223

Сиготочисигобара

преди 5 години

Айде омръзна ни тая претопляна манджа какво има да го дъвчем това, я да се п8гледнем сега как мафията ни джаса всеки ден пеевски бойко и доган триглавия змей направо всичко ни е наред че да гледаме какво е станало преди 50 години в прага

222

Анонимен

преди 5 години

Руски *** неви ли научиха азиятите на по качествена пропаганда всъщност ...за рубли толкоз ама на ямболският ви началник плащали в долари той казал че в сърцето е мужик а в портмонето американски фен

221

Анонимен

преди 5 години

А сега къде ви е човешкото лице? Северните кредитори и южните длъжници дето им падат мостовете от мизерия.

220

3333

преди 5 години

До Анонимен 233Няма такова нещо бе,човек!Алчните негодници за власт и привилегии са еднакви навсякъде,и си приличат!Дали са комунисти,фашисти или демократи няма значение!Те продават всичко и всички за личен интерес!Само се огледай по света,и ще се убедиш!

219

Анонимен

преди 5 години

Комуниситите винаги са били едни страхливци и убийци. С какво се различават от нацистите? Независимо каква идеология си изберат, комунизъм, нацизъм или демокрация, убийците винаги ще убиват в името на своята власт.

218

az#ЛибераленКрах

преди 5 години

"Пражката пролет" е посестрима на "Арабската пролет", все цветни революции организирани от ЦРУ с разлика от десетилетия...

217

._ , .

преди 5 години

До Изгърбич ЗадвратянИ аз познавах двама, които бяха от набора (1947) изпратен в Чехословакия да потушават Пражката Пролет. Единият с диплома от техникум беше се добрал то длъъжност Началник цех, доста голям цех на Енерго-Ремонтно предприятие. И се ползаше с авторитета на доверено лице. Другият ми е разказвал как са убили двойка влюбени, които не спазили вечерния час и плачеше, когато го разказваше. Казваше, че този, който стрелял е бил о т к а ч е н.

216

Трол

преди 5 години

Аз съм бил в Елхово 12 МСП 24260Там на старшините със средно образование, ходили в ЧС са им дали офицерско звание. Аз бях с един култов старшина, който обясняваше, че старшините със средно са държали извънредни изпити и той спецялно се е документирал с основно, за да не ги държи и тъй се е прецакал с офицерството.

215

Трол

преди 5 години

Уупс!Тия с колите дето влачеха хора май бяха в Унгария 1956.

214

Трол

преди 5 години

Имало е и много неща, които днес се пропускат.Вследствие на свободата на словото и печата и не без помоща на външни сили. Са се пръкнали няколко полуформални и като че ли неонацистки групи.Любимото забавление на едни било да закачат комунист за крака на верига с кола и да го влачат докато гушне икебаната.Изобщо чешките комунисти са изпуснали контрола и затуй са влезли, а не щото искат да ги окупират.Той и Путин се заиграва тъй с Нощните вълци, а Тръм- с Байкарите.

213

Трол

преди 5 години

Според мен Чърчил е прецакал здраво Сталин, като му е "отстъпил" полша, унгария и чехия и е делнал Германията.Щото това са народи, дето нямат общо с русите(да не кажа нещо друго) и само проблеми ще им създават в бъдещето.

212

Трол

преди 5 години

"2.1 -2.3 на глава."Да се чете2.1-2.3 мильона.

211

Трол

преди 5 години

Мдаааа...За да разсъждаваш, трябва да имаш факти.Трябва да можеш да ги анализираш и да правиш изводи.Факти от 1986:Чехословакия има най-голям процент комунисти на глава 2.1 -2.3 на глава.Чехите казват, че имат 106-108 убити и 500 тежко ранени през 1968България има един убит.За русията не знам, но и аз знам за оная простотия с детската верига, дето трябваше да ги сгази руския танк, а той св фърли в пропаста, за да ги спаси.Изобщо хората са еднакви и свестни.*** са техните управляващи.

210

Щирлиц

преди 5 години

Комунистическите *** винаги са знаели всичко,правили всичко както трябва,но за съжаление "класовия враг"все им пречеше!Сигурно е,че всички им бяха врагове,дори и Китай.Още по-сигурно е ,че бяха по-слаби и много глупави и наглиСССР просъществува толкова само благодарение на ядрените си оръжия,както сега Русия.Но тъпота си е тъпо и обикновено е с комунистически уклон!

209

анонимен

преди 5 години

1970 год. хоще личаха следите от окупацията и чехите бяха тъжни. Така видях Чехия тогава. По улиците полицаи и военни на кръстовища.

208

extremist

преди 5 години

ОКТОМВРИ 2008 г., НЮ ЙОРК, УОЛ СТРИИТ: Видях как САЩ прегазиха мечтите НА МИЛИОНИ ХОРА ПО ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА С ПОРЕДНАТА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА

207

extremist

преди 5 години

НЕ Е КАТО САЩ ДА НАХЛУЯТ НА АРАБСКИЯ ПОЛУОСТРОВ И СЛЕД ТВА ЦЯЛА ЕВРОПА ДА ИМА СЪРБА ПОПАРАТА А...

206

Мата Хари

преди 5 години

Остави принтера ами твърдят, че за пръв път в историята на човечеството две приятелски държави се шпионират помежду си. Нещо което си е хилядолетна практика. Качествената пропаганда изисква повече старание.

205

Анонимен

преди 5 години

Ако е застрашен един,застрашени са всички.Това е основен девиз на НАТО уважаеми триполови евроатлантици.Варшавският договор също гарантира намеса при конфликт в някоя от страните.И престанете с тия скелети от миналото,че ако припомним как англичаните и американците сринаха София,как французите и останалите "велики сили"раздробиха България.Как всеки е искал да ни го навре четвъртит няма да стигнем далече.

204

Анонимен

преди 5 години

Е те тогава принтери /преносими/ няма. Има матрични принтери които са с големина на две сегашни перални към изчислителните центрове. Чичко Google всичко знае.