22

xxxx

преди 5 години

след като не разрешават на мъжа да присъства на раждането, ще умират родилки и бебета

21

Анонимен

преди 5 години

"КАК МОЖЕ 5 дни да няма един у*руд облечен в бяло да даде причина за смъртта?????????"Урода ти е "Съдебна медицина", където са патолозите. Ако са му тръснали 10 аутопсии, и в този отпускарски сезон е сам човек - как мислиш ще смогне(без да претупва, нали не искате да претупва?). А са казали - тройна експертиза. Тоест, трима патолози от съдебните ти трябват - на едно място и в едно време, като всеки пише становища и мнения. Не е като да щракнеш с пръсти и "готово".

20

Чета...

преди 5 години

и ме избива лошо на агресия. Пети ден нямало яснота около причината за смъртта на майката?!?!?!? КАК МОЖЕ 5 дни да няма един у*руд облечен в бяло да даде причина за смъртта????????? Освен че нямат елементарни познания тези аборигени, най-вероятно случаят ще се потули задължително, за да няма виновни. Или ще са извънземните, глобалното затопляне, масоните, КГБ, Бойко или Пеевски, ДПС, Путин, ЕС или някой друг. Докато мълчим и търпим да ни избиват престъпници - това и ще си заслужаваме!!!!!

19

Звездите ми говорят

преди 5 години

Сигурно е време вече д-р Пашева да запише медицина тогава, пък после една АГ специализация...може и тя да е като кардиолога преди години, който си нямаше диплома, но "лекуваше"

18

Анонимен

преди 5 години

Горкото детенце! Не стига , че ще расте без майка , ами и сакато! Дано този път има справедливост!

17

Анонимен

преди 5 години

До 1-0--------------------Aми за толкова пари теб,специално отличникът ще те лекуват двойкаджии.След година-две и на тях ще си доволен.

16

Анонимен

преди 5 години

ужас!Голяма трагедия!Разбра ли се кой е ромът, заплодил момичето? С вотка ли го е напила или с домашен самогон?

15

1-0

преди 5 години

И после защо пациентите биели лекарите.Ми а познайте.Тази трябва доживотно да търка нара в сливенския затвор, там и е мястото.Некадърна лекарка.Някой гледа ли дипломите на лекарите когато постъпват на работа с колко аджаба са завършили медицина?И защото тройкаджии ни лекуват затова лекарските грешки ще става все повече и повече и повече хора ще умират.Отличниците ни избягаха в чужбина за по-високо заплащане а тук останаха не-кадърниците.Специалистите ни се броят на пръсти.Срам и позор.

14

Анонимен

преди 5 години

Не лекари, а пълни некадърници, повечето действат рутинно и методично, без никаква човещина и съпричастие, които са силно необходими на всяка родилка в такъв съкровен момент. Всички лекари трябва да минават психо тест и обучение за подходящо отношение към пациента. Роботи и франкенщайновци са повечето.

13

Анонимен

преди 5 години

Бог да прости починалите и да дава сили на живите! Не защитавам по никакъв начин лекарката, както и не оправдавам грозното отношение към пациентите, но искам да попитам болниците какви пари дават за развитие на лекарите, участие в семинари, проучване на нови практики, какъв е контрола дали те са все още специалисти или са лекари на конвейр, кой следи дали прилагат евентуално научените и осъвършенствани нови практики.... особено в малките градове

12

Анонимен

преди 5 години

"Никой няма право да си играе с живота на майките и новородените им деца."Ми да си раждат у тях? Ха, *** ха...

11

Анонимен

преди 5 години

При започнало раждане по естествен път и *** на детето попадне в родовия канал, при възникване на проблем вече не може да се извърши цезарово решение. Рискът е ясен и се поема - раждането продължава, а по някога се налага ползването на форцепс (специален акушерски инструмент), както в случая, което разбира се също крие рискове, обикновено повече за плода.

10

Анонимен

преди 5 години

"Според вече изготвена епикриза, виновна за това е д-р Татяна Пашева - същата, която участва в израждането на починалата Ренета преди дни и която ръководи АГ-отделението."Интересно дали тези два случая на смърт при раждане са й единствените.

9

демокрад

преди 5 години

Ето ви евроатлантическо здравеопазване, какво се оплаквате?Като не ви харесваше при комунистическото, сега вече се промени положението., Да се радваме заедно на постиженията на ГЕРБ и сие.

8

Анонимен

преди 5 години

Е, тези наистина са за бой. Не само, че майката е починала, а и детето са направили инвалид за цял живот. Наистина това минава всяакви граници.

7

гербист-патриот

преди 5 години

Стга с тези критики и плюене. С толкова пари няма как да се иска западно здравеопазване, а повече пари няма как да има, защото още вървим по пътя на прехода и реформите. Като свършим с прехода след още 20х., тогава вече може да искаме, а дотогава трябва да имаме повече търпение.

6

Анонимен

преди 5 години

След време и такива лекари няма да има в провинцията, защото всички бягат в столицата и чужбина. Докога данъкоплатците ще плащаме обучението на лекарите, а после те ще бягат по чужбина, а ние тук ще умираме от лечими заболявания. Който смята да работи като лекар в чужбина да заминава там да учи, да види какво значи учене и плащане.

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Те не правят разлика между "епикриза" и "експертиза", ти говориш за главоблъсканица.Относно приничината/ите за смъртта на жената (съжалявам за смъртта й): съдебно-медицинската експертиза отнема време, и е обективна.

4

Гурбетчия

преди 5 години

Стига вече! Никой няма право да си играе с живота на майките и новородените им деца.Стига!Най-сурови наказания и нови избори. Явно това правителство има други приоритети, не ги е грижа за обикновения българин.

3

Анонимен

преди 5 години

"Междувременно стана ясно за втори скандален случай в болницата в Сливен, умело прикрит от ръководството."Прикрит - как? Хем има "епикриза", която посочва виновен, хем е "прикрит"? А сега де? Главоблъсканица за читателя.