78

Анонимен

преди 5 години

След като има такива коментари в защита на Белене, мани.Тотална и масова деградация.

77

Българин

преди 5 години

Колко българи загиват от терористичните актове и "въстания" на БКПВъоръжените действия за завземане на властта, и почти непрекъснатият седемдесетгодишен терор не са предизвикани, още по-малко са провокирани от правителствата преди 9 септември 1944. БГ комунисти започват да създават въоръжена организация с цел насилствено завземане на властта още между 1915 и 1918 г., преди болшевизацията на Партията.Българският народ, атакуван от комунисти и земеделци, е бил в състояние на неизбежна отбрана.

76

Анонимен

преди 5 години

До ПуйкатаАбе ти нормален ли си?9 Май е ден на Европа,когато е приключила войната над фашистите,всички го празнуват,не е само в България.

75

Анонимен

преди 5 години

А новата АЕЦ кога?

74

Анонимен

преди 5 години

Писна ми от театри!Жертви е имало и през управлението на нацистите и в началото на управлението на комунистите,но това ли е най-важно сега?Има друго по-важни неща!

73

муспи

преди 5 години

Бойко Борисоф се е разпоредил, да се построи една образцова барака пред плаца, където в хотелски стандарт ще бъдат настанени ръководните органи при Демокрацията, както и най богатите. Разчита че специално за него ще има самостоятелна стая с вносно легло, бюро, телевизор и етажерка с папки, в които ще пласти своята писмена работа - ще пише за магистралите, Витоша-Бистрица, а и ЦСКА, който би могло да си отпадне като изсъхнал цирей, но той го спаси като партиен орган.

72

муспи

преди 5 години

Не пипайте Белене, там е предвидено да се излежат доживотното сто хиляди комуниста. Толкова са, - ГЕРБ, Социалистите, турците, и въобще всеки правил гешефт в Демокрацията.

71

socialen

преди 5 години

Обикновени престъпници се възхваляват, защото били в Белене.

70

постком герберизъм

преди 5 години

При комунизма всички си мълчаха, защото се страхуваха от държавата, при герберизма всички си мълчат защото няма държава...

69

Пуйката

преди 5 години

Само предателите се кланят на КОМУНИЗМА и го възхваляват ! Само родоотстъпниците празнуваха след 1944 9-ти септември датата ! Неможе да се кланяте на е/ничари работещи само и единствено в полза на тяхната истинска майка РУСИЯ а не България господа ! Вайката се ,че са били убивали *** преди 1944 еми нормално ... не фашагите правиха атентатите в "Света Неделя" , не фашагите разстрелваха като кучета пред децата им генералите на Родината , не фашагите изнесоха златният резерв към Русия и т.н. !

68

чарли

преди 5 години

На първа линия един велик българин.

67

До на 3-май

преди 5 години

Иван Божков,горският,го застрелва Атанас Семерджиев - всички го знаем - възмездие за Величка Пейо Пеева - или Вела Пеева.Горският е бил вдовец,гледал е три деца - полакомил се за парите,сложил си грях на душата и...

66

без пардон

преди 5 години

Такива са българските политици. На 9-ти Септември всички се писаха партизани и ятаци и репресирани от фашистката власт. На 10-ти Ноември, същите тези се писаха дисиденти и репресирани от комунистите.

65

Анонимен

преди 5 години

Гео Милев,Христо Ясенов,Йосиф Хербст - съпругата му - Виола Каравелова - по-голямата дъщеря на Петко Каравелов,племенница на Любен Каравелов и сестра на Лора Каравелова -полудява и още десетки и стотици безследно изчезнали - името им е легион...Без вина - интелектуалният елит на България - април-май 1925...

64

на 9-ти юни

преди 5 години

На 9-ти юни 1923 година имаше военно фашистки преврат, с подкрепата на монарха Борис 3. В резултат на този преврат, от 1923 до 1925 година бяха избити над 25 000 (двадесет и пет хиляди) българи. Между тях Гео Милев, Йосиф Хербст, Сергей Румянцев и други.

63

на 3-ти май

преди 5 години

На 3-ти Май 1944 горският стражар Иван Божков отрязва главата на Вела Пеева, която доставя за опознаване на командира на жандармеристите. След опознаването поставя главата на всеобщ показ. За тези действия той получава премия 100 000 лева. Втората си награда той получава от партизаните. Застрелват го в края на август 1944.

62

погр.ебален агент

преди 5 години

На тържествата ще присъства и Бабченко. Разстрелян от кървави терористи и след това тържествено възкръснал. Срещу 50 хиляди долара!

61

някой

преди 5 години

най-голямата грешка на тъй наречения " тоталитаризъм " ,е че не изби до крак тия продажни фашистки *** , сега нямаше да имаме никакви проблеми , но не се знае , като е тръгнало ,какво ще се случи по нататък

60

Анонимен

преди 5 години

До пууу В Сев.Корея топлите местенца отдавна са заети!А червен *** не бачка,той търси далавера!

59

Анонимен

преди 5 години

До пуууЗащо към Северна Корея? Може да се направи тук, доста б0клyк има за чистене.