128

Гост

преди 5 години

Аз питам Бойко защо аз трябва да плащам всички грешки на некадърници. Който е допуснал да стане това той да плаща. Защо все народа трябва да плаща грешките на другите. Да конфискуват имуществото на тези които са допуснали тези грешки. С една оставка Сиде 90000000 лв в джоба на някои. После народа да плаща.

127

Жоро Тъпото

преди 5 години

Хора забравихте ли, че преди време искаха да премахнат плащането на вноски! Сега щяха да гушнат много повече пари ако нямаше плащане на вноски. Аз също изгорях с майстори измамници от улицата ама така е като се доверяваш на испанци не може да очакваш да не те измамят обаче учудването ми беше голямо когато от прокуратурата казаха, че изнудването и рекета не се престъпление защото те са ми искали и аз съм им ги дал трябвало е да не давам и да ме заколят пък после да се жалвам!

126

Joko

преди 5 години

Трябва да си голям наивник за да се довериш на гърци (кипърци). Сигурно са ви подмамили с някоя етинджьос сума и сте лапнали въдицата.

125

Minuvach

преди 5 години

В КФН са най големите заплати в сравнение дръги държавни ведомства. Промениха си закона и вече са нещо като БНБ, но само толкова.

124

V

преди 5 години

Потребителя трябва да е информиран каква по националност е компанията и какви дълготрайни активи притежава на територията на бг. Иначе как да се ориентира потребителя?

123

Анонимен

преди 5 години

Ако олимпик са нямали право да сключват нови и удължават стари застраховки след 10 май, защо има такива? И след като не са внасяли в бг гаранционен фонд, сега кой ще изплаща настъпили щети от водачи застраховани при тях? Агайн да си подписва оставката, заедно с другите членове и кой откъде е!

122

Привет от космоса

преди 5 години

Докато не станете Хора така ще е.

121

Skk

преди 5 години

Тука се опитват някой да обяс яват как са били евтини тия засъраховки. Не е бяха. Бяха си на нормалната цена януари 180 лв. Обаче ги предлагаше един брокер I&G те ги набутвах на всеки, даже юли ми званяха за вноската. Сигурно са им давали добра комисионна. А това че е гръцка и имала проблеми, аз ли трябва да се интересувам?

120

Въпрос

преди 5 години

Пак ще питам - за какво тогава плащаме вноска в тази "бездънна яма" наречена гаранционен фонд, като щом някой си фалира хайде народа да го духa?

119

Анонимен

преди 5 години

Никой да не се лъже да си прави друга застраховка при положение, че вече има такава...Никъде няма официално изявление с което да ви задължават да си правите нова...

118

Мухаха

преди 5 години

ОВЦЕТЕ РЕДОВНО СЕ СТРИГАТ ДО КОЖА ..... щото нити една не е протестирала до сега за това а всяка една блейка тихо и кротко си чака реда .

117

ROCKY

преди 5 години

А аз имам каско и гражданска...,супер ,хапнах летвата

116

Анонимен

преди 5 години

ТАКИВА НЕЩА СЕ СЛУ4ВАТ САМО В БЪЛГАРИЯ ПРЕКУПЕНО ОТ ГЪРЦКИ ПЕР4АЛНИ А НЕ КАТО ВОДЕЩИчт СЪС СПОРТНИ ЧОРАПИ И ОБУВКИ НА ТОК :(((( СЕЛЯНИН ПОРЪ4КОВ

115

Бързо

преди 5 години

плащайте роби, че Барабойко трябва да прави голф игрище на острова. Хайде, бегом към касите, червеи

114

Шефа

преди 5 години

Какво може да очакваме от Правителството на Мафията?Естествено обслужване на мафиотските интереси!Въведоха задължително застраховане ?????и сега ни доят като овце!Къде по света застраховането е задължително , освен при кредитиране от банкова институция?Борисов да не призовава пострадалите за моментална нова застраховка , а де се омита НЕЗАБАВНО!

113

При Олимпик

преди 5 години

Я малко назаден. Полицаи нямало да глобяват, а ?! Щото след съдебните дела няма да има пари за заплати :)

112

Анонимен

преди 5 години

Държавата щом е позволила да стъпят на Българския застрахователен пазар да понася щетите... Застраховките не може да са не валидни заради неплатежоспособност на някаква си фирма. То, по принцип, тогава в таз държавица всеки може да тръгне да събира кинти за гражданска застраховка и да ги крадне чрез офшорка или чрез безимотен клошар. И като не важат застраховки днес, кой ще гарантира, че утре други няма да обявят фалит и пак фалит???

111

Анонимен

преди 5 години

Златно правило плащайте на тримесечие и лешоядите няма как да ви ограбят. Не ги финансирайте авансово.

110

брех

преди 5 години

Някой пак прибира милионите а народа си *** шушоните. ЧОРБАжийте никога не губят, защото казиното е тяхно.

109

Анонимен

преди 5 години

Да, винаги гражданите са виновни!И никога гербавите крадци!Никога!Понеже има така разсъждаващи българи, затова "държавата" е на тоя хал.