се съобразява света с Русия, а Русия не трябва да се съобразява с волята на народът на Грузия, Украйна, Румъния, Полша и балтийските държави. Те са суверенни държави , но..явно трябва съгласие от Русия за да влезнат в НАТО?!

42

кой ми с ра в гащите

преди 5 години

"Путин: Военната инфраструктура на НАТО доближава Русия"- ако не беше окупирал съседи драги дребен императоре нямаше народите граничещи с руската варварска държава да се блъскат на опашка и да търсят защита от НАТО. Членството в НАТО е доброволно от всяка държава .