40

Мария

преди 5 години

ДЪРЖАВАТА да престане да толерира тая ***, която изсмуква народа ни,в дългосрочен план посредствоми икономически приоми, да постави нещата на мястото им.Докога правилата ще важат само за останалите,а ХРАНТУТНИЦИ те и престъпниците ще живеят на гърба ни?

39

Бобчо

преди 5 години

Вестник Работническо дело, 15.08.1986г...Вчера в квартал Изток в Пазарджик милиционер бе нападнат от празнуващи тържество в частен дом. След пристигането на милиционери от три окръга, нарушителите на обществения ред бяха вътворени и изпратени за изтърпяване на наказанията си във затвора в Белене. Останалите жители на квартала бяха посъветвани да спазват правилата за обществен ред. (Да се чете докато всички от маллата не повърнаха кръв)

38

Анонимен

преди 5 години

Аааааа, ще пречите на хората да си спазват традициите! Не ви е срам! Това да "културни особености" и вие сте длъжни да ги търпите! Все пак са любимите избиратели на Бате! Имат си права!

37

Пет

преди 5 години

Сега е времето на връщане от чужбина и сватби на открито...а опаричилите се купуват силни музикуредби да се чуе надалече... според мен при такава веселба след 22 часа. Да се приближи и пожарната и маркуча с водоструйката и след неспиране на музиката...студен душ за гостите че са се разгорещили...така ще има много по чисти.къпани ро.ми....и по тихи!

36

Язе

преди 5 години

До 34Т-ъ-пако, има правила и норми, които се спазват без значение къде си. Нарушаваш ли ги, дори и у вас да си, в ареста. *** ти поведение не може да притеснява окълните, било то и на поляната ти. Ела в Астрия - ще те приберот на 5та мин за накъв купон. Ама в бг-то може...

35

WS17

преди 5 години

А тая жандармерия е една убита *** и безполезна формация .Върши работа колкото един умрял кон.

34

Що така?

преди 5 години

САЩ налагат,, демокрация " по целия свят, включително и България! Сорос НПО тата защитават неистово раманите! Питам аз, защо ако раман или неграк цапардоса полисмен, ще получи доживотна, а тука в България даже ще поощрят магана? Нещо не ми се връзва, значи в американа има наказание, а тука янките поддържат беззаконието, ЗАЩО??!!!

33

до селтак 32

преди 5 години

Ако беше в Америка в момента в който някой стъпи на поляната ми неканен получава куршум в главата. Такива родоотстъпници и продажници с микро топки като теб, дават фира първи!

32

Аз съм

преди 5 години

Ако беше в америка веднага Куршум в главата ама нали сме в тъпата българия с малка буква ...така ще е полицията няма права..

31

стефчо

преди 5 години

Не на празно в САЩ ако посегнеш на полицай казват му -асистиран опит за самоубийство чрез полицай.

30

аа1830

преди 5 години

Добре бе - *** шамаросват полицаи..... Деееееее б ааааа и ш ииии бания сайт!

29

Анонимен

преди 5 години

Удари така полицай в една нормална страна, и виж после какво ще ти се случи! Само че всички знаем че България не е нормална страна!

28

aa1830

преди 5 години

В Щатите малко по-рязко движение и човекът е труп. Тук обратно - *** шамаросват полицаи....

27

Анонимен

преди 5 години

Клипът го има в тубата, ако журналистите имат желание, могат да напишат статия за чешките полицаи

26

Анонимен

преди 5 години

Пазарджишко ежедневие . Валери да дойде в Пазарджик сезона на морето свършва ромските гуляи в Пазарджик никога не свършват.

25

Анонимен

преди 5 години

Потърсетеrvacku romu policisty за да видите как се справя чешката полиция в подобна ситуация и то само 2 момчета

24

месара

преди 5 години

жандармериста не е ли носил оръжие? малко оловце със сигурност е щяло да свърши работа - да стреля във въздуха де.

23

П.Петров

преди 5 години

Пуснете си гугъл мапс- стрийт вю и ще видите катуните на кой етнос живеят там. Ясна е работата.

22

Българина

преди 5 години

Да вземем пример от франция! Там за 100 убити военно положение. Тези нехора убиват българи или бият по 100 всеки ден вече 28 г! Въвеждаме военно положение с цел запазване живота на бг граждани, ако посланик или фондация се обади, напуска същия ден. Отнемане гражданството на целия тоя паразитен етнос който е по близък до чумата отколкото до хората, ЕС е голям да ходят където искат! Това е единственото решение България и бг етноса да има шанс да оцелее

21

Хасфалт

преди 5 години

При Бай Тошо, този бабайт щеше да забавлява нощната смяна жандарми в ареста на почивки! Нооооо, времената са други ... дано се е наспал хубаво и да хапнал добре