69

Тролче

преди 5 години

Глупости....нас БКП роди,и даже ***....

68

Анонимен

преди 5 години

Лекари специализирали в САЩ.Виж ти ,тези учени.Все си мисля,че не се разказва истината за този български емигрант.

67

Jana

преди 5 години

Da vidim kakvo shte napravi Ломската гимназия s parite?!!...

66

Анонимен

преди 5 години

Преди мислех за хората, желаех им само доброто, но после ги опознах и разбрах, че е най-добре да се отдръпна, и да си поставим бариерите.

65

Анонимен

преди 5 години

До добър ден,тъга!уххх... ай ... пътя. За да стане богат, нали трябва да му дават много пациентите му. Е виж - в България са богати. Даваш им по 1000-2000-5000 и нагоре лева. Добре ли е :)

64

добър ден,тъга!

преди 5 години

За мен в тази статия има много тъга и разочарование.Благородството и щедростта на този ЧОВЕК/с големи букви/ са несъмнени.Но...цял живот той работи за пациентите си и не става богат!?Богат става,когато се заема с търговия,спекула и гешефт!Така се става богат,никакъв ум и достойнства не са необходими!?А щастлив ли е бил?И не ми говорете за Бил Гейтс и др!И той е станал богат чрез гешефт и е наложил един софтуер,далече от съвършенството!По същия начин беше елиминирана преди време касета БЕТА макс

63

Анонимен

преди 5 години

62 - Браво ! Писна ми от психопати, прооовядвях насилие, безаконие и смърт, наричащи всички около себе си предатели, а в последствие искащи да вземат властта, защото раброра се, игато имаш мощ, трябва да аимаш и власт. Миналия век го минахме това ниво, така че нека не повтаряме

62

Анонимен

преди 5 години

"...направи властна групировка и вземи властта и оправи нещата.."Абе, ***, нали знаеш с какви действия става това?Точно така, позна-с престъпления.Не всеки иска да започне с рязане на пръсти и уши и да премине към масов геноцид на хора, какъвто извършва твоят кумир Тиквата. Не всеки е груб, безпардонен ***, който е готов за пари да гази по главите на околните.Измисли други съвети.

61

Анонимен

преди 5 години

До 58 Последният опит на дядо ми, да направи такова нещо, завършил с половина север застреляни, а дядо ми се крил зад граница 15 години ... Не знам, но си мисля, че за опит за преврат, все пак дават доживотна в България.

60

Анонимен

преди 5 години

59 - Пич, ако имах пари ... Нямаше да работя ;)

59

Анонимен

преди 5 години

Дано никога не се унищожаваме да работим за успех,кариера,благополучие(пари,много пари),да треперим за собствената си кожа в България.А много неща в САЩ не струват така че не се продавайте хора.

58

Анонимен

преди 5 години

Кой ви гони бе предатели , ми седи тука бори се бе , направи властна групировка и вземи властта и оправи нещата.. На предателя винаги някой друг му е виновен , ако не са комунистите , ще е Боко.

57

Анонимен

преди 5 години

Ква колония, бе *** като в Германия и Италия, хората изкарват по 4-бълхарски заплати за месец?!ДГД, нещастнико!

56

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Предателя вижда във войната с други средства - благородство. и дарителство."Това дори не се компилира ... я дай пак ?

55

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"учели в чубина ми като изкараш 5-6години там и вече не си същия не си българин.."Да, така е. Имаш образование, не ти идва на акъла да даваш рушвети, плащаш си данъците и сметките, мислиш за бъдещите поколения ... Иначе ко - търкай билетчете.

54

Анонимен

преди 5 години

България е колония не защото САЩ и Англия са ви окупирали с война.. А е сме Колония защото има твърде много предатели.. Предателя вижда във войната с други средства - благородство. и дарителство.

53

Анонимен

преди 5 години

И забелязвам, как на 16-7-8-9, хората са далеч по-добри и можещи, отколкот, като стана на 30 в България. Има нещо, което ги разваля и проваля. Нещо, което ако не орпавим скоро, ще завлече всички ни ...

52

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИ дефинирай го това Българин, че не ми е ясно, какво точно значи за теб ? Ляжал в мухлясало общежитие, бачкал за по 2 лева на час, докато на лекциите, преподавателите му са казвали, колко са прости младите и как за нещо не стават, а през ваканциите е ходил на море, за да бачка на мутрите за по 500 лева, че да не умре от глад зимата ? Защото това е съдбата на 95% от младите българи, да те светна.

51

Анонимен

преди 5 години

Как па немаше един роден лекар, да дарява пари, завършил по онези времена ...А сетиха - давахте им стотнки и пенсиите им са като на продавачка с 15 години стаж и 15 години телк. А за всеки е ясно, че всеки по сериозен лев в 90те, просто се взе от хората.Аз казвам СТИГА ! А Вие ?

50

Анонимен

преди 5 години

Да точно така , дете като изкара пубетертетските и младежките години в чубина повече не е българин.. Едно е да идеш на 30г. съвсем друго е 18-19г.