13

Анонимен

преди 5 години

Да се разваля катуна.Всичко във "Факултета"е незаконно застроено.Индийските бежанци към Германия при меркел.Да се изравни терена и да се построи съвременен квартал с 3/4 етажни кооперации за хора.

12

Анонимен

преди 5 години

Е с тоя електорат нали сме стабилни в 13век

11

Шопо

преди 5 години

Пословичната нечистоплътност на този етнос към какво друго да води ! Към болести...

10

Анонимен

преди 5 години

До Бай иванВ Драгалевци лайн-ата им текат по улиците, но иначе са ИЛИТИН КВЪРТАЛ!

9

Анонимен

преди 5 години

Истината, че тези хора обичат ***, затова са най-добри в събирането му! Но проблемът е че ако не са те трябва да има роботи, а Бойко като чуе комютър и бяга като дявол от тамян!!!

8

Анонимен

преди 5 години

РОМ *** НЕ КУПУВА. ИЗЛИШНИ ГЛЕЗОТИИ.А МОЖЕ И ДА ИМ ПАДНЕ БОЯТА.

7

привет от Германия

преди 5 години

Живеещите във "Факултета" твърдят, че полагат грижи да спрат разпространението на вируса, но проблемът идвал от липсата на канализация в квартала.....................................Къде е БХК да осъди България в Страсбург ?! ЕС от 20 г. насам отпуска десетки дори стотици милиони евро безвъзмездни помощи специално за ромите ,за изграждане на канализации и прочие защото България не иска да харчи собствени средства сякаш тези хора не са български граждани, та се налага ЕС да дава пари !

6

до бпф

преди 5 години

и краката ще им миеш и водата ще пиеш - те са неприкосновенния Електорат ! я *** на морето да ги видиш с твоите пари как демонстрират сила и богатство -то вериги златни,то гюбеци ,то плюскане .

5

Бай иван

преди 5 години

И в Драгалевци няма канализация, ама нямат проблеми с хепатит А. Дали пък не е от личната хигиена?

4

AZ22

преди 5 години

Твойта хубост, твойта прелест, ах те нямат край!

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4"Дератизацията е по-ефективно и радикално решение."---Казва се "деромизация" най-ефективно.

2

Анонимен

преди 5 години

Там са само скандинавци. Безупречна хигиена за пример. Само 30 случая на хепатит за един месец. Я вижте в "съседна Румъния" какво става.Всяка седмица около 200 румънски скандинавци се разболяват. :)

1

Анонимен

преди 5 години

според "специалисти". егати наглите институционализирани .... сред *** е фрашкано с носители на социално значими болести. какво трябва да се направи - задължителни ваксинации, премахване на гетата и дезинфекция на районите. защо не се прави - защото е по-лесно да не се прави нищо важно и правилно; защото е евтино да не се прави нищо; защото е политически стабилно да ги имаш за електорат, докато натякваш на българките, дори не на българите, че не раждат в тази смръдлива държава.