7

Пук

преди 5 години

Рано или късно всички фекални води отиват към моретата и океаните. Въпреки безплатното основно образование в България, все се намират хора, които си мислят, че в други държави фекалните води се качват към планините.

6

Анонимен

преди 5 години

Като ми цъкате минуси за тва че казвам,че Черно Море е заразно блато знаете ли на колко места каналните води се изливат направо в морето? Като в Индия е.Фонтани от фекалии,урина и блажна вода с химикали а между тях плуват некви и ловят риба.Идеално е !Може би е пивко и вкусно?

5

Петров

преди 5 години

От тази африканска суа изгоряха всички малко ,което беше останалао - домати, царевица, слънчоглед, за тревата да не говорим , навсякъде жълто и съсипано. Пожари в страната от цял месец над 35 градуса. Обаче трябвало да хдим на море да си даваме парите *** мутрите и разни други измамници "бизнесмени".

4

Анонимен

преди 5 години

Морето в момента е едно задръстено от алкохолици и мутри блато.Хотелите където няма да хванеш дизинтерия или краста са по 200 лв на ден.Без манджата.Не ми ги фалете.Знаеме си и ората и стоката и водораслите.

3

Анонимен

преди 5 години

Става си отвсякъде. Утре заминавам за Гърция.

2

Анонимен

преди 5 години

Годината свърши. Работата не свърши.Шефа рече .И тая година ще пропуснеш морето.

1

Анонимен

преди 5 години

Времето ще е добре??!