12

Така е

преди 5 години

Последните три изречения казват всичко.

11

До 9

преди 5 години

Видяхме ви...че сте станали.Целунете портрета на Пуутин и хайде на коментарите...че копейки трябва да се заработват.

10

NoName

преди 5 години

Сега е момента на комунистическите песове да започнат да лаят КОЛКО БЕШЕ ХОБАВО ПО ТАТОВО ВРЕМЕ... Щом ви харесва, Терминал 1 или 2, еднопосочен за Северрна Корея и там... Да видите какво означава да си под Комунистическо робство. Късмет

9

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДобро утро, слънчице. Станахме :D

8

Анонимен

преди 5 години

Абе...платвните м8сковчани още не са се събудили сигурно. Или чакат опорки за новината.Като нищо ще изкарат Ки чо великия лидер...как позволил на семействата да се видят поне веднъж в живота...а видите ли...те са разделени, заради лошите САЩ.

7

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуАз предлагам да ги натоварим на един самолет и да ги пратим армаган на Северна Корея. Щом толкова им е мъчно за соца, да ходят да го живеят там и да му се радват.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4само че капитализмът е етап от развитието на икономиката, до който се стигна по естествен път.А комунизмът (социализмът) беше експеримент.

5

,,,,,

преди 5 години

В комунистическата държава хората умират средно 12 години по-рано от капиталистическата. Това е перфектния експеримент! За 65 години от един равен старт на двете държави в момента има такава рязка разлика в качеството на живота!

4

Анонимен

преди 5 години

Комунизмът и капитализмът освен да разделят хората, какво хубаво са направили? Пораждат войни, разделят семейства, променят съдби. Както дойде краят на комунизма, така ще дойде и края на капитализма. Човечеството е минало през много опити.Дано един ден хората живеят щастливо и спокойно, без вманиачени ръководители и алчни корпорации.

3

Анонимен

преди 5 години

Какво ли можеш да си кажеш с близките си след толкова дълга раздяла.

2

Пърчови гащи

преди 5 години

И защо да е "за последно", ако оня, Дебелият, пукне, хората ще се съберат веднага.

1

Гoшу

преди 5 години

Нашите форумни и коментиращи северокорейци няма ли да отидат и те, да си видят роднините? :) Защото иначе не виждам причина да харесват другаря Ким и да въздишат по тоя гигантски концлагер толкова много :))) Явно имат някакви роднини там