49

Добре де

преди 5 години

tan 15 е 0,26794 което означава, че ако се вдигне морското ниво с 1 метър, водата ще нахлуе 4 метра навътре в сушата.Има места, където брегът е по-полегат от 15 и водата ще нахлуе повече, но на повечето места брегът е над 15 наклон, какъв точно е проблемът???

48

Анонимен

преди 5 години

Винаги правим сметките без кръчмаря, и все оставаме изненадани от природата, т.е майката Земя. Например изригването на един голям вулкан (дано не става) може да предизвика затъмнение и застудяване за много дълъг период.Случвало се е преди. Все пак земята е само на 4млрд години.

47

Анонимен

преди 5 години

Ние по старите това го слушаме от половин век и по същите тези прогнози един куп градове по света вече трябваше да са под водата

46

Анонимен

преди 5 години

аз живея на 600 метра надморска височина не ме интересува просто морето ще ми стане по близо да не пътувам толкова пък и идея купувай ниви пък един ден може да са крайбрежна зона хаха

45

Хаха

преди 5 години

Според същите тези "учени" вчера на 16-ти трябваше да сме изпепелени от космическа катастрофа,преди 6 години също трябваше земята ни да се пръсне,а вероятно сега ще открият , че няколко милиона момичета нямат цикъл и вероятно са извънземни

44

Американ

преди 5 години

Статия за rлynaци. Лъжа е че преди 12000 години Средиземно море е било долина. Ролята на т.н. "парникови" газове е неясна, но пишман учени и мошеници я пропагандират като факт..

43

анонимен

преди 5 години

Тези научни прогнози потвърждават предсказанията на Петър Дънов и преподобна Стойна:"Не жалете за Бело море, то само ще дойде при нас!" Утехата ни е, че вероятно ще стане бавно, а не като катаклизъм!

42

до 24

преди 5 години

Не е така, ще оцелеят само ***.

41

Анонимен

преди 5 години

..."climate change" is a FAKE "news" ... ... ... ... .

40

Анонимен

преди 5 години

..the Light in the North Pole is coming from the Center of the EARTH thorough the Open North Pole : Look HOLLOW EARTH in YouTube.. The Entrance is 200 km..The Star in the Centre of the EARTH is 1200 km in Diameter..Inside have 1 Big Continent about 3000 km and Big Ocean..Here Live Arian White People, Blond with Blue eyes - 3,5 to 4,5 m High..More other Species Live in the Crust ,which is 1200 km Thick ,in the Underground Cities..Reptiles,greens, greys .. There Live 9 - 11 Different Species ,only 2 are Friendly to the Humans and Not all of the Other can eat Humans.. just some of them ..This Inf

39

Закон на Архимед

преди 5 години

На всяко тяло, потопено в течност (напълно или частично) действа вертикална сила с посока от долу нагоре и големина, равна на теглото на обема на изместената от него течност.И като говорим за ледниците на полюсите, може също да добавим, че при замръзване водата увеличава своя обем почти с 10%

38

Анонимен

преди 5 години

Температурата на въздуха е по-променлива величина, докато температурата на морската вода е по-инертна и надеждна за любителско наблюдение. За последните години не се забелязва прекомерно затопляне, водата едвам стига 27 през лятото /при над 29 към юли 2002/. Т.е., каквито и глупости да ми говорят, виждам по-скоро леко захлаждане, отколкото нещо друго.

37

Анонимен

преди 5 години

Е, какво толкова!Преживяхме края на света в 2000-ната, както предричаха, та няма да преживеем и наводнението през 2100-тата ли? Айде, море! :)

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"На земята е имало доста по-топли периоди, в полярните зони е имало тропическа растителност и динозаври и нищо фатално не се е случило. Просто живия свят ще се адаптира и ще настъпи равновесие в условията на друг, по-топъл и влажен климат."Само 99.9% от всички видове, живяли досега са изчезнали ... Нищо фатало :)

35

Анонимен

преди 5 години

Тоз па тоя, лудия ... летата ставали все по-прохладни. Това лято беше дъждовно, ама я виж в Португалия, като стана по 46-7 градуса ...

34

Анонимен

преди 5 години

Наследниците на Сергея Станишенко пак ще направят далавера.Преди замени чукари на балкана с пясък по морето.Децата МУ ще заменят пясъка с терени в планината,на брега на новото море.

33

Анонимен

преди 5 години

Червените олигоф....олигарси с хотелите по пясъка да започват да си праят застраховки.Да не се наложи хотелите им да станат обект за подводен туризъм!

32

Анонимен

преди 5 години

До ЧететеАми четем,то и в статията пише,че топлата вода изисква повече място, именно заради смяната й на агрегатното й състояние от лед!

31

Сата НАТО

преди 5 години

До до 13Не изключвай обаче вероятността да дойде не само ДО, но и В София! :D (което най-вероятно ще стане ако морето достигне Софийската котловина)---------------Най-ниското място в Софийското поле е около 500 м надморска височина. Водата няма да ми стигне дори до глезените.

30

Анонимен

преди 5 години

Брех да му се невиди..значи като се повиши нивото на нашето море и ще бъдем заляти? СССтига бееее...ти да видиш. Смешници!