15

Ха-ха

преди 5 години

Тая пък какъв и проблема с Русия. Путин не е казвал че ще прави парад в Берлин

14

Анонимен

преди 5 години

ГЪРЦИЯ СЕ СЪГЛАСИ ДА ПРИЕМЕ ВЪРНАТИ ОТ ГЕРМАНИЯ 80000 БЕЖАНЦИ.СЕГА Е НАШ РЕД.

13

като боко

преди 5 години

За който и да гласуваш,все Меркел ще спечели!

12

Анонимен

преди 5 години

Най-важния проблем го реши --легализиране на третополови .После и четвъртополови .

11

Всевишният

преди 5 години

Ангела, в действителност с руснаците можеш да се разбереш лесно, знаеш езика, учила си в школа на КГБ в Харков по времето на СССР има те на снимка как тичаш както мути те е родила покрай реката. Идеологически си подкована като функционер във FDJ. А и когото Фатерландът ти е бил добре с Русия, е било от полза за двете страни!

10

Анонимен

преди 5 години

Хитлер имаше подобни проблеми.

9

Юнкер

преди 5 години

Нашите жени и дъщери, нашите майки и сестри бежанците ще ги заплодят, още много и з р о д и ще се родят

8

Анонимен

преди 5 години

Въобще не са се и докоснали до проблемите на Меркел.Причината е, че малко умни, с клавиатура, се мислят за анализатори.Днес се кове бъдещето на Германия, и като държава и като нация, за бъдещето от около 50 г. напред. Капана е пълен, а всички лесни ходове вече са пресметнати. От една страна, опита от националистическите залитания, от друга интернационалния капитал, липсата на реален суверенитет, и за капак, очакванията на по малките от ЕС, да бъде Европейски лидер.Ами сега!

7

Хм

преди 5 години

Въпросният американски втечнен газ има едно много неприятно свойство-евтин е когато на никой не му трябва и безумно скъп,когато е нужен.А на германските концерни са нужни огромни количества с редовни доставки и на предвидими цени.Нищо обаче не пречи с известно количество американски газ да бутнат цената на руския.Германският бизнес си знае работата,ама канцлерът -не.

6

Хм

преди 5 години

В цяла Германия не може да се намери един мъж да поеме адекватно управлението в тия трудни времена!Очевидно е,че яловата бабетка не се справя.Тия германци да не са кастрирани?

5

баба мара

преди 5 години

много добра сделка северен поток 2 няма посредници особено украина на коятоне може да се вярва сащ да си продават втечнения газ в америка ние нямаме нуждаот 20 000 км да си докарваме и трябват инсталации и наи важното цената хаиде няманужда фатална грешка на бьлгария че не се построи юпоток а се остави всичко натурция която ще ни изнудва за щяло и нещяло

4

ognyanz

преди 5 години

Меркел има проблеми и с Тръмп, не само с Путин. Кои са по-големи, само тя си знае. Тръмп е много по-агресивен и се мъчи да диктува политиката на съюзниците си. На германците това не им се харесва особено много.

3

Анонимен

преди 5 години

До Факт! 1Хи-хи-хи...............не я харесвам Меркел, но и диктата на тия коняри, които си остават т-ъ-п-и като говедца ако не външно, но поне вътрешно НЯМА ДА ИМ СЕ ПОЛУЧИ!!! Ако беше 30 години назад, може би...............хората бяха НАПЪЛНО ЗАБЛУДЕНИ, но сега.........НЕ!!!

2

Анонимен

преди 5 години

Меркел от една страна забрани на България да строи ЮП, но си построи 2 потока за Германия. От друга страна каза на икономическите мигранти да заповядат в Германия, но сега и се иска да ги разпределя по комунистически.

1

Факт!

преди 5 години

Ква Русия тая пълни руските гуши със Северен Поток 1 сега и с 2 .Тръмп ще и вземе скалпа на немската ци.анка и ще закрие това жалко подобие на държава тази земя на нещастници.