10

Анонимен

преди 5 години

Храната се разлага,но опаковките не се разлагат.Защо в България не разрешават както в Германия,малко преди да им изтече срока на храните,да се раздават на бедни и студенти?

9

Анонимен

преди 5 години

До АК 47Не, не тежи 2 000 000 000 тона. Тежи 5.972 x 10 на 21 степен. Което е 5.917 секстилиона, което е 5972 трилиона, което 5 972 000 милиарда тона.

8

Анонимен

преди 5 години

Хитлер щеше да намери решението!

7

\m/

преди 5 години

Поредно доказателство, че огромна част от населението са тотални ***!

6

А и

преди 5 години

Хранителните отпадъци няма да се разлагат защото са ГМО.Също като пластмасата.

5

Анонимен

преди 5 години

По-добре да я унищожават отколкото да я дават безплатно на различни видове същества водещи паразитен начин на живот.И кво? Станаха 11 милиарда. Светът по-добър ли е сега като има повече клошари и бедняци?Нали тва им беше целта и на едните и на другите ? Да има милиарди такива който нямат нищо?Затва са и социалните помощи и детските социални помощи и хранителните доставки и безплатните ваксини и лекарства.Добре докараха ги до 10 милиарда.Сега пищят че няма с кво да ги хранят.Жалки са.

4

Анонимен

преди 5 години

нямат натъпкване човешкият корем и човешката алчност

3

младен

преди 5 години

До: м дааАми точно за БГ няма да се случи така. Е до преди 2-3 седмици се мъдреше статия как е брака е по изгодно и ефтино да го изхвърлят месо да го дават на.....как се казваше хранителната банка заради едикакви си ми там административни пречки.

2

м даа

преди 5 години

Иначе пенсионерите ще измрът от глад, така поне могат да опитат деликатеси, за което иначе могат да мечтаят и да подсмърчат на витрините.

1

Анонимен

преди 5 години

Тъкмо ще има повече за младите сороссоиди като този на снимката.