358

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

ксерокопия на сто доларови банкноти, китайски "айфон" и еднодоларови тестета. комшулука може да са радикални и да протестират срещу империализъма, ама тва не значи че ще са на загуба от целата работа.

357

Анонимен

преди 5 години

Братчеба Меееехамет прудааа айсифони и ся мноо купат шото трошакат и добра пара. Евала чи са карат хамериканците и османцити.

356

Анонимен

преди 5 години

Тези долари от ксерокса са го взели!

355

Анонимен

преди 5 години

Почна се. Ако искаш от турци акъл, трябва да се гръмнеш. Избирателната маса на Ердо започна с простотиите. Нищо друго не съм очаквала. И ще продължат. Защото кой продължава да набива в тиквите на тая п.....ч че е велика? И колко акъл имат хората, които го вярват? Турция стана държава на т.....ците. ужасно е , но е така. Бавно и полека тази държава се забива в ретроградното, безпросветното и просташкото. За съжаление, това е положението.

354

Трол

преди 5 години

Турците са масово с американска военна техника, следващите дни очаквам да започнат да я унищожават и да договорят руска техника, която да платят с турска лира!

353

Турски бабаитлъци

преди 5 години

Вижте ни Кфи сме мъжкари и не ни дреме Даже руснаците не изпростяха толкова много

352

Анонимен

преди 5 години

До ЗозоСнимали са с чисто новия турски "Мохабетфон" XJ 0

351

Зозо

преди 5 години

А с какво са снимали докато палят долари и трошат телефони? :))))))))))))))) Сигурно със Смяна 8 :)))))))))) Така е в диктатурите!

350

Анонимен

преди 5 години

И тия бъркат простотията с патриотизма. Хората да бойкотирали... А армията им с американско оръжие за много милиарди. Че и още искат да купуват, Ф35... Ама на елементарни хора - елементарни номера минават...

349

Анонимен

преди 5 години

В смисъл ... Очаквах да видя как има камари с долари, който горят и как хиляди хора си вадят айфоните от джоба и скачат върху тях !!!!

348

Анонимен

преди 5 години

До шматка510 лева. Ще кажеш "ти за 10 лева ли си, ся уе", но аз ще ти кажа, че ако не са ти точни данните, не мога да приема нищо, което казваш.

347

Анонимен

преди 5 години

10 парчета запалили по 5 долара, един си изтървал телефона сутринта и решил, че ще се прави на патриот, че се заснел с на приятелката си iPhone-я, как си дочупва счупения iPhone. Защо ще вземеш нещо, ще ти върши работа, а после ще го натрошиш ?

346

qw

преди 5 години

Шоу да има, хляб и зрелища за народа. Горят банкноти от долар и няколко бракувани айфона с танци и пред турското знаме.Политиката е опиум за обикновения човек, с подобни маскаради го кара да се чувства значителен. "Ето, ние се опълчихме на САЩ!"Ердоган си гледа интересите на Турция и народа му. Друг е въпроса че американо му спретнаха преврата и сега искат да сринат икономиката. Удари под пояса и по кокалчетата. Кой ще отстъпи?Нашият Бащица отдавна да беше заел поза партер пред шефовете.

345

1

преди 5 години

До АнонименНе познаващи ли? До вчера лизаха задните части на САЩ и западноевропейските държави, от утре се подготвят да лижат на Русия и Китай! Имат ли идея, коя е конвертируемата валута в тези две държави? И още нещо, никой не обича "фурнаджийските лопати"/това се отнася и за нашите управници/!

344

Анонимен

преди 5 години

Ако Ердоган забрани гравитацията, тези "умници" ще протестират срещу нея като скачат от високи сгради...

343

до 390

преди 5 години

За Русия ли става дума. Рейгън така наричаше.

342

Филка

преди 5 години

А дали пък не е дошло времето Турция да ни върне част от откраднатите територии в Източна Тракия?!

341

Грозен кривоглавец

преди 5 години

Дайте чук! Сега ще си смажа чисто новия iPhone X! И без това е слаб телефон. Ние, турците не сме красиви и ядем овча лой, но произвеждаме къде къде по-качествени смартфони във фабриката ни в Бизим Анадолу! А, покрай смартфоните още можем да варим чай и да правим локум и баклава! Аферим бабо, машаллах!

340

Мен

преди 5 години

Отворих тоя сайт с браузър без блокиране на рекламите и виждам някакъв различен сайт - 80% от който е зает с тъповати реклами, някои от които дори блокират скролирането. Обратно в другия браузър, където интернета е доста по-добър без глупавите ви реклами :)

339

Анонимен

преди 5 години

380 Имало е даже няколко българи велики везири... .Хайде бре ученото! Намери ли втория?Не се мъчи само един е.Калафат Мехмед Паша.Не търси втори, няма Хайде сега бягай да виеш срещу луната.