34

Анонимен

преди 5 години

По подобие на европейците, които са живели достатъчно дълго е Англия, кандидатствайте за жителство в страната която живеете. Ще си запазите двойното гражданство, но ще си плащате данъците в европейската държава. Толкова е просто.

33

жалба в Европейския

преди 5 години

Европейците в Англия и англичаните в Европа са в заварено положение. Те трябва да подадат жалба в Европейския съд и той да постанови, че правата им се запазват. Това би било нормално и справедливо. Не може все обикновените хора да плащат грешките и малоумията на тъпите политици

32

Joko

преди 5 години

Британците скоро ще разберат КОН БОБ яде ли ! Лошото е, че БОБЪТ ще го яде младото поколение !

31

Анонимен

преди 5 години

Късно е либе за китка.

30

Мануел Маев

преди 5 години

В Англия толерират третия пол и обичат и уважават такива като мен. А в България 90% от мъжете не се къпят и миришат на лук. Ще се местя в Англия.

29

Анонимен

преди 5 години

VAN OT EVROPA-ANGLICANITE V GABON.

28

Гoшу

преди 5 години

Аз ги харесвам англичаните, витае някаква романтика около цялата им нация, ама са големи рендета понякога. Ако не бяха те, най-малкото нямаше да има демокрация. Магна Харта чували ли сте какво значи? Та сега много се нахендриха, че се вързаха на популистки партии за този Брекзит, дето след това изчезнаха и вече никакви ги няма и не поемат отговорност, като тази на Фараж. И това пак от кремълското джудже дойде, защото той му беше спонсор на партията. Абе ще се научат от къде идва злото....

27

Попа

преди 5 години

Брекзит няма да им съсипе живота, обаче това че са *** 100% ще им го съсипе.

26

Ген.Пичонкин

преди 5 години

Всъщност преди да бият шута на немците французите ще си вземат Валония както си му е реда и Брюксел като изхвърлят наглите холандци обратно у водата да ги залива у Амстердям и да пълнят чували со песък.

25

Анонимен

преди 5 години

Аааа не не, никакво оставане. Излизате както си е редът и после, ако искате пак вътре, си има други правила, които трябва да изпълните. Айде чао, довиждане, лека нощ!

24

Истината

преди 5 години

Време е колелото да се завърти та тия дето са дялкали и сваляли кожи сега тях да ги рендосват на пълни обороти с *** газ! Кеф ще ми е да ги гледаме некой ден как ходят на аргатлък по други държави! Да видят убаво ли е! Те тепърва ще си патят и от *** дето са се навъдили там, щото навремето и на нас ни се правеха на интересни с документи, визи мизи а ония ги посрещаха с отворени обятия....ха сега да видим !!!

23

МедведДоган паша

преди 5 години

Французите са следващите които ще бият шута на наглите немци които затриваха нарочно икономиката на останалите държави и извиваха нагло ръце за да се правят на велики.Това са фактите.Европа винаги е заложник на германия.

22

Терсенето

преди 5 години

Каква Хага бе .....? *** ви покани индийският премиер, да си ходите във Индия. Няма детски, няма помощи , няма и от кого да се краде. Скапана ситуация.

21

МУСААЙБЕ

преди 5 години

Българите в Англия живеят като *** факт шепа са хората които не гласят приятели

20

Анонимен

преди 5 години

Явно са се надявали на ефект на доминото в ЕС, но като не стана почнаха да се усукват.

19

Анонимен

преди 5 години

Нали имат Новичок в изобилие, какво се оплакват.

18

Belge

преди 5 години

Ми британците са прави, за тях ЕС остаря ,ООН остаря ,Демокрацията остаря а технологията от прозрачност младее ли младее хммм...просто лъжливите обещания на британците им омръзнаха (...а други британци има ли ...

17

Ко?, Не!

преди 5 години

Вече и от колониите ги наритват. Време е да се наврат обратно на острова! Жалки нарциси. Крайно време беше!

16

V

преди 5 години

Брекзита щял да сасипе живота на британците. Ами да дойдат в България ве. Вместо да внасяме украинци да вземем,, сасипаните,, британци та и те да живнат малко. Тука мноого ще им хареса. За кво да се сасипват там?

15

Англококони

преди 5 години

Каквото посееш това ще жънеш.