10

Анонимен

преди 3 години

Престъпна немарливост или некадърност? Това е въпросът! Или май и двете! Това е бг- здравеопазването днес! Резултатът- първи по смъртност в Европа и на едно от първите места в света. Другото са общи приказки и безнаказаност!

9

Ева

преди 5 години

За какво доверие в системата говорите, бе, uduоти??? Посочете ми един-единствен път, в който лекар е признал вината си и са го наказали!!!

8

Glagoabazubaduza

преди 5 години

И здрав като кремък клинично и частично параклинично да влезеш за раждане или операция, пак можеш да си отидеш и без лекарска грешка. А и какво значи здрава - да не би да са и правени скенер и ЯМР преди раждане? Секунди преди да умреш от аневризма например си видимо толкова здрав... Ако се докаже грешка или, още по-лошо немарливост - ясни са последствията.

7

Лекари НЕКАДЪРНИЦИ

преди 5 години

Какви факти бе, БЛС? Влиза здрава родилка, излиза мъртва. Това са фактите. Ако плода е бил с голям размер, ако е бил неправилно разположен, това с метода образна диагностика през 2018 година лесно може да се установи. Съответно чрез ц.сечение да се роди детето. Тази "лекарка" отдавна трябваше да е в ареста. Не друг а вашата немърливост и непоемане на отговорност нагнетяват напрежение в обществотоПрестъпна немърливост е през 2018 година ЗДРАВА жена да влезе да ражда и да почине.

6

Анонимен

преди 5 години

"...Това носи огромен негатив за цялата лекарска гилдия ....." сега ние за репутацията на лекарите ли трябва да се грижим...? Не стига че сме потърпевши, ами ще им лъскаме имиджа! Те по принцип се смятат за Богове, но си е ТЯХНА РАБОТА да си пазят авторитета! Не е задължение на пациента!

5

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе си прав. Иска справедливост. Както видяхме кръвта е за сметка на други.

4

Анонимен

преди 5 години

Абе народът факти не го интересуват. Кръв иска.

3

Факт

преди 5 години

БЛС е бетер Коза Ностра-правилото за Омертата важи с пълна сила!А законът е такъв,че силно затруднява съдебното преследване на лекари.

2

Бай Хой

преди 5 години

Гарван гарвану око не вади.....

1

Баш Експерт от БЛС

преди 5 години

Родилката във видимо нетрезво състояние брутално е нападнала лекарския екип. Лекарският екип защитавайки живота си е причинил смъртта й при неизбежна самоотбрана. Мдаааа..