20

Анонимен

преди 5 години

Къде има разлъка, скандал или нещо което да дава пълно основание да се появи полицай и да нарежда т.е да тормози!? Я пак си помислете силната музика, това е повече от смехотворно. Жалка история!!! И за майстор на дългия разказ не стават.

19

Анонимен

преди 5 години

Просто на хората им е позволено там да защитават себе си, дома си и бизнеса си с най- крайните методи, ако се наложи.

18

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде има музика в заведения, магазини хранителни вериги. И как по- точно някакъв с пагон ще ти каже, как се прави бизнес? Той ли ти плаща пари на работниците, зарежда стока, плаща осигуровки, наем и прочие. Ако е вкъщи и как по- точно ще ти дойде в твоята час на собственост и ще ти дава наклон на онази работа в твоята къща!? Той може да е полицай, но хората си имат правила в заведенията, магазините и прочие. Да не говорим за час на собственост. Влезеш ли неканен в САЩ в часна собственост.

17

NoName

преди 5 години

Реалността в България... Никакво уважение към МВР, никакъв респект. Това трябва да се промени, да се върне вярата в МВР и такива действия да бъдат сведени до НУЛА!

16

Анонимен

преди 5 години

На 100%го е изнудвал за пари не е било заради силната музика!? Някакви скалъпени не истини от полицая аматьор. Онзи е бил профисионалист на 100% и го е домързяло да се занимава с полицая аматьор.

15

Анонимен

преди 5 години

Пари ликвма този аматьор или какво!? Нали се сещате, че полицая лъже. Кой нормален гражданин ще се в пусне в конфликт с полицай с пистолет нали ще го гръмне. Полицая е бил гладен и жаден искал му е пари явно!? Това си е изнудване!!!

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13Без пенсия и 20 години затвор, полицай ... Ей за тва не го е гръмнал.

13

Анонимен

преди 5 години

Лъжа! И как по-точно въоръжен полицай д пистолет ще допусне да му ударят един прав и десен!? Тюлен ли го е смачкал, този аматьор облечен в полицейски дрехи!? Да си издава значката и да си ходи той е позор за българската полиция! Реве като пак е за майка си. Или иска обезщетение за взетата му биберона!?

12

Крайно време е, поне

преди 5 години

за такива ситуации, да прекопираме дословно закона на САЩ. Ударил полицай - разстрелват го на място!Има и друг закон в САЩ, който може да бъде много полезен в днешна България - след трета присъда за един и същи тип престъпление, влиза в затвора до живот, дори тези три поредни престъпления да не са тежки.Щом е непоправим, отнема му се възможността да тормози обществото!Но у нас трябва да има добавка - който е с доживотна, да работи за издръжката си, ако иска да яде, да е на топло и за лекарства

11

Перко Изперков

преди 5 години

Разминал се е леко полицая....Добре ,че не са го направили като тиква...пълен със семе!

10

Учтивост

преди 5 години

А като са ги закарали в полицейското управление,там дежурните полицаи дали ли са им кафе,пастички, нещо биричка поне ? Защо полицаите не са стреляли при удара с юмрук? Нали вече е ясно,че полицаят стои по-ниско от *** ,според престъпниците. Докато се позволява на всеки престъпник и *** да посегне на полицай,дотогава няма да има ред в държавата!

9

Анонимен

преди 5 години

В такъв случай американският коп щеше да си извади "Глока" и щеше да им пръсне черепите. Забележка: не съм фен на Америка и американците, но на хубавите неща винаги казвам "браво"!

8

Волен

преди 5 години

Покровител на силната музика е Волен Сидеров, той ги учи така и той е виновен за тези безобразия!

7

Анонимен

преди 5 години

Да ги товарят Ушевите.И без това нищо не вършат,само дремят и чакат някой рушвет.Кво стана с ония дето точиха бензин в Павликени.Какво стана с Ушевия от Габрово,дето регистрирал крадени коли.Нехранимайковци.Да ги бият като тъпани

6

Анонимен

преди 5 години

Каква новина е това,че мъж ударил полицай?Щеше да е новина,ако полицай беше ударил мъж!

5

Анонимен

преди 5 години

полицаят му е нарушил културните традиции и особености.

4

а на бас

преди 5 години

Тези са или шведи,или сачове,или златнолилави!

3

Анонимен

преди 5 години

Навярно полицаят е нямал командировъчно от министър-председателя за борба с шума, както изисква другаря Сидер?

2

Анонимен

преди 5 години

Сидера ще ги защити. Стига произвол срещу празнуващи летовници.

1

Jon

преди 5 години

Вади си личното оръжие и ги прави и 3-та на решето.