41

Абе кауна от ефира

преди 5 години

До JJIvanov от ефира,нищо не ти разбрах. А намали ракията.

40

JJIvanov от ефира

преди 5 години

Заради тежки увреждания на ядрото на Земята и на слънцето с НОВА тежко вредна техника вкл качена на сателити и сонди има тестове з а ликвидация на цялото човечество..Примерно за Северна Америка до Флорида се карат експерти дали да ги ударят с една древна бомба или с две по малки..Преди са ползвали една мощна височинна бомба но е имало откат срещу тези бази на военно терористичната мафия../тежко въоръжена получовешка цивилизация/

39

Кротко

преди 5 години

Да се внимава това са медиини конфронтации правят се от *** обсебващи хора .За трайно увреждане на Балканите черни *** от тн" първо пришествие на жестоки врагове" ползваха телата на МАдлин Олбрайт и Мира Маркович..Чрез обсебени теле канали предизвикаха конфликта в Косово последваха тежки удари вкл с НЕДОПУСТИМИ УРАНОВИ СНАРЯДИ.,..Сега милиони чакат ракови проблеми други вече починаха./подават възмутени от Балканите ..

38

Анонимен

преди 5 години

А ти овчарю, още не си открил буквата Ч.

37

Анонимен

преди 5 години

Краварите все още не са разбрали 4е този Китаи не е онзи преди 50 години когато народа беше обле4ен с ватенки и единственият превоз беше влосипеда.

36

пенко

преди 5 години

АНАЛИЗАТОРИ НА ЦРУ -ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА СЛЕДНИЯ ФАКТ ! ... В ЗАПАДЕН КИТАЙ ИМА ЕДНА МЮСЮЛМАНСКА ОБЩНОСТ , КОЯТО ВАШИТЕ ЕВРЕЙСКИ ГОСПОДАРИ МОГАТ ДА ИЗПОЛЗВАТ ЗА ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ СРЕЩУ КНР !!! ТАКА И ТАКА ЗАГИВАТ - ПОНЕ ДА ИМА ПОЛЗА ЗА ЕВРЕЙСКОТО ЦЪР-ЦЪР-УУУ / ЗА ТЪПИТЕ -ЦРУ/!!!

35

Анонимен

преди 5 години

"само се чуди как да завладее тайван"По същия начин както ние исторически се мъчим да станем едно с Македония /което май не е добра идея вече/.

34

Анонимен

преди 5 години

да бе, мирна държава, която окупира тибет, южна (вътрешна) монголия и само се чуди как да завладее тайван.

33

Анонимен

преди 5 години

Радвам се,че сащ,са бита карта,истината полека лека,излиза

32

Анонимен

преди 5 години

В АМ. са сбирщината прест.от цял свят.с една дума,държава на лудите

31

Анонимен

преди 5 години

Държава, в която има публични екзекуции и рязане на ръце е дивашка държава.

30

да не ривете

преди 5 години

Периметър 21,да ги подсетя,лудите от големият гьол

29

Москва не верв,на съ

преди 5 години

Фашист-гтонската лудница

28

Анонимен

преди 5 години

САЩ са гадняри, животът там не струва.Никой обаче не бяга в Русия, Индия и Китай...Защо?Ако може форумните *** да отговорят.

27

Анонимен

преди 5 години

Пекинската армия може да протестира пред вожда си. САЩ и Япония им дреме за протестите им.

26

ХАХАХА

преди 5 години

Любезна и лека, но официална китайска гаргара с говедарите. Финно и мазно. Всеки вече се гаври с кашерната ***, но китайците го правят с недостижим финес. По-елегантно от британски хумор дори. Пълен кеф.

25

Анонимен

преди 5 години

На китайчетата им свърши мандата като работни пчелички. Много си вдигнаха заплатите над $850 средна работна заплата и вече никак не са интересни на инвеститорите. Скоро ще има и спукан китайски кредитен балон.

24

Анонимен

преди 5 години

В момента в който спре изтичането на интелектуалния елит от света в посока САЩ, реднеците няма да могат да си насадят кукуруза и памука.

23

Сун-Дзъ каза:

преди 5 години

Изкуството на войната учи да се осланяме не на възможността врагът да не се яви, а на собствената си готовност да го посрещнем; не на вероятността да не ни нападне, а на обстоятелството, че сме направили позициите си непревземаеми.

22

да

преди 5 години

да не говорим, че ако секне изтичането на мозъци от Индия, Китай и Русия към САЩ. .кравите сами не могат и кламер да произведат