23

Елена

преди 5 години

Раждах второто си дете в Сливен(живея в Бургас).Познавам д-р Пашева и останах с добри впечатления,относно нея и всички,които работят в това отделение. Те не са Богове, а хора.Има различни ситуации,някои за съжаление с фатален край.Как ще протече самото раждане зависи от много фактори,както и от САМАТА родилка.

22

до номер 20

преди 5 години

Навсякъде по света ако раждането е нормално и протича без усложнения се води от акушерка. Лекар води раждане, ако е секцио или ако има някакъв проблем, както и изражда плацентата и я проверява дали е цяла в края на раждането. Не коментирайте без да сте наясно как протича едно раждане.

21

Анонимен

преди 5 години

много непроверени и недоказани глупости се пишат,българинът приема лошите неща веднага без никакви доказателства и винаги някой друг му е виновен,а дали е така наистина,кой ще ни каже....

20

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде има некадърни акушер- гинеколози, затова в Б-я има толкова увредени деца. Повечето по време на дежурство си спят по кабинетите и оставят родилките на акушерките.

19

До Потърпевш

преди 5 години

От Анонимен 2Абсолютно си прав.Ама иначе акушерките пищят постоянно за модерна и съвременна апаратура в отделенията.Но на тази апаратура трябват кадърни специалисти,каквито у нас останаха много малко.Все са многострадални,а който им попадне в ръцете-жална му майчица.....

18

До 16

преди 5 години

Съгласен съм с тебе за п-те лв. Но наказание просто трябва а има! По един или друг начин! Инак нещата отиват на към саморазправа! И тогава просто няма държава! Не, че сега има! Но поне си мислим, че поне май някога е имало! А когато някой в прав текст ти каже ОПРАВАЙ се държава няма е тогава е страшното!

17

Анонимен

преди 5 години

Още ли никой не е хвърлил един заслужен бой на некадърната Пашева ( не мога да напиша д-р пред името на тази убийца!)???

16

Анонимен

преди 5 години

хора, ако всички, които пишат въображаеми неща за съдене и т.н. ( в България това не е възможно), дадат по 5 лв, това детенце ще се възстанови. Имам много близък човек с акушерска пареза. Само че тогава по време на комунизма нямаше такива работи. И човекът така си израсна. Дай Боже това мило пиленце да се възстанови, а тази лекарка да си получи заслуженото!

15

Бай УЙ

преди 5 години

До БГ му работа Пропусна полицаите...И още мн. други

14

Потърпевш

преди 5 години

До Анонимен До 1 и 2 Няма и да ги осъдят. Родните акушери работят съобразно старите приказки, че жена, която ражда, е с единия крак в гроба. Е, те правят вс. възможно да вкарат там и другия й крак...И после...защо няма деца в БългХрия...Ами, защото - и родилки няма!

13

1

преди 5 години

Пашева е изродила половината деца в Сливен. Изведнъж е по-черна от Дявола. Отделно колко родилки са били на ръба и са връщани след нея.....но тва явно е друга тема

12

За съдят лекарката

преди 5 години

Да искат парите от лекарката причинила парализата. Не са ли я осъдили?

11

Че какво му е на N8?

преди 5 години

Аз разбирам N8. Навъдиха се разни откачалки, които само за карма, чакри, хомеопатия, йога и астрология бръщолевят. Учат си децата по Валфдорф и ги лекуват с уринотерапия, правят им кармични карти и ги карат да носят "лечебни" кристали, които някоя врачка/лечителка им дала. Тотално луди и глупави хора. В случая родителите може само да използват платформата за набиране на средства и да не са откачени, дано е така и да се възстанови детенцето. На снимката има умен поглед хлапето

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Ти човече наред ли си? Сайтът набира средства за това невинно малко детенце, врачките какво общо имат?

9

Анонимен

преди 5 години

колко деца трябва да увреди една "лекарка", за да бъде отстранена? Директорът на болницата къде е, няма ли да поеме някаква отговорност???Министърът на Здравеопазването също?

8

Анонимен

преди 5 години

Леле, то и сайт helpkarma имало.....Вместо да инвестира в образование, народът буха ли буха по врачки и интернет форуми....

7

Анонимен

преди 5 години

Тая болница защо не я затворят след като има толкова лекари аматьори в нея?Колко съдби още трябва да бъдат погубени?

6

Анонимен

преди 5 години

Ето защо някои такива като тази ядът пердах а пък някои се възмущават защо ги бият.

5

Анонимен

преди 5 години

а тази ЛЕКАРКА от къде си е купила дипломата? защо вече не и я вземете?

4

До Аз

преди 5 години

Кого да съдим приятелю?Виж че винаги се оправдават и намират начин да се измъкнат безнаказани.Или по-точно: оправдават ги тези,които трябва да им дадат присъди.