96

Iceblast88

преди 5 години

Едно немога да разбера - защо във всеки израз на лично мнение, или всеки протест на база на гражданска позиция герберите виждат БСП? Да знаем, че сте влюбени едни в други, да знаем, че и вие си падате по платените протести и затова си мислите, че всеки протест е за пари, а не защото на хората вече им писна! Да знаем, че за комуниста винаги някои друг е виновен, никога той и неговите некадърни колеги! Спрете с това БСП или ГЕРБ и разберете, че сме народа и данъкоплатците срещу башибозука на БКП!

95

Анонимен

преди 5 години

Преди да си тръгне, да остави държавата, както си беше, ако ли не- съд до дупка.

94

Лошо ми е

преди 5 години

Върви си боко, върви си!

93

Може и още как

преди 5 години

"Борисов: Не може така!" Може и е правилно. След като не можеш да накараш държавата да заработи и ти командваш всичко, то и всички ще идват при теб да търсят решение.

92

Анонимен

преди 5 години

абе келши гербави не сте разбрали - путин ги използва айде на инструкции при краварите

91

Анонимен

преди 5 години

ааа остава нещо българско дето крепи българщината и страната нитрябва да го смачкаме като всичко останало българсконапред гробарчета - народа си го заслужава ако не днеска след време ще го закрият - това беше първия опит и банкянското мекери даде заден

90

Го4о

преди 5 години

До Логика Само БСП и бек-вокалите на "Атака"! ...само те пеят пред руското посолство!

89

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Браво момичета.Давайте!

88

Го4о

преди 5 години

Използването на деца за политически протести от БСП е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!!

87

ШибиРиби

преди 5 години

Келешчета с келешчета , една бригадка за чушки в началото на ноември да попеете докато берете чушки попарени от слана.

86

Анонимен

преди 5 години

"да,ама са под нашия прозорец " - кво пречат ли му ?

85

Анонимен

преди 5 години

"От тези малките абсолютно нищо няма да стане в професионален план"Младежо, определено тези деца са талантливи, след като цяла България ги слуша, Освен това имат гражданска позиция и я отстояват. Децат са с чисти души итяхната реакция е най-истински индикатор за нещата.Ти моито момче трябва да им се извиниш, защото явно си заслепен от политическо /или $/ пристрастие.

84

Аз

преди 5 години

Чичкото ,,слънце ,,извади парите ни от джоба си и си осигури спокойствие.Кои сме ние дето му пълним джобовете? Аз , Аз, Аз.....

83

ПЕНКО

преди 5 години

ПРИЗОВАВАМ КЪМ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ РЕФЕРЕНДУМ !!! ВЪПРОСИ :" ЧЕЛ ЛИ СТЕ НЕЩО ОТ СТЕФАН ЦАНЕВ ; ОТ УБИТИЯТ "УЖ" Г. МАРКОВ... И ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ ДНЕШЕН -СЛЪНЧОГЛЕД ???СЛУШАТЕ ЛИ ДЕТСКИ РАДИОХОР ??? В ПАЗАРЕН МУХАНИЗЪМ ЛИ СМЕ ??? -НА СПОНСОРСКИ НАЧАЛА ЛИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ КУЛТУРАТА В КАПИТАЛИЗМА ???НАЦИОНАЛНОТО РАДИО ИНФОРМАЦИОННО ЛИ Е -ИЛИ МАНИПУЛАТОРНО ??? И Т. Н.

82

пророних сълза

преди 5 години

Поредното ченгеджийско мероприятие - дечица с шарени чорапки, в нещо като народни шевици и чичко с табелка "Оставка" до тях. От тези малките абсолютно нищо няма да стане в професионален план защото родителите са ниско интелигентни и са се съгласили да ги включат безплатно в политическа пропаганда. Поне да си попеят докато са малки

81

www

преди 5 години

Стига с тези измислени протести! БСП - не разбрахте ли, че никой не ви иска на власт, крадете си тихичко до каквото се докопате и карайте на резерви! Стига ви субсидията, милиони са.

80

Анонимен

преди 5 години

И политик не трябва да си повече от 2 мандата,защото се освиняват и физически и душевно-ама на.Не искат!

79

Анонимен

преди 5 години

и децата знаят кой оправя всичко, грее на всякъде, и единствен в държавата върши нещо и решава всичко! АВЕ!

78

Анонимен

преди 5 години

Диригентката е пенсионерка от 8 години. Може би трябва да отстъпи на по-млад човек. Позволили са и да му помага, като са и определиил някакъв месечен хонорар. Вярно, че хората трябва да се пенсионират все по-късно и който може нека да работи и до 75 години, ако иска. Но тук става дума за представителния детски радиохор и трябва да има приемственост и осигуряване и на млади ръководители.

77

психиатър

преди 5 години

Във тази държава абсолютно всяко нещо се оказва огромен проблем.Така не може да се продължава,народа изкукурига.