21

Анонимен

преди 5 години

Днеса, следващия път подбирайте статии за предстоящите лета в България. Не ме занимавайте с глупостите на парцала дойче веле.

20

Анонимен

преди 5 години

само един линк и едно име на публикация е достатъчен :)

19

:)

преди 5 години

Като няма глобално покажете един учен който е публикувал нещо в журнал в което да пише че няма затопляне и не е от хората. няма да намерите нито един. Не защото има някаква конспирация, а просто тезата, че няма затопляне се разпространява от глупци нямащи нищо общо с науката или от петролно лоби.

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Средномесечната температура през януари 2017г беше най-ниска от 54 години.

17

Анонимен

преди 5 години

Какви жеги при нас....нар.горещници 15-17 юли а и юни и юли си баха само дъждовни..

16

Анонимен

преди 5 години

Неми пука за глобалното затопляне,защато в БГ то е тук от повече от 10 години. Предпочитам го пред глобалното захаждане. Така,че пускайте си Хаарпа на макс за топло лято,зима,есен и пролет.

15

Анонимен

преди 5 години

Чупят се температурни рекорди, какви "по-горещи периоди"?Кога е имало по-горещи периоди? Като бях малък в София имаше зимата сняг поне до колене. Сега ако падне сняг пак добре.

14

Бате ПешУ

преди 5 години

Защо пишете глупости,когато си нямате и бегла представа,какво значи глобално затопляне?Глобалното затопляне не означава непременно,че там където е топло,ще става още по-топло,а там където е студено,още по-студено,а напротив региони,където би трябвало лятото да е горещо е възможно то да стане прохладно и дъждовно,и съответно региони с мразовита зима-мека!Това се случи тази година на Скандинавският полуостров,топло и сухо лято с температури над 30 и 2м без дъжд!Рекордно топло лято,от 50-60г насам.

13

До 10

преди 5 години

донякъде си прав, тъй като и по тия географски ширини има достатъчно данни за определено по-горещи периоди от времето когато човекът го е нямало. И ако по въпроса за глобалното затопляне все още има разнобой, несъгласие и друго мнение, не така стоят нещата с глобалното замърсяване. Откакто започна консуматорската ера през 80-те години, не сме спрели най-безотговорно да бълваме отпадъци от всякакъв калибър и естество. а поне половината от тях можеше да си ги спестим, защото Земята не е безкрайна

12

Анонимен

преди 5 години

Ако ви става лошо от жегите си напръскайте лицето с вода, помага.Иначе едно от средствата за справяне с жегите е диетата. Ако сте православен и постите срада и петък, и през постите е добре. Но по принцип трябва да откажете тежките храни за през лятото.

11

Анонимен

преди 5 години

тази статия е преписана, не е писана за българи, ние умряхме от дъжд и студ това лято

10

...

преди 5 години

Не няма глобално затопляне. Това са циклите на земята на всеки 15 хил години. Стига с тия дъвки за глобалното затопляне.

9

Анонимен

преди 5 години

"99.9 от всички учени които се занимават с климата са ЕДИНОДУШНИ, че има глобално затопляне причинено от хората."Брутално и нагло лъжеш. Позаинтересувай се точно да видиш колко точно са "единодушни". Особено в частта "причинено от хората".

8

extremist

преди 5 години

ИМА ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ. И ОНЕЗИ КОИТО ТВЪРДЯТ ОБРАТНОТО НЕ СА "УЧЕНИ"

7

Анонимен

преди 5 години

Тези хора какво по-точно работят , че не ми е ясно. Аз също мога да ги говоря такива врели некипели срещу съответната сума.

6

:)

преди 5 години

99.9 от всички учени които се занимават с климата са ЕДИНОДУШНИ, че има глобално затопляне причинено от хората. Тези които го отричат или ги е страх или работят на бензионостанций или в някой тец.

5

Анонимен

преди 5 години

На 43 години съм и толкова хладно лято не помня.Януари 2017 г беше най-студеният от 54 години насам.Ама си продължавате с лъжите за глобалното затопляне.

4

Анонимен

преди 5 години

Тази година лято ли имаше. не разбрах.

3

...

преди 5 години

Много чудно защо преписвате без да мислите? Тази година лято до преди две- три седмици нкой журналист видя ли? Това, че било горещо във Франция и Холандия какво общо има. При нас пък беше хладно. Догодина друго.

2

Анонимен

преди 5 години

Тази година в Антарктида отчетоха рекордните минус 98 градуса. Доскоро най-ниската температура бе минус 89 градуса.Някъде е топло, на друго място - студено!